14 / 05 / 2024

kemik inşat bartın kent oteli projesi

kemik inşat bartın kent oteli projesi

Kemik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kemik, Bartın'da kent oteli inşaatına başlayacaklarını söyledi. Kemik, 40 yatak kapasiteli otelin, fitnes salonu- kokteyl- nişan-düğün- yemek ve kahvaltı hizmetleri vereceğini dile getirdi..

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Bartın İlk Evim kuraları çekildi! Bartın TOKİ kura sonucu 6 Aralık 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak belirtilen TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Bartın'da inşa edilecek olan toplam 850 konutun hak sahiplerini belirlemek için kura çekilişi gerçekleştirildi.

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

İnşat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 5 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına dün 100 lira indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte demir fiyatları düşerken bugünkü güncel demir fiyatları merak edilmeye başladı. Peki bugün inşat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 5 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Bakan Nebati Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı için imzaların atıldığını açıkladı!

Bakan Nebati, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı'nın finansman ihtiyacı için imzaların atıldığını deklare etti.

7 soruda TOKİ Bartın Sosyal Konut Projesi 2022! Bartın ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?    

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, dün öğle saatlerinde heyecan ile beklenen yüzyılın projesi için açıklamalarını yaptı. Peki, TOKİ 2022 Bartın’da kaç konut inşa edilecek? İşte TOKİ 2022 Bartın Sosyal Konut Projesi detayları...

EYT’liler için atılacak adımlar belli oldu. Tüm EYT’lilerin gözü bu haberde

EYT’liler için yol haritası belirlendi. 5 aşamadan oluşan maddelere göre, Emeklilikte Yaşa Takılanlar için atılacak adımlar da netlik kazandı. 8 Eylül 1999 öncesinde ilk kez sigortalı olarak işe başlayanlar için gerçekleştirilecek çalışmanın detayları ise haberimizde…

TOKİ Bartın Merkez alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bartın Merkez alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Bartın Dallıca başvuruları 9 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Dallıca projesinde yer alan 7 adet konut için başvurular 9 Kasım'da başlıyor...

TOKİ Bartın Merkez alt gelir başvuruları 9 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bartın Merkez alt gelir grubu projesi için başvurular 9 Kasım'da başlıyor.

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

kemik inşat bartın kent oteli projesi Haberi

kemik inşat bartın kent oteli projesi

Kemik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kemik, Bartın'da kent oteli inşaatına başlayacaklarını söyledi. Firmanın, gelişen kentte en büyük eksiklik olarak görülen kent oteli konusunda çalışma yürüttüğünü kaydeden Kemik, arsası ' temin edilerek projelendirme çalışmaları tamamlanan projenin turizm belgeli olarak kent merkezinde inşasına başlanacağını bildirdi. 


Mehmet Kemik, 40 yatak kapasiteli otelin, roofhavuz- sauna- fitnes salonu- kokteyl- nişan-düğün- yemek ve kahvaltı hizmetleri vereceğini dile getirdi. Firmanm, Kemik Mühendislik adıyla 1983 yılında kurulduğunu ve ilk yıllarında harita, kadastro mühendislik hizmetleri verdiğini anlatan Mehmet Kemik, "Firmamız, 1995 yılına kadar harita, imar uygulama, parselasyon ve imar planı yapı işleri ile faaliyetini sürdürmüştür. 1996 yılında Kemikİnşaat'ın temelleri atılmış ve firma ismi Kemik İnşaat olmuştur. 1996 yılında Gölbucağı Kemik Sitesi ile başlayan inşaatlar zincirine, bugüne kadar yeni...