04 / 07 / 2024

Kenan Çal

Kenan Çal

Letonya İnşaat Hırdavat Elektrik Oto Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kenan Çal tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Büyükçekmece, 19 Mayıs Mahallesi'nde kuruldu.

Reyka Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reyka Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Kenan Çalışkan tarafından kuruldu.

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi 2 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çalık tarafından açıldı. 

Çalışkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Demir tarafından kuruldu.

Kenan Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenan Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Kahtan Al Ghadban, Ameen Shayad ve Mhd Marwab Shrabaty ortaklığında kuruldu. 

Ajda Pekkan ve Kenan Doğulu İstmarina AVM sahnesinde buluşuyor!

Türkiye’nin Süperstar’ı Ajda Pekkan ile albümleri, single çalışmaları ve enerjisiyle Türk Pop Müziğinin yıldız isimleri arasında sayılan Kenan Doğulu, İstMarina AVM’de düzenlenecek konserle sevenleri ile buluşacaklar. 

Düzce Motor Sporları Pisti'nde üst yapı çalışmaları sürüyor!

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun büyük gayreti ile genç yeteneklerin yetiştirilmesine hizmet edecek olan Düzce'deki motor sporları pistinde üst yapı çalışmaları sürüyor.

Kenan Kalav İspanya’da 3. restoranını açıyor!

1986 yapımı “Çalıkuşu” filmiyle adını duyuran bir dönemin ünlü isimleri arasında yer alan  Kenan Kalav, İspanya’daki restoran sayısını üçe çıkarıyor.

Kenan İmirzalıoğlu Kaz Dağları'ndan otel alıyor!

Birçok mülkü olan Kenan İmirzalıoğlu'nun bu kez de otel alacağı iddia edildi.

Kenan İmirzalıoğlu iki dükkan daha aldı!

Marmaris'te arsa alıp ev yaptıran Kenan İmirzalıoğlu, bu yıl iki dükkan daha satın aldı. Üç dükkanı olan İmirzalıoğlu, dükkanları için yıllık 120 bin TL kira istiyor...

Kenan Evren'in Marmaris'teki Beyazev'i yıkıldı!

7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in 18 yıl kullandığı 'Beyazev' adlı villası Şubat ayında satılmıştı. İşadamı Recep Ayhan tarafından satın alınan ev yıkıldı. Ayhan, yerine yeni villa inşa ediyor.

Düzce'deki motor sporları pistinde altyapı çalışmaları yapılıyor!

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nun hayalini kurduğu, yeni ve genç yeteneklerin yetiştirilmesine hizmet edecek Düzce'deki motor sporları pistinde altyapı çalışmaları devam ediyor.

Kenan Kalı: Risk almalı ve yatırım yapmalıyız!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, işçisinden köylüsüne, işvereninden çalışanına ülkemize güvenmemiz gerektiğini söyleyerek, "Milletçe ülkemize güvendiğimiz, inandığımız ve el ele verdiğimiz, hep beraber çalıştığımız sürece aşamayacağımız zorluk yok" dedi.

Kenan Evren Lisesi, Fenerbahçe'nin oluyor!

Fenerbahçe, uzun süredir kulübe kazandırmaya çalışılan Kenan Evren Lisesi'nin arazisi konusunda mutlu sona yakın. Maliye yetkilileri devir için yeşil ışık yaktı.

Kenan Çal Haberi

Kenan Çal

Letonya İnşaat Hırdavat Elektrik Oto Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kenan Çal tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Büyükçekmece, 19 Mayıs Mahallesi'nde kuruldu. 


Letonya İnşaat Hırdavat Elektrik Oto Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konuları başlıca şunlardır. 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya...