30 / 04 / 2024

kenan doğlunun stüdyosu nerede

kenan doğlunun stüdyosu nerede

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, stüdyosunu Sezen Aksu’nun Kanlıca’daki yalısının yanına taşıdı. Bestelerini Boğaz manzarası eşliğinde yapan Doğulu’yu yeni adresinde sevgilisi Beren Saat de yalnız bırakmıyor

Japonya'da konut başlangıçlarında üst üste düşüş! 

Açıklanan rakamlara göre Japonya'da konut başlangıçları 2023'ün Aralık ayında analistlerinin beklentileri doğrultusunda üst üste 7. ayda da yıllık bazda düşüşüne devam etti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Deprem bölgesi için kağıt masura ev tasarlandı! Maliyeti 110 bin TL civarında!

ODTÜ Acil Tasarım Stüdyosu, Pritzker ödüllü Japon Mimar Shigeru Ban işbirliğiyle deprem bölgesinde kullanılmak üzere, özel tasarım “kâğıt masura” ev tasarladı.

Doğalgaz üstüne almak kaç TL 2022?

Doğalgaz üstüne alma işlemi nasıl olur ve bu işlemin tutarı ne kadardır? İşte merak edilen ayrıntılar!

Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında yüzde 80 artış! İşte detaylar!

Elektrik ve doğal gazdan oluşan enerji fiyatı üst sınırını yıllık yüzde 80 artış yaşadı. İşte haberin detayları!

Avrupa anlaştı, doğalgaz piyasasını altüst edecek karar çıktı

Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, bir süredir gündeme getirdikleri doğalgaz tüketimini yüzde 15 azaltma kararında Rusya’dan akışın kesintiye uğraması ihtimalini baz alarak anlaştı. Alınan kararın Rusya’yı ve akabinde Rusya’dan alınan gazın fiyatlarını etkilemesi bekleniyor.

Braıny Works Mimari Proje Stüdyosu Limited Şirketi kuruldu!

Braıny Works Mimari Proje Stüdyosu Limited Şirketi Başakşehir'de Emre Ceviz tarafından kuruldu.

McDonald's'tan 'Çok gizli' 15 Temmuz şifresi: Kamuda görevli üst düzey yetkilli isim açıkladı

Dünayanın en büyük fast food yemek zincirlerinden birine sahip olan Mc Donald's'tan ilginç bir adım geldi. Şirketin aldığı karar gündeme bomba gibi düşecek. Kamuda çalışan üst düzey bir görevli "Çok gizli bilgi" diyerek sızıntıyı yaptı. Eğer bu iddia doğruysa...

Kenan Akbayram'dan üç fay hattı için kritik uyarı!

Önceki yıllarda büyük depremlerin meydana geldiği Bingöl, Doğu Anadolu, Kuzey Anadolu ve Varto Fay Zonları için açıklamalarda bulunan  Dr. Kenan Akbayram, kritik uyarılarda bulundu.

Netcom Mühendislik Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Netcom Mühendislik Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 140 bin TL sermaye bedeli ile Guıdo Crıstıfaro, Dıego Mascolo ve Ozan Avarisli ortaklığında kuruldu.

Kenan Doğulu ve Beren Saat Zekeriyaköy’den ev bakıyor!

Uzun yıllar boyunca Acarkent’te yaşayan Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinin Zekeriyaköy’den ev baktığı, çiftin Avrupa Yakası'na taşınmayı planladığı öğrenildi.

Dünyanın ilk yüzer ekolojik otelini Türkler yapacak!

Türk mimarlık firması Hayri Atak Mimari Tasarım Stüdyosu, Katar’a dünyanın ilk yüzer ekolojik otelini yapacak. Dünyada bir ilk olacak Eco-Floating Hotel, 2025 yılında hizmete açılacak.

Cemal Doğan: Kentsel dönüşüm siyaset üstü değerlendirilmelidir!

Senelerdir inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve birçok büyük projede hem yönetim, hem de uygulamada görev yapmış olan İnşaat Mühendisi Cemal Doğan, yaptığı açıklamada, kentsel dönüşümün siyaset üstü değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı!

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı. Ünlü şarkıcının evinde 9 oda, 7 banyo, kuaför salonu ve müzik kayıt stüdyosu buluyor...

kenan doğlunun stüdyosu nerede Haberi

kenan doğlunun stüdyosu nerede

Yıllardır müzik çalışmalarını sürdürdüğü Arnavutköy’deki stüdyosunu kapatan Kenan Doğulu, Sezen Aksu’nun Kanlıca’daki yalısının hemen yanında Boğaz’a karşı bir daire kiraladı. Doğulu’nun, sık sık birlikte müzik çalışmaları yaptığı Aksu’ya yakın olmak için kiraladığı stüdyoya aylık 15 bin TL ödeyeceği öğrenildi. 


Doğulu’nun, yakın çevresine yeni adresinin kendisine ilham verdiğini söylediği konuşuluyor. Sevgilisi Beren Saat de yeni albümü için stüdyoya giren Doğulu’nun yanından bir an bile olsun ayrılmıyor. Evlilik hazırlıkları yapan Saat, set dışındaki zamanını yine sevgilisinin yanında geçirdi.  


Milliyet Cadde / MESUT...