12 / 05 / 2024

kenan evrenin köşkü satılıyor mu

kenan evrenin köşkü satılıyor mu

Kenan Evren'in Marmaris'teki Beyaz Köşkü, 25 milyona satılığa çıkarıldı. Madde bağımlılarının mesken tuttuğu binaya en çok ilgi Rus ve Araplardan geldi. 

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Epli tarafından kuruldu.

Enzo Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık İhracat İthalat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Enzo Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık İhracat İthalat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Çinkay tarafından kuruldu.

Kenan Çinkay Yapı Mimarlık İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kenan Çinkay Yapı Mimarlık İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Çinkay tarafından kuruldu.

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Akdeniz tarafından kuruldu.

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

Flz Danışmanlık Reklam İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flz Danışmanlık Reklam İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Durmaz tarafından kuruldu.

Tech İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tech İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Aytaç Demir ve Kenan Duran ortaklığında kuruldu.

İsipek Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İsipek Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta İbrahim İpek ve Kenan Çinkay ortaklığında kuruldu.

Liberty Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Tarım İth.İhr. Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Liberty Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Tarım İth.İhr. Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta Kenan Çinkay tarafından kuruldu.

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

K Mağol Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

K Mağol Turizm Yatırım Limited Şirketi Kartal'da Kenan Mağol tarafından kuruldu.

Kenan Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenan Group Gayrimenkul Danışmanlık Tercümanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Basel Rahhal tarafından kuruldu.

Kmy Turizm İnşaat Gıda Ve Petrolcülük Limited Şirketi kuruldu! 

Kmy Turizm İnşaat Gıda Ve Petrolcülük Limited Şirketi Maltepe'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydın, Mahmut Aydın ve Mustafa Yaşar Aydın ortaklığında kuruldu.

kenan evrenin köşkü satılıyor mu Haberi

kenan evrenin köşkü satılıyor mu

12 Eylül askeri darbesinin önemli isimlerinden biri olan Kenan Evren'in Marmaris'teki eski köşkü satılığa çıkarıldı. Akşam'dan Ender Türkkan'ın haberine göre; Even'in ölümünün ardından 2016'da bir iş insanına satılan köşk yıkıldı. İş insanı yıkılan köşkün yerine 4 katlı 32 odalı yeni bir malikane inşa ettirmek istemiş ancak işleri bozulunca inşaat durdu. İnşaat halindeki köşk  2017'de 22 milyon liraya satışa çıkarıldı. Yüksek fiyata alıcı bulunamadı, inşaat madde bağımlılarının meskeni oldu.

Çevre sakinleri tarafından "Uğursuz Köşk" olarak anılan inşaat geçen ay 25 milyon liraya yeniden satışa çıkarıldı.

'FİYATI YÜKSEK DEĞİL' 

Köşkün satış temsilcisi Hüseyin Deryal, "Denizi, ormanı görmeyen 150-200 metrekarelik villalar 4-5 milyon liraya satılıyor. Oysa, malikane ormanlık alanın hemen kıyısında denize nazır, iki havuzlu ve 32 odalı. Dolayısıyla fiyat dile getirildiği gibi yüksek...