26 / 05 / 2024

Kenan Özen

Kenan Özen

İnaş Yapı Anonim Şirketi, Ekrem Özen, Kenan Özen, Yunus Özen tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 3 Ekim tarihinde Sefaköy, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu

Yüzen ev Moonstar Ayyıldız, Mogan Gölü'nde!

Ankara'da Ostim Organize Sanayi Bölgesi’nde mühendis Ertan Baydar tarafından tasarlanan Moonstar Ayyıldız isimli teras manzaralı yüzen ev, Mogan Gölü’ne indirildi. Mogan’a test amaçlı indirilen yüzen ev, yurt içi ve yurt dışına ihracatı yapılacak.

Kenan Doğulu ile Ozan Doğulu evlerini değiştirdi!

Beykoz Acarkent’teki evini üçüncü çocuklarını bekleyen Ece-Ozan Doğulu çiftine veren Kenan Doğulu, artık eşi Beren Saat’le birlikte Ozan Doğulu’nun Kanlıca’daki Boğaz’a nazır evinde oturuyor.

Ergun Özen: İnşaat sektörü hızla gelişiyor!

Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, Türkiye 'nin nüfus artışı, gelişen ekonomisi ve kaliteli konut sayısının yetersizliğiyle, inşaat sektörünün hızlı geliştiği bir ülke olduğunu söyledi.

AVM'lere yeni düzen geliyor!

AVM'lere yeni düzen geliyor. Alışveriş Merkezleri ve Büyük Mağazalarla ilgili yasa Meclis'e sunuldu. Yasa kabul edilirse, artık AVM'ler akşam 20.30'a kadar çalışacak, Pazar günleri kapalı olacak.

Mitsubishi Zen klimaların tasarımları yenilendi!

Krigamine Zen, modern dizaynı, zarafeti ve üstün performansı ile dikkat çekiyor. Uzak Doğu Zen felsefesinden esinlenilerek tasarlanan Yeni Kirigamine Zen Klimalar evinizin en kıymetlileri arasında yerini almaya hazır.

Okyanuslarda yüzen siteler inşa edilecek!

Tasarımcılar kalabalık şehirlerden sıkılanları açık denizlere davet ediyor. Deniz tabanına sabitlenmeyecek yeni yerleşim birimleri adeta yüzen siteler olarak okyanuslarda dolaşacak...

Zeki Ziya Sözen Saf GYO'dan istifa etti!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Zeki Ziya Sözen Saf GYO'dan istifa etti. Yerine Hüseyin Avni Metinkale getirildi.

Zen Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zen Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Limited Şirketi, Erol Aydoğan, Serdar Seymen Çebi, Serkan Erdem tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Fenerbahçe Kenan Evren Lisesi arazisi için yeni proje hazırlayacak!

Fenerbahçe yönetimi, 24 Ekim' de; Kenan Evren Lisesi'nin arazisinin kulübe devrini sağlamıştı. Arazi için Milli Eğitim Bakanlığı'na 3 okul, bir de spor salonu yaptırılmıştı...

Kenan Yavuz: Star Rafinerisi şimdiden 3 ödül aldı!

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz yaptığı açıklamada, "Dünyanın en ileri teknolojisine sahip, ülkemizin en büyük yerlileştirme projesi STAR Rafinerisi ile pek çok alanda ilkleri gerçekleştiriyoruz." dedi.

Kenan İmirzalıoğlu'nun Cihangir'deki otelinin inşaatı tamamlandı!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Esin Övet'in bugünkü yazısına göre; Kenan İmirzalıoğlu’nun İstanbul Cihangir'de satın aldığı apartmanlar otel olacaktı. Otel olacak binaların inşaat çalışmalarında sona gelindi...

Şükrü Sözen kimdir?

Antalya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen kimdir? Şükrü Sözen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şükrü Sözen, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Şükrü Sözen..

Kenan İmirzalıoğlu 2 milyon TL'ye Marmaris'ten arsa aldı!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, yaz tatilini geçirdiği Marmaris'in cennet köşesi Selimiye'de 2 milyon liraya arsa satın aldı. Marmaris'in cennet köşesi Selimiye koyu, sakin havası, eşsiz denizi ve doğa güzellikleriyle ön planda.

Kenan Özen Haberi

Kenan Özen

İnaş Yapı Anonim Şirketi, Ekrem Özen, Kenan Özen, Yunus Özen tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de kuruldu. 


İnaş Yapı Anonim Şirketi iş konusu; yurt içinde ve yurt dışında turistik tesisler toplu konutlar mesken inşa etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İnaş Yapı Anonim Şirketi adres: Sefaköy, Fevzi Çakmak Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi, No:11...