02 / 05 / 2024

kenan yavuz bayburt

kenan yavuz bayburt

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz baba evini yeniden inşa ediyor. İnşa ettiği eviyle köyünün de yaşam kalitesini artırmak istediğini vurgulayarak, köyden kente göçü engellemenin tek yolunun yaşam kalitesini artırmak olduğunu söyledi.

Ky Müteahhitlik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ky Müteahhitlik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Yavuz tarafından kuruldu.

Kenan Yavuz kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yavuz kimdir? Kenan Yavuz daha önce nerelerede görev yaptı? İşte Kenan Yavuz'un biyografisi...

Kenan Yavuz: TANAP'ta kaybedilecek bir tek saniye bile yok!

SOCAR Türkiye Başkanı Yavuz, "TANAP'ta kaybedilecek bir tek saniye bile yok. Kesin bir şey söylemek mümkün değil ama tüm ekip olarak herkes elinden geleni yapacak" dedi.

Bayburt Söve İnşaat Gıda Otomoyiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayburt Söve İnşaat Gıda Otomoyiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Sıvırcık, Sezai Demir ortaklığıyla 90 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi, Selçuk Esmer Sokak'ta kuruldu.

STAR Rafinerisi'nin yüzde 35'i tamamlandı!

SOCAR Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Yavuz, 5,6 milyar dolarlık STAR Rafinerisi yatırımının yüzde 35 oranında tamamlandığını bildirdi.

Star Rafinerisi, Petkim'e 100 milyon dolar tasarruf sağlayacak!

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, Star Rafinerisi'nin tamamlanması ile ülkemize yıllık 2-2,5 milyar dolar, Petkim'e ise 100 milyon dolar tasarruf sağlanacağını söyledi.

Kenan Yavuz'dan, Türkiye'ye 10 milyar dolarlık zarar iddialarına açıklama!

SOCAR Türkiye Başkanı Yavuz, "Türkiye'ye 10 milyar dolar zarar ettirildiği şeklindeki iddia, matematik bilimine aykırıdır" ifadesini kullandı.

Kenan Yavuz: Tesis ülkeye yıllık 2 milyon dolar tasarruf sağlayacak!

Star Rafinerisi'nde altyapının tamamlanmak üzere olduğunu dile getiren Kenan Yavuz, "Tesis ülkeye yıllık 2-2.5 milyon dolar, Petkim'e ise yıllık 100 milyon dolar tasarruf sağlayacak" dedi

STAR Rafinerisi'nin altyapısı yüzde 95 oranında tamamlandı!

Azerbaycan devlet petrol şirketi SOCAR'ın Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, Petkim kampüsü içinde yapımı devam eden STAR Rafinerisi'nde altyapının yüzde 95 oranında tamamlandığını söyledi.

Goldman Sachs, SOCAR Türkiye'nin yüzde 13 hissesine ortak oldu!

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, Goldman Sachs'ın, Türkiye'nin en büyük yatırımcı şirketi olan SOCAR Türkiye'nin yüzde 13 hissesine 1.3 milyar dolar ödeyerek sahip olduğunu bildirdi.

Petkim hisselerinin bir bölümü satılacak!

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, SOCAR'ın Petkim'deki hisselerinin bir bölümünün satışının düşünüldüğünü ancak yüzde 51'lik kontrol hissesinin altında düşülmesinin planlanmadığını söyledi.

Petkim'de yüzde 51'in altına düşülmeyecek şekilde satış yapılacak!

Petkim'de yüzde 65 hisseleri olduğunu belirten SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, "Zaman zaman yüzde 51'in altına düşülmeyecek şekilde satış düşünüyoruz" dedi.

Göçleri engellemenin tek yolu köylerin yaşam kalitesini artırmak!

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz baba evini yeniden inşa ediyor. İnşa ettiği eviyle köyünün de yaşam kalitesini artırmak istediğini vurgulayarak, köyden kente göçü engellemenin tek yolunun yaşam kalitesini artırmak olduğunu söyledi.

kenan yavuz bayburt Haberi

kenan yavuz bayburt

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, doğup büyüdüğü, elektrik ve suyu olmayan Bayburt'taki asırlık baba evini, o dönemki malzemelerle aslına uygun olarak yeniden inşa ederek tatilini zaman zaman bu evde geçiriyor.


Yavuz: "İçerisinde elektrik, su yok, tuvalet dışarıda. İki odası, tandırı, ambarları, yaşamın olduğu şekliyle ve bütün eşyaları da orijinal haliyle koymaya gayret ettim"


SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, elektrik ve suyu olmayan, doğup büyüdüğü baba evini o dönemki malzemelerle aslına uygun şekilde yeniden inşa ederek, zaman zaman geldiği memleketinde bu evi kullanıyor.   


Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bayburt'un Demirözü ilçesine bağlı Beşpınar köyünde doğup büyüdüğü dönemlerde evlerde elektrik ve suyun olmadığını anlattı.


Köyden Bayburt'a o dönemde 40 kilometre yolu kamyonla 4 saatte gittiklerini dile getiren Yavuz, "Kışın yollar kapanırdı, kızakla gidebilirdik. Köyümüzde...