27 / 04 / 2024

Kendaloğlu Yapı ve Turizm Ticaret Limited Şirketi adresi

Kendaloğlu Yapı ve Turizm Ticaret Limited Şirketi adresi

Kendaloğlu Yapı ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Ömer Cıftcı tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Kartal, Yalı Mahallesi, Hareket Sokak Yılmaz Apartmanı'nda kuruldu.

İmanoğlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

İmanoğlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neşe Keklikçi tarafından kuruldu.

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

Tellioğlu Danışmanlık İnşaat Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Danışmanlık İnşaat Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alaettin Öztel tarafından kuruldu.

Mirzeoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirzeoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Açlan tarafından kuruldu.

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Alioğlu tarafından kuruldu.

Mr Mengiroğlu Yapı İnşaat Emlak Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mr Mengiroğlu Yapı İnşaat Emlak Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Mengir ve Recep Megir ortaklığında kuruldu.

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi kuruldu!

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sema Ebru Ekşioğlu ve Eyub Hayri Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

Mehdioğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehdioğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ubeyd Osmani ve Umeyir Osmani ortaklığında kuruldu.

Divan Marine Yapı Ve Mühendislik Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Divan Marine Yapı Ve Mühendislik Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Cihad Alp Göroğlu tarafından kuruldu.

Smss Azizoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smss Azizoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Sıtdık Azizoğlu tarafından kuruldu.

Kazdaloğlu Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazdaloğlu Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Özer Karaböberli tarafından kuruldu.

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yapı Ve Proje Yönetimi Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Esen Erdoğan Karcıoğlu ve Müge Kaplan Cindemir ortaklığında kuruldu.

Dou Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dou Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi Yakacık'ta Hasan Demircioğlu tarafından kuruldu.

Kendaloğlu Yapı ve Turizm Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Kendaloğlu Yapı ve Turizm Ticaret Limited Şirketi adresi

Kendaloğlu Yapı ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Ömer Cıftcı tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Kartal, Yalı Mahallesi, Hareket Sokak Yılmaz Apartmanı'nda kuruldu.


Kendaloğlu Yapı ve Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler,  park ve bahçe düzenlemeleri ve  turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı  ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...