07 / 07 / 2024

kendini tamir eden bina

kendini tamir eden bina

Gelecekte kendini yenileyen binalar inşa edilecek. Binalarda elektrik hatları ve tesisatlar kendi geliştirecek ve tamir edecek...

1933 yılında Unkapanı Köprüsü 150 bin liraya tamir edilmiş!

1933 yılında Unkapanı Köprüsü'nün tamiri için 150 bin liraya ihtiyaç varmış. Bu tamir için bütçeden 150 bin lira ayrılmış.

Performansın sınırlarını BMW M serisi ile zorlayın! İşte 22 Nisan 2023 fiyat listesi

İster hafta sonları sürmesi eğlenceli bir araba, ister kendini ifade eden günlük bir sürücü arıyor olun, BMW M Serisi mükemmel bir seçimdir. Bir BMW M Serisi araca sahip olmak, performansı ve lüksü takdir ettiğinizi gösteren bir statü sembolüdür. Peki 22 Nisan 2023 fiyatı nedir

10 yılda kendini amorti eden tek proje: Colorist Şile!

Türkiye’nin En Kapsamlı Aile Ve Çocuk Konseptli projesi Colorist Şile'de kredi çekmeden, taksit tutarlarınızı bütçenize göre ayarlayabileceğiniz esnek ödeme planları ile yatırım değeri yüksek, huzurlu ve masal tadında bir eviniz olabilir..

Colorist Şile: 10 yılda kendini amorti eden tek proje!

Satışa çıktığı günden itibaren projenin %60’ini satan firma müşterilerine yeni bir fırsat daha sunuyor. Kişiye özel ödeme planı avantajları bulunan Colorist Şile’de kısa bir süre için 50 ay sıfır faiz imkânı da sunulmakta..

Ankara Mamak'ın altyapısı kentsel dönüşümle yenileniyor!

Mamak Belediyesi’nin altyapı mesaisi tüm hızıyla sürüyor. Bozulan asfaltları tamir eden, yeni yol açan belediye ekipleri, kaldırım ve bordür çalışmalarına da devam ediyor.

Ankara'da otel inşaatının temeli çöktü!

Ankara Kızılay Olgunlar Caddesi üzerinde bulunan otel inşaatında su borusundaki çatlaktan dolayı sızıntı meydana geldi. Su sızıntısını tamir eden ASKİ işçilerinin bölgeden ayrılmasının ardından inşaatta göçük oluştu.

Reisdere Çeşme Jardin Eden iletişim!

Reisdere Çeşme Jardin Eden iletişim için 0216 565 17 77 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 124 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek proje Pana Yapı imzası yaşıyor.

Pana Çeşme Jardin Eden satış ofisi!

Pana Çeşme Jardin Eden satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. İzmir'de yükselen Çeşme Jardin Eden projesinde 120 villa, 40 rezidans daire ve apart otel olacak...

İzmir Jardin Eden iletişim!

Pana Yapı imzasıyla inşa edilen projede ön talep dönemi devam ediyor. İzmir Jardin Eden iletişim bilgisine göre telefon numarası 0216 565 17 77 olarak belirlendi.

Jardin Eden Çeşme Villaları!

İzmir İl'i Çeşme ilçesinde yükselen Jardin Eden Çeşme Villaları projesi toplam 35 bin metrekare inşaat alanına yayılıyor. Jardin Eden Çeşme projesi 120 adet villadan oluşuyor.

İzmir Çeşme Jardin Eden satılık!

İzmir Çeşme Jardin Eden satılık daire alanları 170 metrekareden başlıyor. Yılbaşı kampanyası kapsamında yüzde 25 indirim fırsatı sunan proje 124 dönüm arsa üzerinde inşa edilecek.

Çeşme Jardin Eden nerede?

Pana Yapı tarafından hayata geçirilecek Çeşme Jardin Eden'de ön talep toplanıyor. Proje 35 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Çeşme Jardin Eden nerede?

Pana Yapı Çeşme Jardin Eden'de ön talep toplanıyor!

Pana Yapı’nın, hayata geçirmeyi planladığı Çeşme’nin en büyük projesi ‘Çeşme Jardin Eden’, yeni yılı yüzde 25 indirim kampanyasıyla karşılıyor. ‘Çeşme Jardin Eden’ 120 villa, 40 daire ve 1 apart otelden oluşuyor.

kendini tamir eden bina Haberi

kendini tamir eden bina


Malzeme bilimleri uzmanı Mark Midodownik The Guardian gazetesinde yazdığı yazısında gelecekte kendini onaran ve yenileyen evlerin inşa edilebileceğini kaleme aldı. Kendini yenileyen ev teknolojisisin geliştirilmeye başlandığını fakat maliyetinin fazla olmasından dolayı tanıtım yapılmadığını vurguladı. Mark Midodownik yaklaşık 50 yıl içinde binaların kendi kendini ağaçlar gibi yenileyebileceğini...