02 / 05 / 2024

kent ariva kiralık

kent ariva kiralık

Kent Ariva Evleri Fuzul Grup imzası ile Başakşehir'de konumlandırıldı. Daire satışları tamamlanan ve 3 blok olarak yükselen projede daire teslimleri içerisinde bulunduğumuz Ekim ayı itibariyle başladı...

Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? Mega kent İstanbul'da da ucuz kiralık ev için tarih verildi!

Antalya’da başlayan tersine göç sebebiyle kiralık ev bedelleri düştü. Peki Antalya'da kira bedelleri nasıl düştü? İstanbul'da da kiralık ev fiyatları düşer mi? İşte uzman isimlerin açıklamaları...

O şehirde kiralık ev fiyatları resmen fırladı! ‘Öğrenciye uygun’ kiralar 12 bin 500 TL’den başlıyor!

Kiralık konut fiyatlarının kent merkezinde 8 bin TL ila 500 bin TL arasında değiştiği Antalya'da, üniversite öğrencileri bütçelerine uygun konut bulmakta zorlanıyor. Üniversiteye yakın mahallelerde kiraların 30 bin TL’ye ulaştığı şehirde evler, 12 bin 500 TL’den başlıyor.

Kiralık dairelerde açık artırma dönemi başladı! Ev sahipleri, konutlarını  ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkarıyor!

Antalya’ya yerli ve yabancı göçü tüm hızıyla sürerken, fahiş kira yükselişlerinin önü kesilemiyor. Kent merkezindeki pek çok semtte kiralık konut sıkıntısı yaşanırken, bazı mülk sahipleri de konutlarını ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkartmaya başladı.

Kars'ta kiralık konut problemi büyüyor!

Türkiye genelinde hızla artan kiralık konut sorununda Kars'ı da vurdu. Kent genelinde kiralık ev bulmak imkansız hale geldi. 

İstanbul'da 100 binden fazla kişi kiralık ev arayışında!

İstanbul'da yükselen kira fiyatları gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Kent genelinde 100 binden fazla kiralık ev arıyor. Mega kentte semt seçmek lüks haline haline geldi. 

En çok kiralık ev aranan ilçeler!

En çok kiralık ev aranan ilçeler mega kent İstanbul'da Bahçelievler, Pendik, Beylikdüzü, başkent Ankara'da Etimesgut, Çankaya, Keçiören, Egenin incisi İzmir'de ise Karşıyaka, Buca, Bornova oldu.

Ankara'da kiralık ev fiyatları yükselişe geçti! 

Başkent Ankara'da konut piyasası hareketli günler yaşıyor. Kent genelinde ucuza kiralık ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Şehirde ortalama kira ücretleri 2 bin TL'ye ulaştı. 

Eskişehir'de sıfır kiralık daire sıkıntısı yaşanıyor!

Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, emlak piyasasındaki son durumu değerlendirdi. Gazi Çelik, kent genelinde kiralık ev fiyatlarında ise herhangi bir artışın yaşanmadığını ifade etti.

Dilovası Kent Meydanı ve Kültür Merkezi 6 dönüm alan üzerinde yükseliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden Dilovası’nın makus talihini değiştirmek için büyük bir adım daha. Çevresel yatırımlarla dikkat çeken Büyükşehir, ilçeye bir de kent meydanı ve kültür merkezi kazandırıyor.

Fuzul Grup Kent Ariva örnek daire!

Fuzul Grup Kent Ariva örnek daire resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. 4 Kasım'da konut teslimlerinin başladığı Başakşehir Kent Ariva Evleri projesinde konut satışları tamamlandı...

Başakşehir Kent Ariva örnek daire!

Başakşehir Kent Ariva örnek daire görüntüleri haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların teslimleri hemen yapılıyor. Daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı

KYK'nın kiralık yurt çağrısında son gün 29 Kasım!

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Kredi Yurtlar Kurumu’nun Türkiye genelinde 65 ilde kiralık yurt temini için yaptığı çağrı 29 Kasım 2013 tarihinde sona eriyor. Yetkililer, projeye işadamları ve müteahhitlerin ilgisini bekliyor....

Kent Ariva’da yaşam başladı!

Başakşehir'de Olimpa Rezidans, Olimpa AVM, Kent Neriva, Kent Evila gibi bölgenin çehresini değiştiren önemli projelere imza atan Fuzul Yapı’nın butik konut projesi Kent Ariva’da hayat başladı...

kent ariva kiralık Haberi

kent ariva kiralık

Avrupa Yakası Başakşehir'de Fuzul Grup tarafından konumlandırılan ve tüm dairelerin satıldığı Kent Ariva, konutların yanı sıra 1.000 metrekarelik ticari alanlara da sahip.


Konut büyüklükleri 134 metrekare ile 160 metrekare arasında değişen Kent Ariva Evleri, 12 ve 13 katlı 3 blok olarak planlandı. Projede toplam 140 adet konuta yer verildi. 


Kent Ariva konut seçenekleri; 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde. Projede; yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi, dinlenme alanları, buhar odası, çocuk oyun alanları, bay / bayan soyunma odaları, spor alanları gibi alanlar yer alıyor.


35 bin 500 metrekarelik arsa alanı üzerine konumlandırılan Fuzul Grup Kent Ariva Evleri, sahiplerine bu ay içerisinde teslim edilmeye başlandı. Satışları tamamlanan proje hakkında detaylı bilgiler için iletişim bilgileri aşağıda yer alıyor.


Kent Ariva Evleri adres...