19 / 05 / 2024

Kent Ariva Konutlarında son 3+1 daireler

Kent Ariva Konutlarında son 3+1 daireler

Kent Ariva Evleri'nde satışlar devam ediyor. Projede yalnızca 3+1 daireler kaldı...

Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'ndaki ticari üniteleri satıyor!

Emlak Konut GYO tarafından, Başkent Emlak Konutları'nda yer alan 3 ticari ünite satışa sunuldu. Satışa sunulan ticari ünitelerin fiyatları 690 bin TL'den başlıyor.

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kalyon İnş. San. ve Tic. A.Ş. taahhüdü altında bulunan Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nde kısmi geçici kabulü yapıldı.

Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap'ta kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında kısmi kesin kabulü yapıldı.

Başkent Emlak Konutları 1. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kalyon İnşaat taahhüdü altında bulunan Ankara Başkent Emlak Konutları projesine ilişkin 29396 ada 11 parsel konut ve ticaret bloklarının kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Başkent Emlak Konutları'nda 40 cadde dükkanı 26 Eylül'de satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Başkent Emlak Konutları'ndaki 40 cadde dükkanı 26 Eylül'de açık artırma ile satışa çıkacak. Dükkanların toplam KDV dahil muhammen bedeli 61 milyon 800 bin TL...

Başkent Emlak Konutları 2. Etap'ın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Başkent Emlak Konutları 2. Etap kapsamında, 29397Ada 10 Parsel A-B Bloklar, 29397 Ada 11 Parsel A-B-C1-C2-D Bloklar İle Bu Bloklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri kısmi geçici kabulü yapılmış olup geçici kabul tutanağı onaylandı...

Başkent Emlak Konutları'nda 650 bin TL'ye 3+1 daire!

Satışların devam ettiği Başkent Emlak Konutları'nda 3+1 dairelerin fiyatları 650 bin TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin teslimleri ise yıl sonunda gerçekleştirilecek...

Başkent Emlak Konutları 1. Etap değerleme raporu 2019!

Emlak Konut Başkent Emlak Konutları 1. Etap projesi kapsamında yer alan bağımsız bölümler için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Başkent Emlak Konutları bağımsız bölüm sayısı 1345 oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları projesi kapsamında toplam bağımsız bölüm sayısı 1345 adet oldu...

Başkent Emlak Konutları ödemeleri!

Başkent Emlak Konutları ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Ankara'nın Çankaya bölgesinde hayata geçirilen projede konut ve ticari alanlar bulunuyor. 

Başkent Emlak Konutları kampanya 2018!

Daire fiyatlarının 669 bin TL'den başladığı Başkent Emlak Konutları'nda kampanya kapsamında çok cazip indirim yapılıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 dubleks ve 6+1 dubleks daire yer alıyor. 

Başkent Emlak Konutları kampanyalı ödeme planı 2018!

Ankara Çankaya Mühye'de yükselen Başkent Emlak Konutları'nda 292 adet daireyi kapsayan yeni bir kampanya başladı..

Başkent Emlak Konutları güncel fiyat listesi 2018!

Peşinde yüzde 15 indirim fırsatı sunulan Başkent Emlak Konutları'nda anahtar teslimler 2020 yılında yapılacak...

Kent Ariva Konutlarında son 3+1 daireler Haberi

Kent Ariva Konutlarında son 3+1 daireler

Başakşehir Kent Ariva'da bulunan 3+1 dairelerin fiyatı 380 bin liradan satışa sunuluyor. 36 bin 500 metrekare inşaat alanında bulunan projede 1000 metrekare ticari ünite de bulunuyor.


Projede bulunan konutlar banka kredisi ödemesine uygun. 


Kent Ariva'nın ortak kullanım alanlarında kapalı yüzme havuzu, bilardo salonu, hobi odaları, buhar banyosu,sauna, çocuk oyun alanları, fitness salano ve dinlenme alanları da yer alıyor.


Projede yer alan dairelerin teslimlerinin 2013 Eylül ayında yapılması planlanıyor. 




0212 488 48 04


www.kentariva.com



Gizem...