05 / 05 / 2024

Kent Expo Fuarı

Kent Expo Fuarı

Bu yıl ikinci kez kapılarını açan Kent Expo Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı’nın açılışı Kültürpark’ta yapıldı. Fuarın açılışına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yanı sıra misafir il ve ilçe belediye başkanları da katıldı...

Kent Expo Fuarı, kentsel dönüşüm seminerine ev sahipliği yapacak!

Kentsel dönüşüme ışık tutması, kentlerin çağdaş altyapı ve görünüme kavuşturulması ve sektörü bir araya getirmesi açısından önem taşıyan "Kent Expo Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı" İzmir'de 16-19 Ekim tarihlerinde organize edilecek...

Kent Expo Fuarı'nın ikincisinin hazırlıkları hızlandı!

İZMİR'in kentsel dönüşümden yola çıkılarak temanın ' Kentsel Dönüşüm ve Yenilenme ' olarak belirlendiği Kent Expo Fuarı'nın ikincisinin hazırlıkları hızlandı.Kent Expo Fuarı 16 - 19 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek...

Kent Expo Fuarı açılıyor!

Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı, ikinci kez kapılarını açacak. Yerli ve yabancı birçok belediye başkanını ve üst düzey yetkilileri ağırlayacak olan fuarın teması ise "Kentsel Dönüşüm ve Yenilenme" olarak belirlendi.

Eminevim'den MÜSİAD Expo 2020 Fuarı'na destek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı'na Eminevim'den destek geldi.

Sanayicilere 49 yıllığına bedelsiz arazi veriyoruz!

Metal Expo Fuarı'nın açılışına katılan Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, ''Çelikçilere 49 yıllığına bedelsiz yer vereceğiz ama hala arkadaşlardan destek alamıyoruz'' dedi.

Elektronik gayrimenkul borsası geliyor!

Türkiye Merkezli Dünyanın En Büyük Gayrimenkul Kıymetler Borsası’nın kurulmasına öncülük eden GABORAS A.Ş.'nin 17. MÜSİAD EXPO Fuarı Projeler Vadisi kapsamında tanıtımı yapıldı. 

Tapu işlemlerinde devrim: Elektronik gayrimenkul borsası geliyor!

17. MÜSİAD EXPO Fuarı Projeler Vadisi kapsamında tanıtılan GABORAS A.Ş. Tapu işlemlerinde yeni bir dönemi müjdeledi. Mayıs'ta kurulan GABORAS A.Ş., Türkiye Merkezli Dünyanın En Büyük Gayrimenkul Kıymetler Borsası’nın kurulmasına da öncülük ediyor

Hasanoğlu Grup EXPO Fuarı'nda iş dünyasıyla buluştu!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Banu Evleri markalı projeleriyle 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında CNR Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 17. MÜSİAD Expo Fuarı’nda yatırımcılarla bir araya geldi.

Akkuş Gayrimenkul MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Akkuş Gayrimenkul ve BOSS4 Gayrimenkul ortak geliştirdikleri projeleri ile 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor...

Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan  17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor. Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo Fuarı'nda 2019 projelerini paylaşacak. 

6. Malatya Yapı Fuarı kent ekonomisini hareketlendirdi!

6. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı’nı ziyaret eden Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, fuarın kent ekonomisini de hareketlendirdiğini belirtti..

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. kuruldu!

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Sümer ve Basri Feyyaz Atılgan ortaklığında kuruldu. 

Ekol Expo Fuar Stand Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Expo Fuar Stand Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Albayrak tarafından kuruldu. 

Expo Turkey by Qatar Fuarı yarın kapılarını açacak!

Yaklaşık 150 Türk firmanın katılacağı Expo Turkey by Qatar Fuarı yarın kapılarını açacak. 

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı açılıyor!

Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim'de başlayacak. Antalya CM EXPO İş, İnşaat Makinaları Fuarı açılıyor.

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri Fuarı 4 Ekim'de Antalya'da!

Cm Expo İş-İnşaat Makineleri ve Ekipmanları Fuarı 4 Ekim tarihinde Antalya’da başlıyor. Fuarın lansmanı Ankara’da yapıldı.

Kent Expo Fuarı Haberi

Kent Expo Fuarı

Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı KENT EXPO bu yıl ikinci kez kapılarını açtı. Fuarın açılışında konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, kentsel dönüşümde rant beklentisi içinde olan kötü niyetli kişilere karşı dikkatli olunması gerektiğini ve kentsel dönüşüm için iki farklı yasa olmasının kendilerini engellediğini belirtti.


Bu yıl ikinci kez kapılarını açan Kent Expo Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı’nın açılışı Kültürpark’ta yapıldı. Teması "Kentsel Dönüşüm ve Yenilenme" olan fuarın açılışına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yanı sıra misafir il ve ilçe belediye başkanları da katıldı.

Aziz Kocaoğlu bu seneki fuarın teması olan kentsel dönüşüm konusunun altını çizerek şunları söyledi: “Alet işler el övünür özdeyişinden hareketle belediye başkanlarımız, elemanlarımız, birimlerimiz, teknolojisi yüksek araçlara ulaşırlarsa çalışma kaliteleri hizmet kaliteleri giderek artacaktır. Bu...