03 / 05 / 2024

Kent Factoring Genel Müdürü Serdar Sarıca

Kent Factoring Genel Müdürü Serdar Sarıca

Finans sektörünün önde gelen kuramları arasında yer alan ve faaliyetlerini Süzer Grubu bünyesinde sürdüren Kent Factoring’in yeni Genel Müdürü Serdar Sarıca oldu...

Kent planlamacısı Buğra Gökce, ev kiralarındaki artış beklentisini madde madde açıkladı!

Geçtiğimiz zamanlarda, İBB Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan kent planlamacısı Buğra Gökce, sosyal medya hesabı üzerinden konut satışları ve fiyatlarına yönelik bir paylaşımda bulundu. Buna göre, Gökce, “Konut fiyatları neden düşmüyor” sorusunu madde madde yanıtladı.

İBB Genel Sekreteri Gökce’den çok konuşulacak kentsel dönüşüm eleştirisi! Kent rantının yeni bir yolu mu?

Hak gaspına sebep olacağı eleştirileriyle gündemden düşmeyen kentsel dönüşüme ilişkin düzenlemeleri kapsayan kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Yasaya yönelik tartışmalar sürerken İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce, çok konuşulacak bir açıklama yaptı

Deprem riski taşıyan il ve ilçeler peş peşe sıralandı: 45 kent diri fay hattı üzerinde!

Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü (MTA) diri fay hattı haritasını son depremlerden sonra güncelledi. Bu kapsamda Türkiye'de 45 kent diri fay hattı üzerinde bulunuyor. İşte o iller ve ilçeler...

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

İş dünyasından bir destek daha! MÜSİAD deprem bölgesinde konteyner kent kuruyor

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD'ın depremden etkilenen vatandaşlar için Kahramanmaraş'ta 1000 tane konteyner evi bulunan geniş kapsamlı Konteyner Kent kurulacağını açıkladı.

Ofis fiyatları düşüyor! Mega kent İstanbul'da 2,5 milyon metrekare ofis binası kullanılmayı bekliyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, mega kent İstanbul'daki ofis alanları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yazıcı, 2,5 milyon metrekare ofis alanının sahibini beklediğini söyledi.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'dan imar yasası için çağrı!

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, imar yasasının değiştirilmesi gerektiğini dile getirerek  "Kent Planlama Yasası" çıkarılması gerektiğini söyledi. 

Erhan Coşan Kent Konut A.Ş Genel Müdürü oldu!

Erhan Coşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne getirildi.

Kemerburgaz Kent Ormanı açıldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kemerburgaz Kent Ormanı'nın açılış töreninde konuştu. Kılıçdaroğlu, - "Bütün hizmet, rant için değil halk için olmalı; rant için değil çocuklar için olmalı'' dedi.

Ankara'daki Spor Genel Müdürlüğü ile Gümrük Müsteşarlığı binası yıkılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi kapsamında Ulus’taki Spor Genel Müdürlüğü binası ile Gümrük Müsteşarlığı binasını yıkılacak..

Fransız solu Sosyalist Parti'nin genel merkezi 45.5 milyon avroya satıldı!

Fransız solu Sosyalist Parti'nin başkent Paris'teki tarihi genel merkez binası 45,5 milyon avroya satıldı. Genel merkez binası Fransız solunun "son kalesi" olarak gösteriliyordu. 

İzmit Kent Meydanı için çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, yapımı ilk defa gerçekleştirilen yarı otomatik kapalı otopark ve kent meydanıyla ilgili bilgiler verdi.

Manisa Köprübaşı Kent Meydanı'nın altyapısı tamamlandı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinde inşa edilecek olan Kent Meydanı projesinin altyapı çalışmalarını tamamladı.

Kent Factoring Genel Müdürü Serdar Sarıca Haberi

Kent Factoring Genel Müdürü Serdar Sarıca

Süzer Grubu şirketleri arasında yer alan Kent Factoring’in Genel Müdürlüğüne Serdar Sarıca atandı. Finans sektöründe 20 yıla yakın deneyim sahibi olan Serdar Sarıca, 2012 yılından bu yana Kent Factoring bünyesinde Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktaydı.


1973 doğumlu olan Serdar Sarıca, 1995 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu. 2004 yılında Bilgi Üniversitesi’nde “Sivil Toplum Kuruluşlar ve Avrupa Birliği” üzerine lisans programını bitirmesinin ardından meslek hayatına 1997 yılında Osmanlı Bankası A.Ş.’de başladı. 1999-2005 yılları arasında Alternatif Bank A.Ş.’de çeşitli birimlerde görev üstlendi. 2005 yılında MNG Faktoring A.Ş. ile faktoring sektörüne geçen Sarıca, 2012 Ekim ayına kadar bu kurumda Krediler Koordinatörü olarak çalıştı. Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği üyesi olan SPK Temel Düzey ve SPK Kurumsal Yönetim...