03 / 05 / 2024

kent incek besa

kent incek besa

BESA Grup’un İncek’teki ikinci projesi Kent İncek’te üye kayıtları devam ediyor. Ankaralılar, 54 dönüm arazi üzerine kurulu Kent İncek projesinin ön talep sürecine büyük ilgi gösterdi.

Kent İncek'te yaşam başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Besa Grup tarafından başkent Ankara’nın gözde yerleşim yerleri arasında yer alan  İncek’te 54 dönüm arazi üzerine inşa edilen 604 konutlu Kent İncek projesinde yaşam başladı. İşte detaylar...

Besa Grup İstanbul projelerine odaklandı!

Gayrimenkulden enerjiye, bilişimden turizme farklı sektörlerde faaliyet göstermeye devam eden başkent Ankara’nın önemli şirketleri arasında yer alan Besa Grup, yeni projelere odaklandı.

Ankara Kent İncek projesi 2020'de teslim edilecek!

İnşaat firması BESA Grup, Başkent Ankara'da başlattığı Kent İncek projesini Haziran 2020’de teslim edeceğini duyurdu.

Kent İncek Haziran 2020'de teslim edilecek!

Ankara İncek'te 54 metrekare alanda hayata geçirilen Kent İncek Haziran 2020'de teslim edilecek. Proje 7 blok halinde inşa ediliyor ve 604 adet daire yer alıyor...

Besa Grup Avrupa'nın en büyük outletini yapacak!

Ankaralı Besa Grup, gayrimenkul, AVM işletmeciliği, enerji ve GSM operatörlüğü alanlarında faaliyet gösteriyor. Şirket, Bodrum'da The BO Viera ve Ankara'da Kent İncek projelerini üretiyor. Şimdi de Avrupa'nın en büyük outletini kurmaya hazırlanıyor.

Kent İncek, Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor!

Kent İncek kişi başına düşen 14 metrekare yeşil alan İle Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor. Büyükşehirlerde yeni konut projeleri birbiri ardına yükselerek, yeni yaşam merkezleri oluştururken, firmaların en büyük kozu yeşil alan ve peyzaj oluyor.

Kent İncek projesinin ön satışlarına yoğun ilgi!

Toplam 604 konut ve ticari alanlarıyla Kent İncek projesinde erkenden yerini almak isteyen Ankaralılar ise ön talep sürecine büyük ilgi gösterdi.

Efe Bezci Kent İncek ve Ato Kooperatifi projelerini anlattı!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Besa Grup olarak Ankara’nın seçkin semtlerinden İncek’te hayata geçirdikleri Kent İncek ve Ato Kooperatifi projeleri hakkında bilgi verdi.

Kent İncek projesinde ön talep toplama devam ediyor!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, bu yıl İncek’te inşaatına başlayacakları iki projeden ilki olan Kent İncek’in başkentlilerden büyük ilgi gördüğünü söyledi. Proje, 33 bin metrekarelik yeşil alana sahip.

Kent İncek'e büyük ilgi!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Kent İncek'in ön lansman sürecinden bu yana büyük ilgi gördüğünü belirterek, kısa sürede önemli satış rakamına ulaştıklarını belirtti.

Kent İncek hem yatırımcıya hem alıcıya kazandıracak!

Yaklaşık 50 yıldan bu yana binlerce Ankaralıyı kaliteli ve konforlu konutla buluşturan BESA Grup, Başkent’in en önemli yerleşim yerlerinden İncek’te hayata geçireceği Kent İncek projesiyle hem yatırımcıya hem de oturana kazandıracak.

Efe Bezci: Kent İncek herkese kazandırır!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Başkent'in en önemli yerleşim yerlerinden İncek'te BESA Grup tarafından hayata geçirilecek olan Kent İncek projesinin uygun fiyata lüks konut kurgusuyla herkese kazandıracağını belirtti.

Ankara Kent İncek'te ön talep süreci devam ediyor!

YAKLAŞIK 50 yıldan bu yana özellikle Başkent Ankara'da önemli projelere imza atan BESA Grup'un İncek'teki ikinci projesi Kent İncek'te üye kayıtları devam ediyor.

kent incek besa Haberi

kent incek besa

Yaklaşık 50 yıldan bu yana özellikle Başkent Ankara’da önemli projelere imza atan BESA Grup’un İncek’teki ikinci projesi Kent İncek’te üye kayıtları devam ediyor. Toplam 604 konutluk Kent İncek projesinde erkenden yerini almak isteyen Ankaralılar ise ön talep sürecine büyük ilgi gösterdi.


BESA Grup’un bu yıl İncek’te çalışmalarına başlayacağı 2 projeden biri olan Kent İncek’in 54 dönüm arazi üzerine kurulduğunu anımsatan BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Ankara’da lüks ve konforlu konutu kooperatif sistemiyle hayata geçireceklerini belirtti.


Başkent’in en gözde yerleşim yerlerinden İncek’teki kaliteli yaşama herkesin ulaşabilmesinin önünü Kent İncek’le açtıklarını belirten Bezci, şunları söyledi:


“İncek bölgesi, Ankara’da nezih yaşama ulaşmak isteyenlerin tercih ettiği bölgelerin başında geliyor. Kent merkezine yakın konumu, bölgede yaşamını sürdürenlerin profilleri ve kaliteli konut projelerine ev sahipliği yapıyor...