05 / 05 / 2024

Kent İncek satış ofisi

Kent İncek satış ofisi

Kent İncek Ankara satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Besa Grup imzası ile yükselen proje 850 adet konuttan oluşuyor.

Kent İncek nerede?

Daire tipleri 1+1, 2+1, 2,5+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olarak dizayn edilen Kent İncek projesi için ilk adım atıldı. Proje 54 dönüm arsa üzerinde hayata geçirilecek. Peki Kent İncek nerede?

Besa Grup Kent İncek projesi!

Besa Grup Kent İncek projesi Mogan Gölü manzaralı dairelerden meydana geliyor. Kooperatif usulü ile satışa sunulacak olan proje Ankara - İncek'te hayata geçirilecek.

Kent Etiler satışa çıktı! Yeni proje!

MESA ASL ADİ Ortaklığı imzasıyla İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Akat Mahallesi'nde yükselen Kent Etiler projesi satışa çıktı. Peki Kent Etiler'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kent İncek'te yaşam başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Besa Grup tarafından başkent Ankara’nın gözde yerleşim yerleri arasında yer alan  İncek’te 54 dönüm arazi üzerine inşa edilen 604 konutlu Kent İncek projesinde yaşam başladı. İşte detaylar...

Bolu'da dar gelirlilere 'sosyal konut' müjdesi!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal konut projesi için Dağkent’ten satın alınan 26 dönüm arazinin tapusunu Bolu kamuoyu ile paylaşarak, “Bolu Belediyesi tarihinde satın alınan en değerli gayrimenkul.  İnşallah sosyal projemizi burada hayata geçireceğiz” dedi.

Ankara Kent İncek projesi 2020'de teslim edilecek!

İnşaat firması BESA Grup, Başkent Ankara'da başlattığı Kent İncek projesini Haziran 2020’de teslim edeceğini duyurdu.

Kent İncek Haziran 2020'de teslim edilecek!

Ankara İncek'te 54 metrekare alanda hayata geçirilen Kent İncek Haziran 2020'de teslim edilecek. Proje 7 blok halinde inşa ediliyor ve 604 adet daire yer alıyor...

Merkez Ankara'nın lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin 500 TL'ye!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle Pasifik İnşaat vizyonunu bir araya getiren Başkent Ankara satışa çıktı. Projede metrekare birim fiyatları 5 bin 500 TL olarak belirlendi.

Besa Grup Avrupa'nın en büyük outletini yapacak!

Ankaralı Besa Grup, gayrimenkul, AVM işletmeciliği, enerji ve GSM operatörlüğü alanlarında faaliyet gösteriyor. Şirket, Bodrum'da The BO Viera ve Ankara'da Kent İncek projelerini üretiyor. Şimdi de Avrupa'nın en büyük outletini kurmaya hazırlanıyor.

Bulvar Loft'ta yargı kampüsü hareketliliği başladı!

Akfen İnşaat'ın başkent İncek’te hayata geçirdiği Bulvar Loft projesinde ‘yargı kampüsü’ hareketliliği başladı.  

Bulvar Loft İncek satılık daire fiyatları!

Bulvar Loft İncek satılık daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında tamamlanması planlanan proje Akfen İnşaat imzası taşıyor...

Kent İncek, Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor!

Kent İncek kişi başına düşen 14 metrekare yeşil alan İle Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor. Büyükşehirlerde yeni konut projeleri birbiri ardına yükselerek, yeni yaşam merkezleri oluştururken, firmaların en büyük kozu yeşil alan ve peyzaj oluyor.

Ankara Veb Tower İncek satılık daire!

Mogan ve Eymir göllerinin manzarasına hakim Veb Tower İncek projesi 86 daireden meydana geliyor. Ankara Veb Tower İncek satılık daire tipleri haberimizde yer alıyor.

Tuval Kent İldem satış fiyatları 2017!

14 katlı altı blok halinde yükselen Tuval Kent Evleri projesi 252 adet daire ve 16 adet ticari birimden meydana geliyor. İşte Tuval Kent İldem satış fiyatları 2017...

Ankara Empire İncek satılık!

Ankara Empire İncek satılık dairelerin fiyatları 250 bin TL'den başlıyor. Empire İncek projesinde 243 daire yer alıyor...

Kent İncek satış ofisi Haberi

Kent İncek satış ofisi

Kent İncek Ankara satılık daire sayısı 850 adet olarak belirlendi. Özel peyzaj alanları bulunan proje 54 dönüm arsa üzerinde inşa edilecek.


Teslimlerinin 36 ay içerisinde gerçekleşmesi planlanan Kent İncek Konutları kooperatif usulü ile satışa sunulacak. Detayları henüz belli olmayan proje Ankara'da hayata geçirilecek.


Kent İncek projesi için Besa Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci ve  Kent İncek  Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Işık arasında imzalanan sözleşmeyle ilk adım atıldı. 


Kent İncek Ankara satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Besa Grup imzası taşıyor.


Kent İncek iletişim

Telefon: 0312 219 10 10

Web: http://besagrup.com.tr

Özge...