04 / 05 / 2024

Kent Konut 5. Etap kuraları liste

Kent Konut 5. Etap kuraları liste

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konut 28 Haziran Mahallesi’nde yapmış olduğu 5.Etap konut Projesi’nin kura çekimi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen Kuranın tam listesi Kent Konut sitesinde yayınlanacak.

O ilde 13 konut, 5 dükkan ve 1 arsa satılıyor! Gayrimenkul almak isteyenlere büyük fırsat! 

Şanlıurfa Birecik Belediyesi, Şanlıurfa ili, Birecik ilçesi, Kurtuluş ve Meydan mahallelerinde yer  alan 13 adet konut ile 5 dükkan ve 1 arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Tuzla Hava Kent konutları ne kadar?

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Tuzla Hava Kent konut projesinde satışlar devam ediyor. uzla Hava Kent konut projesinde 105 adet konut yer alıyor.

Tuzla Hava Kent konut projesi satışta! 105 adet daireli yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen Tuzla Hava Kent konut projesi satışa çıktı. Proje'de 105 adet konut yer alıyor.

İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölüm dönüştü: Bakan açıkladı: 1,5 milyon konut 5 yılda dönüştürülecek! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölümün dönüştürüldüğünü ve 5 senede de 1.5 milyon konutu dönüştüreceklerini belirtti. 

Antalya’daki 5 milyar dolarlık miras davası sonuçlandı! Dev arazinin 700’den fazla mirasçısı çıktı!

Antalya kent merkezinde 5 milyar dolar değerinde 4 bin dönüme yakın arazinin üçte bir hisse sahibi Arap Süleyman'ın miras davası resmen sonuçlandı. İşte ayrıntılar...

5-13 Ocak TOKİ 5. etap konut kura takvimi belli oldu! Çekilişler peş peşe gün gün yapılacak! İşte il il yeni kura...

TOKİ 5. etap kura çekim tarihi belli oldu. Peki bu hafta hangi iller kapsamında çekiliş yapılacak? İşte TOKİ sosyal konut 5. etap il il kura takvimi...

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi yeni konut yatırımlarını hızlandırdı!

Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, şirketin yeni yatırımlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

CVS Hava Kent Konut Yapı, 144 konutu sahiplerine teslim etti!

CVS Hava Kent Konut Yapı, ilk etap konutlarının teslimatlarını yaptı. Projeden 1000 lira taksitle ev sahibi olunabiliyordu...

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi'nden yeni proje atağı!

İlk konut projesindeki teslimleri için hazırlıklara başlayan CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi, yeni projeler için de harekete geçti.

TOKİ Melikgazi 521 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kayseri Melikgazi 521 konut ihalesi yarın!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Melikgazi'ye 521 yeni konut!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Tavlusun Mahallesi 521 Adet Konut , 5 Dükkânlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 29 Aralık 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Hava Kent Taşoluk 2 geliyor! Yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi yeni konut projesi Taşoluk 2 için düğmeye bastı. 140 konut ve ticari alanlardan meydana gelecek Hava Kent Taşoluk 2, İstanbul Havalimanı’na 5.5 kilometre mesafede yer alacak.

Kent Konut 5. Etap kuraları liste Haberi

Kent Konut 5. Etap kuraları liste


Sahipleri Kura İle Belirlend Kent Konut İzmit Kent 5. Etap Konut Projesinde toplam 394 daire'nin "Daire Belirleme Kura Çekimi" Dolphin Yunus Emere Kültür Merkezimde gerçekle§tirildi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun katıldığı program ile gerçekleştirildi. İzmit Belediyesi Başkanvekili İbrahim Bulut, Kent Konut Müdürü Yalçın Özün ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat'm katılımlarıyla Dolphin Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. İlk çekilişi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu gerçekleştirdi.  Çekilişte Burak Emre Alp'e ö.Blok'ta 8. Kat ve 62 Numaralı Daire'nin sahibi oldu. 


AİLEMİZ BÜYÜYOR 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kent Konut tarafından yapılan Kent konut 5.Etap Kura Çekimi'nde konuşan Kent Konut Müdürü Yalçın Özün "Bir Başka projemizin de sonuna gelmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Kent Konut olarak büyük bir aileyiz ve büyümeye devam ediyoruz....