02 / 05 / 2024

Kent Meydanı iletişim

Kent Meydanı iletişim

Kent Meydanı Başakşehir projesi 2015 yılında tamamlanacak olan 3. köprü ve otoban projesinin bağlantı güzergahında İstanbul Başakşehir'de yükseliyor. Projenin ön talep toplama süreci devam ediyor.

Kent Meydanı ev kazandırdı!

Alışveriş ve eğlencenin buluşma noktası Kent Meydanı AVM ve Bursa'nın en büyük konut projesi olan Sinpaş GYO Bursa Modern'in birlikte düzenlediği 1+1 ev kampanyası talihlisi evini geçtiğimiz günlerde teslim aldı.

Kent Meydanı AVM’de Esin Övet imza günü gerçekleştirildi!

Gazeteci Esin Övet imza günü için Bursa'ya geldi. Övet, 22 Haziran'da ilk kitabı "Sen Uyurken"i sevenleri için Kent Meydanı AVM’de imzaladı...

Vadistanbul'un PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Ayazağa’da doğayla kent yaşamını buluşturan Vadistanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin iletişim danışmanlığını Salt İletişim Grup yapacak...

Eon Meydan Sultanbeyli iletişim!

Eon Meydan Sultanbeyli iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2020 yılında teslim edilmesi planlanan proje 4 bloktan meydana geliyor. 

Hava Kent iletişim!

4 etap olarak planlanan Hava Kent Evleri 3. Havalimanı'na 3 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. İşte Hava Kent iletişim bilgileri...

Özyurtlar Meydan Ardıçlı iletişim bilgileri!

Toplam 1.681 daire ve 125 ticari birimden meydana gelen Meydan Ardıçlı projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta 21 katlı 7 blok şeklinde inşa ediliyor. İşte Özyurtlar Meydan Ardıçlı iletişim bilgileri....

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim!

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Başkent Emlak Konutları projesinde metrekare fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Germencik yeni kent meydanına kavuşuyor!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın'ın, seçim vaatleri arasında yer alan Kent Meydanı Projesi hayata geçiyor.

Küçükçekmece Meydan Halkalı iletişim!

Küçükçekmece Meydan Halkalı iletişim için 0212 696 04 05 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilmek mümkün. 2017 yılı Aralık ayında teslim edilecek proje 4 bloktan meydana geliyor.

Gültaş Meydan Halkalı Residence iletişim!

Gültaş Meydan Halkalı Residence iletişim için satış ofisiyle 0212 696 04 05 numaralı telefondan görüşebilirsiniz. 4 bloktan oluşan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

Sındırgı'ya Kent Meydanı Projesi!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde değişim her alanda kendini hissettiriyor. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın termal turizm alanındaki ilçenin imajın değiştirecek ‘Kent Meydanı Projesi’nin ihalesinin yapılacağını açıkladı.

Meydan Halkalı Evleri iletişim!

Meydan Halkalı Evleri iletişim için 0212 696 04 05 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Gültaş İnşaat imzası taşıyan proje İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da hayata geçiriliyor.

Gültaş Meydan Halkalı iletişim!

Gültaş Meydan Halkalı iletişim için 0212 696 04 05 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 287 adet daire ve 56 ticari birimden oluşan proje İstanbul Küçükçekmece Halkalı'da yükseliyor.

Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim!

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu proje toplam 598 bağımsız bölümden meydana geliyor. Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 221 66 55 olarak belirlendi.

Başakşehir Adım İstanbul satış ofisi iletişim!

Başakşehir Adım İstanbul satış ofisi iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Başakşehir Kent Merkezi'ne yakın konumda olan projede peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Kent Meydanı iletişim Haberi

Kent Meydanı iletişim

60 bin metrekare alan üzerinde yayılan Başakşehir Kent Meydanı, Türkiye'nin en büyük Kent Meydanı olarak hayata geçirilecek. Projenin 2016 yılı içinde tamamlanması öngörülüyor.


Başakşehir Kent Meydanı projesi içerisinde 5 bin kişi kapasiteli cami bulunuyor. Proje Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğüne sahip olacak. Proje Makro-Akyapı imzası taşıyor.


Kent Meydanı Başakşehir projesi 2015 yılında tamamlanacak olan 3. köprü ve otoban projesinin bağlantı güzergahında, tramvay, İETT ve metro hatlarına yakın konumda yer alıyor.


Ön talep süreci devam eden proje "Türkiye'nin en büyük şehir meydanı nerede?" sloganıyla hayata geçiriliyor.


Kent Meydanı Başakşehir sosyal alanları içerisinde; 368 bin metrekare büyüklükteki botanik park, on binlerce araçlık otopark,  9 ihtisas hastaneli Avrupa'nın en büyük sağlık kompleksi, aktivite ve spor alanları, kongre merkezleri ve sergi mevcut.



Kent Meydanı Başakşehir iletişim

Web: