07 / 05 / 2024

kent meydanı projesi satılık daire

kent meydanı projesi satılık daire

'Türkiye'nin en büyük şehir meydanı nerede' sloganıyla hayata geçirilen proje İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. Kent Meydanı projesi içerisinde 368 metrekare alana sahip bir botanik parkta yer alacak.

Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi Projesi için yıkımlar başladı!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi Projesi inşaat çalışmaları için bazı binaların yıkım işlemlerine başlandı.. 

Antalya Elmalı'ya kent meydanı projesi geliyor!

Antalya Elmalı'da birçok sorunu çözmesi planlanan Elmalı Kent Meydanı Projesi hayata geçirilecek.

Antalya Elmalı'da Kent Meydanı inşa edilecek!

Antalya Elmalı Belediyesi,  ilçede bulunan birçok sorunu çözüme kavuşturacak Elmalı Kent Meydanı Projesi'ni hayata geçirecek.

Bucak'ta kent meydanı projesi halka soruldu!

Burdur'un Bucak ilçesinde uygulamaya konulmak istenen Kent Meydanı Yayalaştırma Kentsel Tasarım Projesi için halkın görüşü alındı. Belediye tarafından yapılan halk oylamasında vatandaşların yüzde 72'si evet oyu kullandı.

Ordu Çamaş Kent Meydanı'nın kamulaştırma çalışmaları tamamlandı!

Ordu Çamaş'ta inşa edilecek olan ikinci kent meydanı projesi için kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

Karaman Aktekke Kent Meydanı için yıkımlara başlandı!

Karaman’da Aktekke Kent Meydanı projesi için iki okul ve eski Diş Hastanesi'nin yıkımına başlandı. elediye Başkanı Ertuğrul, Çalışkan yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

Yomra Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları sürüyor!

Yomra Belediyesinin hayata geçirdiği Kent Meydanı Projesi'nde yıkım çalışmaları hızla devam ediyor. 

Afyonkarahisar Kent Meydanı inşaatının yüzde 70’i tamamlandı!

Afyonkarahisar’da yapımına başlanılan Kent Meydanı Projesi'nde sona yaklaşıldı. 10 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen projenin yüzde 70’i tamamlandı.

Muş, kent meydanına kavuşuyor!

Muş Belediyesi’nin önemli projeleri arasında bulunan Kent Meydanı projesi hayata geçiriliyor. Proje eski Devlet Hastanesi yerleşkesinde inşa ediliyor.

Alanya'nın cazibesi kent meydanıyla artacak!

Hükümet Caddesi esnafları ile kahvaltıda bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kent meydanı projesi hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Yücel, kent meydanı projesinin Alanya’ya değer katacağını söyledi.

Van Kent Meydanı projesi onaylandı!

Van Büyükşehir Belediyesinin ‘Kent Meydanı’ projesiyle ilgili Bakanlar Kurulu'ndan onay kararı çıktı. 

Sivas'taki Kent Meydanı'nda tek tip mimari oluşturulacak!

Tarihi Kent Meydanı Projesi ile binaların dış cephe kaplamaları, tarihi eserlere uygun hale getirilerek tek tip mimari oluşturulacak.

Kepez Kent Meydanı projesinin temeli atıldı!

Kepez Belediyesi’nin 166 bin metrekarelik ’Kepez Kent Meydanı Projesi’nin 54 bin metrekarelik ilk etabı için temel atma töreni gerçekleştirildi. 

kent meydanı projesi satılık daire Haberi

kent meydanı projesi satılık daire

Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğüne sahip olması beklenen Başakşehir Kent Meydanı projesi Aralık ayında çalışmalarına başlayacak.


Toplam 60 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Kent Meydanı, 9 ihtisas hastaneli Avrupa'nın en büyük sağlık kompleksi, 5000 kişilik cami, tramvay, İETT durakları, 368 bin metrekare alana sahip botanik parktan oluşacak.


İstanbul Başakşehir Kent Meydanı projesi, 2015 yılında tamamlanacak olan 3.köprü ve otoban projesi bağlantı güzergahında, metro, tramvay ve İETT duraklarından ulaşımı kolay alanda konumlandırılıyor. Ön talep süreci devam eden projenin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor. 






Başakşehir Kent Meydanı iletişim

Web: basaksehiryenimerkez.org

Beyza...