10 / 05 / 2024

Kent Vizyon-CY Architecture Hol Park iletişim

Kent Vizyon-CY Architecture Hol Park iletişim

Kent Vizyon ve CY Architecture imzasını taşıyan Hol Park Esenyurt'ta fiyatlar 208 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nisan 2016'da teslim edilecek projede yüzde 30 peşinatla 24 ay sıfır faiz ödeme planı uygulanıyor...

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi'ne uluslararası ödül!

Hava Kent Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilen “Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi” European Property Awards 2022’de “Architecture Multiple Residence” (Toplu Konut Mimarisi) kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

Taşkent Uluslararası Havalimanı'na Honorable Mention ödülü!

GMW Mimarlık tasarımı Taşkent Uluslararası Havalimanı, Amerika menşeli mimarlık ödülü Architecture MasterPrize 2019’da “Ulaşım Projeleri” kategorisinde “Honorable Mention” ödülüne sahip oldu.

Adana Kent Meydanı Projesi’nde yıkımların yüzde 70'i tamamlandı!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ’Kent Meydanı Projesi’nde incelemelerde bulundu. Son yılların en büyük vizyon projesi olarak nitelendirilen proje kapsamında yıkımların yüzde 70 oranında tamamlandı.

Antalya'nın vizyon projeleri ticareti canlandıracak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Doğu Garajı, Nekropol, Balbey, Kent Müzesi projeleri ile Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Konyaaltı Sahili vizyon projelerinin esnafın ticaretini canlandıracağını söyledi.

Hatay'ın vizyon projelerinde son durum!

Hatay’ın projeleri, Antalya’daki EXPO 2016’da sergileniyor. Kent, EXPO 2021’i düzenlemek için de harekete geçti. Başkan Lütfü Savaş, Hatay'ın vizyon projelerindeki son durumu anlattı.

Şile Kent Meydanı'nın inşaatı başladı!

Şile Belediyesi'nin vizyon projelerinden olan Kent Meydanı ve Katlı Otopark projesimizin ilk fore kazıkları geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu’nun ev sahipliğinde yapılan bir törenle çakıldı.

Ereğli Kent Meydanı'nın inşaatı 2016'da başlayacak!

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kent Meydanı Projesi'nin 2016 yılında inşaat çalışmalarına başlanacağını belirtti.Uysal, yaptığı açıklamada, Ereğli'nin vizyon çalışmalarından biri olan projede, sürecin hızlı ilerlediğini söyledi.

Kent Palas 3 Konutları Beylikdüzü!

Kent Palas 3 Konutları Beylikdüzü İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde Kent Vizyon İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 1+1 'den 3+1 'e kadar daire seçeneklerinden oluşuyor.

Kent Palas 3 Beylikdüzü iletişim bilgileri!

Kent Vizyon İnşaat imzası ile hayata geçirilen Kent Palas 3, 1 oda 1 salondan 3 oda 1 salona varan daire seçeneklerinden oluşuyor. Kent Palas 3 Beylikdüzü iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Beylikdüzü Kent Palas 3 Evleri!

İstanbul Beylikdüzü 'nde hayata geçirilen proje Beylikdüzü Kent Palas 3 Evleri Kent Vizyon İnşaat tarafından inşa ediliyor. Kent Palas 3 Haziran 2016'da teslim edilecek.

Bursa gerçek Kent Meydanı'na kavuşacak!

Osmangazi Belediyesi, Bursa'ya vizyon kazandıracak projelerden biri olan Kent Meydanı projesi için bölgede yer alan iş yeri ve konutları bir bir kamulaştırarak yıkımını gerçekleştiriyor.

Osmangazi Kent Meydanı için çalışmalar devam ediyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın seçim döneminde vaat ettiği 16 vizyon proje arasında yer alan Kent Meydanı projesini hayata geçirmek için yürütülen çalışmalar kapsamında kamulaştırılan bir iş yeri yıkıldı.

Osmangazi Yeni Kent Meydanı'nda çalışmalar sürüyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın seçim döneminde vaat ettiği 16 vizyon proje arasında yer alan Kent Meydanı projesini hayata geçirmek için yürütülen çalışmalar kapsamında kamulaştırılan bir iş yeri yıkıldı.

Kent Vizyon-CY Architecture Hol Park iletişim Haberi

Kent Vizyon-CY Architecture Hol Park iletişim


Kent Vizyon ve CY Architecture ortaklığında yükselen Hol Park projesi İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. 2 blok olarak planlanan Hol Park Evleri projesi 199 adet konut ve 5 adet ticari birimden meydana geliyor.


Hol Park Esenyurt fiyat listesi 208 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 6 bin metrekare arsa üzerinde yükselen Hol Park Evleri 27 bin metrekare inşaat alanına sahip. Hol Park'ta 1+1, 2+1 ve 3+2 dubleks daire seçenekleri sunuluyor.



Hol Park ödeme planı kapsamında yüzde 30 peşinattan sonra 24 ay sıfır faizle ya da banka kredili ödemeler yapılıyor. Hol Park Esenyurt teslim tarihi Nisan 2016 yılı olarak belirtiliyor.


3. Havalimanı Bağlantı yolu üzerinde, MarmaraPark, Bauhaus, Autopia, Perla Vista gibi İstanbul'un gözde AVM’lerine kısa mesafede olan Hol Park projesi  314 bin metrekare yeşil alana...