14 / 05 / 2024

Kentar İnşaat Terra Ataşehir nerede

Kentar İnşaat Terra Ataşehir nerede

1+0'dan 4+1 daireye kadar konut tipinin yer aldığı Kentart Ataşehir Terra projesi 2015 Haziran'da teslim edilecek. Terra Ataşehir Evlerinde yer alan daireler 119 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor...

Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Terra İç Mimarlık Mühendislik Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Terra Nova İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terra Nova İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Necati Güvendi Bonart İnşaat Mobilya Gıda Tekstil Sanayi  tarafından kuruldu.

Terra İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terra İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Seçil Çiftci tarafından kuruldu.

Terra Erra Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terra Erra Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Bella Akçubuk tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Terra Cephe Kaplama Yapı Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terra Cephe Kaplama Yapı Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nedim Aksu ve Fatih Baturaygil ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Çamlı Sokak'ta kuruldu.

Terra Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terra Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salim Özgür, Gürkan Genç, Mehmet Genç ortaklığıyla 800 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Eyüp, Göktürk'te kuruldu.

Terra Cast Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Terra Cast Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 12 Mart 2015'te, 500 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de Direnç Özdemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Kentart İnşaat Terra Ataşehir örnek daire!

İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'de yükselen Kentart İnşaat Terra Ataşehir örnek daire görsellerine haberimizin içinde yer veriyoruz. Projede stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Kentart İnşaat Terra Ataşehir iletişim!

Kentart İnşaat Terra Ataşehir iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 999 90 10 olarak belirlendi. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon penthouse konut alternatifleri bulunuyor.

Kentart İnşaat Terra Ataşehir! 148 bin 400 TL'ye!

Kentart İnşaat Terra Ataşehir projesinde fiyatlar 148 bin 400 TL'den başlıyor. 40 ay vade farksız ödemelerin yapıldığı Terra Ataşehir projesinin teslimi Haziran 2015'te yapılıyor...

Kentart İnşaat Terra Ataşehir nerede?

Kentart İnşaat Terra Ataşehir nerede sorusunun cevabı haberimizin içinde bulunuyor. Fiyatların 148 bin 400 TL'den başlangıç gösterdiği Terra Ataşehir projesinde teslimler Haziran 2015 yılında gerçekleşecek

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Kentar İnşaat Terra Ataşehir nerede Haberi

Kentar İnşaat Terra Ataşehir nerede

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatiflerinin yer aldığı Terra Ataşehir projesi lokasyon olarak İstanbul'un Anadolu Yakasında yer alan Ataşehir'de konumlandırılıyor.


PROJENİN SON DURUM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ


Kentart İnşaat tarafından hayata geçirilen Terra Ataşehir Evlerinde konut satışları devam ediyor.  Haziran 2015'de teslim edilecek olan Kentart Ataşehir Terra projesi 4 bin 100 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


27 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Kentart Ataşehir Terra projesi'nde yer alan daireler 42 metrekare ile 210 metrekare arasında değişen büyüklükte tasarlandı. Terra Ataşehir satılık daire fiyatları 119 bin TL'den başlıyor.


Kentart Ataşehir Terra projesi satış ofisi ile 0216 999 90 10 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz. Terra Ataşehir Evlerinde çocuk...