29 / 04 / 2024

KENTDER ve TDUB kentsel dönüşüm işbirliği

KENTDER ve TDUB kentsel dönüşüm işbirliği

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Derneği KENTDER ve Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği TDUB, kentsel dönüşüm konusunda ortak faaliyet yürütmek üzere işbirliği protokolü imzaladı.

TDUB Eğitim Akademisi Gayrimenkul Ekonomisi Eğitimi 10 Nisan'da!

Değerleme uzmanlarının çatı kuruluşu TDUB bünyesinde kurulan TDUB Eğitim Akademisi'nde Doç. Dr. Işıl Erol, 10 Nisan tarihinde katılımcılara gayrimenkul ekonomisi ve finansmanı konulu eğitim verecek.

Metro ve 3'ncü köprü Sancaktepe'deki konut fiyatlarını artırır!

TDUB, metro ve 3. köprü ile gündeme gelen Sancaktepe'yi mercek altına aldı. Bölgede markalı konutların metrekare satış fiyatları 4.500-5.500 TL, markasız konutların metrekare fiyat aralığının ise 2.500-3.500 TL bandında olduğu belirleniyor.

TDUB Eğitim Akademisi'nde konut yatırımda trendler semineri verilecek!

TDUB bünyesinde faaliyet gösteren TDUB Eğitim Akademisi, “Yatırım Aracı Olarak Türkiye’de Konut Trendleri ve Riskleri” seminerini 6 Şubat 2016 tarihinde Ağaoğlu My Office'te üyeleri için düzenliyor.

Ataşehir; ofis, konut ve otel yatırımlarının gözde merkezi!

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği TDUB, Anadolu yakasının yükselen değeri Ataşehir'i mercek altına aldı. TDUB'un araştırması, Ataşehir'in daha da değerleneceğini ve yeni yatırımlar için önemli fırsatlar barındırdığını ortaya koyuyor.

KENTDER ve TDUB kentsel dönüşümde işbirliği yaptı!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Derneği KENTDER ve Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği TDUB, kentsel dönüşüm konusunda ortak faaliyet yürütmek üzere işbirliği protokolü imzaladı.

TDUB Gayrimenkul Değerlendirme Komitesi kurdu!

Değerleme sektöründe uyuşmazlık ve şikayetler için başvuru adresi TDUB Değerlendirme Komitesi Değerleme sektörünün gözü Değerlendirme Komitesi'nde olacak. TDUB yetkilileri, sektör için büyük bir adım olan Değerlendirme Komitesi'ni kurduklarını açıkladı.

Fi-KENTDER'den Ünalan Mahallesi'ne kentsel dönüşüm desteği!

Fi-KENTDER (Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği) Ünalan Mahallesinde gündeme gelen arsa toplama ve kentsel dönüşüm sürecinde Ünalan halkından gelen talep doğrultusunda mülk sahiplerinin yanında olma kararı aldı...

Fi-KENTDER'den Çevre ve Şehircilik Bakanlığına 500 sayfalık rapor!

Fi-KENTDER '' Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği ''nden dün Çevre ve Şehircilik Bakanlığına 500 sayfalık bir dosya verildi. Peki dosyada neler var ?

Fi-KENTDER Bakanlık randevusuna hazır!

Fi-KENTDER Ankara'da görüşeceği üst makam yetkililer ile yapacağı görüşmeyi bir heyet olarak yapacak. Fi-KENTDER Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdinde yapacağı görüşmeler için tüm hazırlığını yapmış bulunmakta...

Fi-KENTDER Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'yla görüşecek!

Fi-KENTDER ' 'Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği '' Çevre ve Şehircilik Bakan Müsteşarı Mustafa Öztürk Bey ile ilerleyen günlerde Ankara'da Makamında bir görüşme gerçekleştirecek...

Fi-KENTDER bilgilendirme toplantısı düzenledi!

Fi-KENTDER ''Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneği'' bugün kalabalık bir grup ile beraber halktan gelen talepler doğrultusunda dernek avukatları aracılığı ile vatandaşların soru ve sorunlarına karşı hukuki bilgilendirme toplantısı düzenledi.

KENTDER: Rant vergisi kentsel dönüşümdeki emsal artışına uygulanmasın!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Derneği ( KENTDER ) Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, rant vergisinin kentsel dönüşüm alanlarında yer alan emsal artışına uygulanmaması gerektiğine de inandıklarını söyledi.

Bekir Yener Yıldırım yeniden TDUB Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi!

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği’nin (TDUB) 26 Eylül 2014 günü gerçekleşen 5. Olağan Genel Kurul toplantısında yapılan seçimde, yeni yönetim ve denetim kurulu ile disiplin komitesi üyeleri belirlendi...

KENTDER ve TDUB kentsel dönüşüm işbirliği Haberi

KENTDER ve TDUB kentsel dönüşüm işbirliği

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Derneği KENTDER ve Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği TDUB, kentsel dönüşüm konusunda ortak faaliyet yürütmek üzere işbirliği protokolü imzaladı. Kentsel dönüşüm sürecinin temel konularından olan değerleme sürecinin öneminden yola çıkarak imzalanan protokol çerçevesinde, KENTDER ve TDUB kentsel dönüşümdeki yasal sürecin hızlandırılması, yasal süreç ve uygulamaya ilişkin çözüm önerilerinin üzerinde çalışılması, değerlemeyi etkileyen olumlu ve olumsuz faktörlerin tespiti ve verilerin analizi gibi birçok konuda ortak çalışmalar yürütecek.


Türkiye’nin mevcut 6,5 milyon çürük yapı stokunun yenilenmesini içeren kentsel dönüşüm sürecinin istenilen düzeye çıkarılmasına katkı sağlamak amacıyla kentsel dönüşüm konusunda kapsamlı çalışmalar çalışmalar yürüten Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Derneği KENTDER ile değerleme uzmanlarının çatı kuruluşu Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği TDUB, kentsel dönüşüm konusunda ortak faaliyetler yürütmek üzere işbirliğine gitti. İki...