03 / 10 / 2024

kentplus kadıköy kentsel dönüşüm

kentplus kadıköy kentsel dönüşüm

Fikirtepe'de Kentplus Kadıköy satışa çıktı. Lansman süresince yüzde 10 indirim uygulanacak olan Kentplus Kadıköy projesi 30 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 1.500 adet daire olarak yükseliyor.

Kentplus Kadıköy projesinin lansmanı Mart ayında yapılacak!

Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen Kentplus Kadıköy projesinin lansmanı Mart ayı içerisinde yapılacak...

Efsane dizi 'Bizimkiler'in çekildiği Kadıköy'deki 50 yıllık binada kentsel dönüşüm anlaşmazlığı! 

Türk televizyon tarihinin en ünlü dizilerinden 'Bizimkiler'in çekildiği Kadıköy'deki binada kentsel dönüşüm anlaşmazlığı dizinin hatırası ve yüksek maliyetler sebebiyle yaşandığı gündeme geldi. İşte ev sahiplerinin açıklamaları...

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Fikirtepe Kadıköy kıyımıdır, kentsel sömürüye dur de!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, kentsel dönüşüm projelerine ilişkin paylaşım yaptı. Ercan, "Kadıköy Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm değil, bozuşumdur" diye ifade ederek "Depremi bahane eden, kentsel sömürüye dur de!" dedi.

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Kadıköy Şekerciler Apartmanı kentsel dönüşümle yıkılacak!

Kadıköy'de bulunan Şekerciler Apartmanı için kentsel dönüşüm dahilinde yıkım karar alındı.  Mimarlar ve kent araştırmacıları, binanın girişinde bulunan ve ressam Jale Yılmabaşar tarafından tasarlanan seramik panonun korunması için çağrı yaptı.

Kadıköy kentsel dönüşüm bekliyor! 

Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, Kadıköy - Bağdat Caddesi çevresindeki kentsel dönüşümü değerlendirdi.

Esat Temimhan: Kadıköy'ün kentsel dönüşüm sorununu çözeceğiz!

CHP Kadıköy Belediye Başkan aday adayı Esat Temimhan yaptığı açıklamada ilçenin en büyük sorununun kentsel dönüşüm, trafik ve imar rantı olduğunu belirtti.

Yenitepe Kadıköy "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" seçildi!

Nuhoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi, "İstanbul Altın Değerler Ödül" töreninde "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" ödülüne layık görüldü.

Seven İnşaat Kadıköy'de kentsel dönüşüme farklı bakış açısı getirdi!

Kadıköy bölgesinde faaliyet gösteren Seven İnşaat, kentsel dönüşüme farklı bir bakış açısı getirdi..

Kadıköy Rasimpaşa Kentsel Sit Alanı imar planı askıda!

İstanbul Kadıköy İlçesi, Rasimpaşa Kentsel Sit Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Kadıköy kentsel dönüşümle değerleniyor!

İstanbul Anadolu yakasının gözde ilçesi Kadıköy, ard arda gerçekleşen yerinde dönüşüm ile değerine değer katıyor.

Kadıköy’de kentsel dönüşüm yok, kentsel yenileme var!

Taka Gazetesi, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ile röportaj yaptı. Nuhoğlu kentsel dönüşümle ilgili sorular bir soruya, "Kadıköy’de kentsel dönüşüm yok. Kentsel yenileme var." dedi.

Sarı Işık: Kentsel Dönüşüme Hazırlan projesi Kadıköy'de başladı!

stanbul Serbest Mimarlar Derneği ve Türk Ytong'un işbirliğiyle hazırlananlan "Sarı Işık: Kentsel Dönüşüme Hazırlan Projesi", Kadıköy'deki pilot bölge çalışmasıyla başladı.

kentplus kadıköy kentsel dönüşüm Haberi

kentplus kadıköy kentsel dönüşüm

EMAY İnşaat, Fikirtepe'deki Kentplus Kadıköy projesini satışa çıkardı. 398 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkan projede, lansman süresince yüzde 10 indirim uygulanacak. 


Kentsel dönüşümün simgesi haline gelen Fikirtepe'de Emay İnşaat 1.5 yıl süren hazırlık sürecinde 132 adet parselde 530 kişi ile sözleşme imzalamıştı. Kentplus Kadıköy kapsamında 30 bin metrekare inşaat alanında 1.500 daire...