11 / 05 / 2024

Kentsel Altyapı Hizmetleri çalıştayı

Kentsel Altyapı Hizmetleri çalıştayı

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Kalite sorunu yaşıyoruz. Bunu itiraf etmek lazım. Bundan böyle kaliteyi ve denetimi artıracağız. Hiç kimse canının istediği kalitede bu devlete iş yapamayacak" dedi...

Güneş Fiber Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Fiber Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevruz Tatlı tarafından kuruldu.

Fibertork İletişim Ve Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fibertork İletişim Ve Altyapı Hizmetleri Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Akgün tarafından kuruldu.

Kenanoğulları Temizlik Ve Altyapı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kenanoğulları Temizlik Ve Altyapı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Maraşlı tarafından kuruldu.

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Rmg Global Altyapı Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Rmg Global Altyapı Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 550 bin TL sermaye bedeli ile R. Papaya Patta ve M.Naveed Ahmed Ansarı ortaklığında kuruldu.

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Batu Kepekcioğlu tarafından kuruldu.

Emtien İnşaat Ve Altyapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emtien İnşaat Ve Altyapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Metin Katran tarafından kuruldu.

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece'de Şaban Türker tarafından kuruldu.

Lider Taahhüt Altyapı Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkz nakli yapıldı!

Lider Taahhüt Altyapı Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Lider Taahhüt Altyapı Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

6. Uluslararası Nijerya İnşaat Fuarı 5-7 Temmuz'da!

6. Uluslararası Nijerya İnşaat, Yapı Malzemeleri, İş Makinaları ve Altyapı Hizmetleri Fuarı 5-7 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Biga Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Biga Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Büyükçekmece’de   100 binTL sermaye bedeli  ile Ayşenaz Özlü tarafından  kuruldu.

Mersin Akdeniz'de altyapı sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçedeki imar ve altyapı sorunlarının kentsel dönüşüm ile çözüleceğini dile getirdi. 

Oğuz Altyapı İnşaat Taahhüt Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğuz Altyapı İnşaat Taahhüt Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Aydın tarafından kuruldu.

Kentsel Altyapı Hizmetleri çalıştayı Haberi

Kentsel Altyapı Hizmetleri çalıştayı

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Kalite sorunu yaşıyoruz. Bunu itiraf etmek lazım. Bundan böyle kaliteyi ve denetimi artıracağız. Hiç kimse canının istediği kalitede bu devlete iş yapamayacak" dedi.



Bakan Güllüce, İller Bankası tarafından düzenlenen "Kentsel Altyapı Hizmetleri ve Finansman Çalıştayı"nın açılışında, altyapı ve bayındırlık hizmetlerinin önemli olduğunu söyledi. Anadolu ve Rumeli topraklarında vatan savunması başta olmak üzere çeşitli nedenlerle bayındırlık işlerinin yeterince yürütülemediğini belirten Güllüce, "Bizim mülkümüz hep virane şekilde kalmış. Cumhuriyet sonrasında çabalar olmasına rağmen yeterli olmamış. Bu açığı kapatmak için gereğinden fazla çalışmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.


Bakan Güllüce, Türkiye'nin dünyanın en iyi ülkelerinden birisi olması için zaman faktörünü gözetmeksizin çok çalışmaları hatta koşarak çalışmaları gerektiğini anlattı. İlbank'ın çok çalışan kurumlar arasında öncülerden birisi olduğunu dile getiren Güllüce, ülkeye...