27 / 04 / 2024

Kentsel dönüşüm 2017 projeleri

Kentsel dönüşüm 2017 projeleri

15-20 yıllık süreçte 7.5 milyon konutun yenilenmesinin öngörüldüğünü ifade eden GYODER Başkanı Yetgin, yeni konut ihtiyacının da devam ettiğini belirtti. 

Kentsel dönüşümle farklı bir İstanbul mümkün mü?

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Barış Yenilmez, bugünki köşesinde ''Kentsel dönüşümle farklı bir İstanbul mümkün mü?'' başlıklı yazısını yayınladı.

15 yılda 7.5 milyon bina elden geçirilecek!

Türkiye’nin altının oynak olduğunu söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "15 yılda 7.5 milyon binayı elden geçireceğiz." dedi.

Konut piyasasında kentsel dönüşümün önemi artıyor!

PAGEV Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Eroğlu, konut piyasasında kentsel dönüşümün önemi artarken konut dışı ticari yapılarda ise sosyal ihtiyaçların odağa alındığını açıkladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı plan yetkisini kullanmayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,“Bakanlığımız bugüne kadar Türkiye’nin her köşesinde plan yetkisini kullanmış ama artık kullanmayacağız'' dedi.

Kentsel dönüşüm 2017’de ivme kazanacak!

İstanbul’un çehresini değiştirecek kentsel dönüşüm 2017’de ivme kazanacak. Son günlerde deprem senaryolarının artması ilçe belediyelerini harekete geçirdi.

İstanbul ve Türkiye'ye örnek olacak kentsel dönüşüm projesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, 2017’de “riskli bölge” ilan edilen Bağcılar Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan oluşan “As Fatih Kent Sitesi”nin depreme karşı kentsel dönüşümünü yapacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Türkiye’ye de anlatacağız bu modeli örnek olarak" dedi.

İmar barışı kentsel dönüşüm alanlarını kapsıyor mu?

Yapı Kayıt Belgesi, 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için veriliyor. Peki, imar barışı kentsel dönüşüm alanlarını kapsıyor mu?

Kentsel dönüşümde 2017'de 783.9 milyon TL kira yardımı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde 2017 yılında kentsel dönüşüm kapsamında 2017'de 783 milyon 910 bin lira kira yardımı ödendi.

Yenitepe Kadıköy "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" seçildi!

Nuhoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi, "İstanbul Altın Değerler Ödül" töreninde "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" ödülüne layık görüldü.

Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017!

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan  Sur Yapı Antalya projesi 19 bin konut, home ofis ve dükkandan meydana geliyor. İşte Sur Yapı Antalya kentsel dönüşüm fiyatları 2017...

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

BY Oktayöz İnşaat'tan Hacıhüsrev'e kentsel dönüşüm projesi!

BY Oktayöz İnşaat, CNR Emlak 2017 Fuarı'nda yerini aldı. Hacıhüsrev'de kentsel dönüşüm projesi hazırlığında olan firma, fuarda GOP Plevne projesini tanıttı...

Kentsel dönüşüm rant sistemi haline gelmemeli!

Bugün kapılarını açan CNR Emlak 2017 Fuarı'nda eş zamanlı olarak gerçekleşen CNR Emlak Zirvesi'nde konuşan Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, kentsel dönüşümün önemli bir proje olduğuna dikkat çekerek, bu projenin rant sistemi haline gelmemesi gerektiğini söyledi..

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 2 Aralık'ta başlıyor!

“Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı” 2 Aralık 2017 den itibaren İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsünde Cumartesi-Pazar günleri dersler olacak şekilde başlıyor.

Kentsel dönüşüm ek emsal artışı 2017!

Yeni İmar Yönetmeliği'nin yürürlüğe girmesi ile kaybolacak kentsel dönüşüm ek emsal artışı, yönetmelikte yapılan düzenleme ile kalıcı oldu..

Birlik Grup Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Cevatpaşa Şubesi açıldı!

Birlik Grup Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Cevatpaşa Şubesi 25 milyon TL sermaye ile 21 Eylül 2017 tarihinde açıldı.

Kentsel dönüşüm 2017'de hızlandı!

Yıkım Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bulut: "Marmara depreminin üzerinden 18 yıl geçmesine rağmen 'Depreme tam olarak hazırız' diyemeyiz ama kentsel dönüşümde faaliyetler çok hızlı şekilde ilerliyor" dedi.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm müteahhitleri buluştu!

Kayseri'de Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2017 ve 2018 yılı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yer alan Kazımkarabekir, Küçükali ve Anbar semtlerindeki Kentsel dönüşüm Binaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Kentsel dönüşüm 2017 projeleri Haberi

Kentsel dönüşüm 2017 projeleri

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Feyzullah Yetgin, Anadolu Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu. Yetgin, Türkiye'de 15-20 yıllık perspektifte 7,5 milyon konutun yenilenmesinin öngörüldüğünü bildirdi.


Yetgin, GYODER'in 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından başlattığı "Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye" kampanyasının sektöre önemli bir ivme kazandırdığını söyledi. Yetgin, gayrimenkul sektörünün büyümesi, güçlenmesi ve Türkiye'nin daha güçlü bir ekonomiye sahip olması için çaba gösterdiklerini ifade etti. 


Mega projelerle sektörün hızla geliştiğini ifade eden Yetgin, şu ifadeleri kullandı; "Türkiye'nin son açıklanan ekonomik verilerde yüzde 11,1'lik büyümesinin yaklaşık yüzde 18'i inşaat sektöründen geliyor. İnşaat sektörünün ne kadar önemli olduğunu, 250'nin üzerinde alt sektörü etkileyen bir öneme haiz olduğunu unutmamak lazım. Ağırlıklı olarak da kalifiye olmayan çalışanların bulunduğu istihdam yoğun...