29 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm devam ediyor mu

kentsel dönüşüm devam ediyor mu

Ülkemizde koronavirüs vaka sayısının hızla artmasıyla beraber ülkemizde belediyelerde önlemlerini artırdı. Avcılar Belediyesi kentsel kapsamında yıkılacak binalar için çalışma saatlerini değiştirdi.

Kentsel dönüşüme koronavirüs ayarı!

Avcılar'daki yapıların, mevcut kat sayılarının korunup yenilenmesini öngören düzenleme kabul edildi. Koronavirüs önlemleri kapsamında evlerde uzaktan eğitime geçilmesi nedeniyle bina yıkım saatlerinde düzenleme yapıldı.

Kocaeli’de kentsel dönüşüm hamlesi devam ediyor

Kocaeli'yi depreme hazır hale getirmek maksadı ile başlatılan "Dirençli Şehir Kocaeli" projesi doğrultusunda 5 ilçede başlayan kentsel dönüşüm hamlesi devam ederken İzmit Cedit Mahallesi’nde binalar yükselmeye başladı, kira yardımı da yükseltildi.

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm tam gaz devam ediyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Dilovası ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. 

134 ilçede 163 kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanı Bulut, şu anda 59 il, 134 ilçede 163 kentsel dönüşüm çalışmasının devam ettiğini belirtti...

Kocasinan'da kentsel dönüşüm hızla devam ediyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları ile Yeni Kocasinan'ı hızlıca şekillendirmeye devam ediyor. Başkan Çolakbayrakdar, bu kapsamda Yunus Emre Mahallesi'nde de yıkımlar yapıldığını söyledi..

TOKİ'nin İstanbul'da inşaatı devam eden 9 kentsel dönüşüm projesi!

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm projeleri yapmaya devam eden TOKİ, İstanbul'da 9 kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriyor. İşte İstanbul'da inşaatı devam eden kentsel dönüşüm projelerinde son durum... 

Konya'da kentsel dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor!

Konya'nın kalbinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Burdur'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Necatibey (Manastır) ve Bozkurt Mahallesindeki Kentsel Dönüşüm ile ilgili açıklamalar yaptı.

Kartal'da kentsel dönüşüm devam edecek!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Orhantepe Mahallesi’nde gerçekleştirilen temel atma töreninde Kartal'daki kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgiler verdi.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm hızla devam ediyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ilçe genelinde devam ediyor. Akgün, büyük bir İstanbul depreminin kapıda olduğunu belirterek, vatandaşları bilinçlendirmek için toplantılar düzenliyor.

Aksaray'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

Aksaray’da uzun yıllar boyunca şehirler arası otobüs terminali olarak hizmet veren, daha sonra ilçe, kasaba ve köylere yolcu taşımacılığı yapılan Eski Terminal, Aksaray Belediyesinin kentsel dönüşüm projesiyle tamamen yenilendi.

Diyarbakır Sur'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Diyarbakır’ın Sur ilçe Belediye Başkan Vekili Bilal Özkan, Alipaşa ve Lalebey mahallelerinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı.

Diyarbakır Sur'da kentsel dönüşüm tam gaz devam!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde Koruma Amaçlı İmar Planı doğrultusunda yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Lalebey ve Alipaşa mahallelerinde yıkım çalışması devam ediyor.

kentsel dönüşüm devam ediyor mu Haberi

kentsel dönüşüm devam ediyor mu

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs vaka sayısının hızla artmasıyla beraber ülkemizde belediyelerde önlemlerini artırdı. Birgün Gazetesi'nden Oktay Evsen'in haberine göre; belediyeler, sokakları köşe bucak dezenfekte etme işlemlerini sürdürüyor. Ayrıca belediyeler evden çıkma yasağı uygulanan yaşlıların ve 'Evde kal' çağrısına uyan yurttaşların ihtiyaçlarını gideriyor.

Yeşil alanlar dezenfekte edildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı bünyesinde Avrupa ve Anadolu yakalarında bulunan oyun parkları dezenfekte edildi. Toplu taşıma araçlarında seyrek oturma düzeni uygulanması yeni koronavirüs tedbirleri kapsamında artırıldı.

Yıkım saatleri değiştirildi

Avcılar Belediyesi'nin aldığı karar kapsamında, uzaktan eğitim alan öğrenciler ve 65 yaş ve üstü ilçe sakinleri de göz önüne alınarak eski binaların yıkımı saat 12.30'dan önce yapılamayacak. Ayrıca belediye, aşevi hizmetinin kapasitesini artırma kararı aldı.

Işıklarda 'evde kal' uyarısı

Isparta Belediyesi tarafından koronavirüs önlemleri...