29 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm emre çamlıbel

kentsel dönüşüm emre çamlıbel

Soyak Holding, Türkiye’yi 2023 hedeflerine taşıyacak parametrelerin tartışıldığı ve bu yıl 27-28 Nisan’da ‘Kritik eşik: Açılım ve Dönüşüm Zamanı’mottosuyla düzenlenen Forum İstanbul Konferansı’nda yerini aldı.

Kentsel dönüşüm, bütünsel ve sürdürülebilirlik bazında ele alınmalı!

Soyak Holding CEO'su ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Dr. M. Emre Çamlıbel, Gayrimenkul Zirvesi 2013'te 'Oyunun Yeni Kuralları ile Sürdürülebilirlik' başlıklı panele başkanlık yaptı. Kentsel dönüşüm, bütünsel ve sürdürülebilirlik bazında ele alınmalı...

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kayseri Kocasinan ilçesine bağlı Yunus Emre mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm alanında inceleme yaptı. 

Kocasinan'da 336 kentsel dönüşüm konutunun sahipleri belirlendi!

Kayseri Kocasinan Belediyesi’nin Yunus Emre Mahallesi’nde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapımı tamamlanan 336 konutun kura çekimi gerçekleşti.

Elbistan Nezihkent Sitesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Yunus Emre (Saraykent) Mahallesi’nde kentsel dönüşüm başlatarak eski binaları yıkıp, yenilerini yapmak için yola koyulan Nezih İnşaat, inşaat maliyetlerindeki anormal artış karşısında bir süre faaliyetini durdurduğu ‘Nezihkent Sitesi’ndeki çalışmalara yeniden başladı...

Emre Ilıcalı, Kentsel Dönüşüm Strateji Belgesini yorumladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından açıklanan Kentsel Dönüşüm Strateji belgesini yorumlayan Altensis Ortaklarından Emre Ilıcalı, kentsel dönüşümde sosyal ve çevresel etkileri gözeten yeni bir sürecin başlayacağını söyledi...

Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Kocasinan'da kentsel dönüşüm hızla devam ediyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları ile Yeni Kocasinan'ı hızlıca şekillendirmeye devam ediyor. Başkan Çolakbayrakdar, bu kapsamda Yunus Emre Mahallesi'nde de yıkımlar yapıldığını söyledi..

Sivas Esentepe Yunus Emre Kentsel Dönüşüm Projesi tanıtıldı!

Sivas Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Esentepe Yunus Emre Kentsel Dönüşüm Projesi vatandaşa tanıtıldı. Belediye Başkanı Sami Aydın projeyle ilgili bilgi verdi.

Kartal'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Kartal’da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Emre Sitesi’nin yıkımına başlandı. Yıkım törenine katılan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, “Biz kentsel dönüşümün en iyisiyiz çünkü halka yakınız, halka doğru şeyler söylüyoruz” dedi.

Türkiye'de kentsel dönüşüm projeleri hız kazandı!

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı’na katılan Altensis Kurucu Ortağı Emre Ilıcalı, Türkiye'de kentsel dönüşüm projelerinin hız kazandığını belirtti.

Isparta Gülistan'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Emre Mahallesi'nde 30 dairelik Park Manzara Evleri inşaatını tamamlayan Gündüz İnşaat, kentsel dönüşüm yaşayan Gülistan'da 40 yıl önce yapılan Maliyeciler Sitesi'ni yıkıp, yerine daha modern ve dayanıklı evler yapacak.

Kocasinan Yunus Emre Mahallesi'nde kentsel dönüşüm onaylandı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yunus Emre Mahallesi'nde kentsel dönüşüm alanı ilan edilen yerde dönüşüme imkan tanıyan 1/1000'lik imar planının Meclis'ten onay aldığını söyledi.

Sivas'ta kentsel dönüşüm imza töreni düzenlendi!

Resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe güren Esentepe ve Yunus Emre Mahalleleri kentsel dönüşüm projesi imza töreni düzenlendi. İki bakanın katıldığı törende Başkan Aydın'a kentsel dönüşüm yetki belgesi verildi.

Sivas kentsel dönüşüm protokolü imzalandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, kentsel dönüşümün yürek, bilek, emek ve gayret isteyen bir iş olduğunu ifade etti. Yılmaz, Güllüce ve Aydın, Esentepe ve Yunus Emre mahallelerini kapsayan kentsel dönüşüm protokolünü imzaladı.

kentsel dönüşüm emre çamlıbel Haberi

kentsel dönüşüm emre çamlıbel


Soyak Holding CEO’su Dr.M. emre çamlıbel, konferans kapsamında düzenlenen ‘Sürdürülebilir Kentleşme” panelinin yönetimini üstlendi. Çamlıbel yaptığı konuşmada, “Türkiye’de günümüzde sürdürülebilir kentleşmenin anahtarı; bütünsel planlamadır. Alt yapı, açık alan, akıllı bina gibi önemli çalışmaları içine alan bu büyük ölçekli planlama, özel sektörün ve kamunun çabalarıyla birlikte yaşanılabilir şehirlerin ortaya çıkmasına zemin hazırlayacaktır.” dedi.

Orta ve uzun vadeli düşünme

Türkiye’de gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde öncü projelere imza atan Soyak Holding, ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda toplumu, iş dünyasını, akademik ve bürokratik çevreleri harekete geçirerek, Türkiye’nin bugünü ve yarınıyla ilgili orta ve uzun vadeli düşünmeye yönlendirmek, öneriler getirmek, çözüm arayışlarını kolaylaştırmak ve teşvik etmek amacıyla düzenlenen Forum İstanbul Konferansı’nın destekçileri arasında yer aldı.

Konferansta gerçekleşen panellerde, G-20 ve Türkiye’nin Başkanlık Dönemi, Potansiyel Büyümenin Yakalanması...