04 / 05 / 2024

kentsel dönüşüm fırın

kentsel dönüşüm fırın

Kentsel dönüşüm projeleri ile birlikte dayanıksız binaların altında hizmet veren fırınlara yeniden imar fırsatı sunuluyor...

'Eskişehir’in şehir merkezinde zemin zayıf, kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!'

Deprem ülkesi olan Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerekiyor. İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç, kentteki binalara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Diyarbakır Kayapınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Diyarbakır Kayapınar' da kentsel dönüşüm başladı. Kentsel dönüşümün Kayapınar İlçesin'de Fırat Mahallesi Aşağı Karakuyu lokasyonunda 96 konutun bulunduğu alanda yapılması planlanıyor.

İzmirlilerden 400 bin TL'lik sıfır faizli kentsel dönüşüm kredisi talebi!

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan, İzmir'deki kentsel dönüşüm kredisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Özkan, 400 bin TL'lik sıfır faizli kentsel dönüşüm kredisi talep ettiklerini belirtti.

Kentsel dönüşüm projeleri Türkiye için fırsat olabilir!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm projeleri, depremsellik, yapı stokumuzun eskimiş olması ülke için bir taraftan tehdit olabilirken tersine fırsat da olabilir. İnşaata dayalı güçlü bir sanayimiz var." dedi.

Nihat Şen: Sürdürülebilir gelecek için kentsel dönüşüm fırsat!

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen, sürdürülebilir bir gelecek için kentsel dönüşümün bir fırsat olduğundan bahsediyor. 2030 yılında yaşanabilecek susuzluğa dikkat çeken Şen, “Kentsel dönüşümle İstanbul’un su ihtiyacının yüzde 27’sini karşılayabiliriz” diye konuşuyor.

Mevlüt Zavlak: Alanya’daki kentsel dönüşümü fırsat olarak görüyoruz!

İYİ Parti Meclis Üyesi Mevlüt Zavlak Alanya Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı’nda kentsel dönüşüm ile ilgili konuşma yaptı. Meclis Üyesi Zavlak, "Kentsel dönüşüm Alanya için bir fırsat. İlçedeki binaları yenilemekten öte çarpık kentleşmeden de Alanya'yı kurtaracak" dedi.

Kentsel dönüşüm deprem riski ile mücadele edebilmek için fırsat!

Türkıye Müteahhitler Birliği'nin İnşaat Sektörü Analizi'nin Ekim 2019 sayısında, "Türkiye'nin gündemine giren kentsel dönüşüm süreci deprem riski ile mücadele edebilmek ve çevreye duyarlı sürdürülebilir şehirler yaratabilmek için fırsat olarak değerlendirilmelidir." ifadeleri yer aldı.

İnşaat mühendisleri için kentsel dönüşüm fırsatı!

İnşaat sektörünün Türkiye'nin gelir kaynaklarının yüzde 30’unu oluşturduğunu belirten Prof. Dr. Mustafa Karaşahin, “Kentsel dönüşüm, inşaat mühendisleri için önümüzdeki yıllarda daha fazla fırsatlar ortaya çıkaracaktır” diye konuştu.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm fırsatı!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 44 ayda hayata geçirdiği hizmetleri anlattı. Bölgedeki dönüşüm projelerinden bahseden Çolakbayrakdar, ''Kentsel dönüşüm kanunu bizim için bir fırsattır'' şeklinde konuştu.

Doğru şehirleşme için kentsel dönüşüm önemli bir fırsat!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Yetgin, "Kentsel dönüşüm süreci şehirlerimizi geliştirmek, değiştirmek ve dönüştürmek adına bir fırsattır" dedi.

Mersin'de kentsel dönüşüm bir fırsattır!

Işkın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Çimiş, kentsel dönüşüm ile ilgili hem Mersin’de hem de ülke genelinde önemli atılımların olduğuna dikkat çekerek, kentsel dönüşümün bir fırsat olduğunu söyledi.

Ağrı Fırat Mahallesi kentsel dönüşüm ön yeterlilik ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ağrı Merkez Fırat Mahallesi Suçatağı mevkiinde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi için ihale süreci başladı.

Hanifi Toptaş: Kentsel dönüşüm fırsattır!

Şüphesiz 2012 yılından beri Kahramanmaraş'ta en çok konulan konulardan birisi kentsel dönüşüm. TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Hanifi Toptaş Kahramanmaraş'ta Bugün Gazetesi'ndeki röportajda kentsel dönüşümü değerlendirdi.

kentsel dönüşüm fırın Haberi

kentsel dönüşüm fırın
İstanbul'da 3 bin 500 fırından çoğu dayanıksız binaların altlarında hizmet veriyor. Büyük tehlike arz eden bu duruma çözüm arayışları devam ediyor. Kentsel dönüşüm projeleri ile birlikte bu tip fırınlara yeniden imar fırsatı sunulması...