29 / 04 / 2024

Kentsel dönüşüm hattı

Kentsel dönüşüm hattı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının vatandaşlarla birebir iletişim kurmak ve sorunlara çözüm üretmek için Alo 181 hattı kurdu. Kentsel Dönüşüm kapsamında evini yenilemek için arayan vatandaşlar ise daha çok kredi-faiz destekleri ve kira yardımları konusunda bilgi aldı.

Kentsel dönüşüm aramalarında yüzde 127 artış oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çağrı Merkezi ALO 181’i yılın ilk on ayında 149 bin vatandaş ararken, Kentsel dönüşüm aramalarında geçen yıla göre yüzde 127 artış olduğu belirtildi.

Kentsel dönüşümle ilgili merak edilenleri Alo 181 yanıtlıyor!

Kentsel dönüşümle ilgili merak edilenleri Alo 181 yanıtlıyor. Kentsel dönüşümde çığır açan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, dönüşümden faydalanların sürece ilişkin sorularını da telefon ve sanal ortamda yanıtlıyor.

Garanti Bankası 'Kentsel Dönüşüm Hattı'nı hizmete sundu!

Garanti Bankası, kentsel dönüşüm konusunda akla gelen tüm sorulara yanıt vermek ve kişiye özel çözümler önermek amacıyla, '444 0 332 - Kentsel Dönüşüm Hattı'nı hizmete sundu...

Garanti, Kentsel Dönüşüm Hattı'nı hizmete sundu!

Mortgage Uzmanı Garanti, kentsel dönüşüm konusunda akla gelen tüm sorulara hızlıca yanıt vermek ve kişiye özel çözümler önermek amacıyla, “444 0 332 - Kentsel Dönüşüm Hattı”nı hizmete sundu.

Kentsel dönüşümü en çok İstanbullu merak etti!

Çevre ve şehircilik konusundaki soruları yanıtlamak, ihbar ve şikâyetleri değerlendirmek amacıyla oluşturulan "Alo 181" çağrı merkezini, geçen yıl 242 bin 347 kişi aradı. En çok İstanbul, İzmir ve Ankara aradı.

Kentsel dönüşüm için en çok İstanbul ve Ankaralılar Alo 181'i aradı!

Çevre ve şehircilik konusundaki soruları yanıtlamak, ihbar ve de şikayetleri değerlendirmek amacıyla oluşturulan " Alo 181 " i, geçen yıl 242 bin 347 kişi aradı...

Birikimevim’den kentsel dönüşüm için finansman modeli!

Deprem fay hattı üzerinde bulunan ülkemizde her sene 1-7 Mart Deprem günlerinde, olası depremlere karşı bilinçlendirme seminerleri düzenleniyor. Birikimevim, deprem haftası kapsamında kentsel dönüşüm bedeli için ev sahiplerine ayda 2 bin TL, 3 bin TL ve 4 bin TL seçenekleri ile kayıt olma imkanı...

Alo 181 en çok kentsel dönüşüm için arandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Alo 181 hattına çağrı yağdı. 2018’de 877 bin 264 vatandaşın aradığı çağrı hattın numarası en çok kentsel dönüşüm için arandı.

Çevre ve Şehircilik'ten kentsel dönüşüm hattı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının vatandaşlarla birebir iletişim kurmak ve sorunlara çözüm üretmek için Alo 181 hattı kurdu. Kentsel Dönüşüm kapsamında evini yenilemek için arayan vatandaşlar ise daha çok kredi-faiz destekleri ve kira yardımları konusunda bilgi aldı.

Alo 181'e en çok kentsel dönüşüm soruldu!

Vatandaşların kentsel dönüşüm, tapu ve kadastro, çevresel konularda soru ve sorunlarının çözüm merkezi Alo 181 hattı oldu.

Çankırı'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Çankırı Belediyesi, kentsel dönüşüm hamlesi olarak devam eden TOKİ 2. etap çalışmalarının yapıldığı bölgede, 600 metrelik içme suyu hattının güzergâhını değiştiriyor.

Kartal kentsel dönüşüm ve metroyla 3 yılda yüzde 250 prim yaptı!

Kartal, kentsel dönüşüm ve Kadıköy-Kartal Metro hattının itici gücüyle fiyatları son 3 yılda yüzde 250 primlendi. Fera Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yedikardeş, şu anda 3500-4500 TL aralığındaki metrekare fiyatlarının hareketlendireceğini söyledi.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kentsel dönüşüm konusunda Karayolları Kentsel Dönüşüm Bürosu'nda bir 'Bilgilendirme Toplantısı' düzenledi. Başkan Usta, Gaziosmanpaşa metro hattının proje aşamasında olduğunu söyledi.

Ankara'da mania hattı sorunu kentsel dönüşümü engelliyor!

Başkent Ankara'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yanı sıra lüks konut inşaatlarının da yapımı tüm hızıyla sürüyor. İnşaat sektörünün canlı olduğu Çankaya, Yenimahalle ve Etimesgut'taki mânia sorunu müteahhitleri sıkıntıya sokuyor.

Kentsel dönüşüm ve metro ile Kartal'ın değeri arttı!

Deniz Şahinkaya, son yıllardaki kentsel dönüşüm projeleri, yenilenen sanayi arazileri, Anadolu Yakası Adalet Sarayı ve Kadıköy-Kartal metro hattının hizmete açılmasının Kartal’ın değerini artırdığını söylüyor.

Kahramanmaraş 1. İnşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı bugün açıldı!

Türkiye'nin en tehlikeli fay hattı olan DAF (Doğu Anadolu Fay) hattında bulunan Kahramanmaraş'ta, deprem bilincini arttırmak ve inşaat sektöründeki yeniliklerle buluşmak için düzenlenecek inşaat ve Kentsel Dönüşüm Fuarı bugün açılıyor.

Alo kentsel dönüşüm hattı numarası!

Kentsel dönüşüm yardımları ve kentsel dönüşüm ile ilgili diğer sorulara, ALO Kentsel Dönüşüm Hattı ile de yanıt bulunabiliyor. Kentsel dönüşüm hattı 24 saat hizmet veriyor. Peki Alo kentsel dönüşüm hattı numarası nedir?

Kentsel dönüşüm destek hattı!

Kentsel dönüşüm hakkında merak edilen hususlara, kanun ve yönetmeliklerden ulaşılabileceği gibi merak edilen konular kentsel dönüşüm destek hattı olan Alo 181 aracılığı ile de öğrenilebiliyor..

Kentsel dönüşüm hakkında merak edilenler!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının kurduğu Alo 181 Çevre ve Şehircilik Hattı'na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar kentsel dönüşüm hakkında bilgi almak için Alo 181'i soru yağmuruna tuttu.

Kentsel dönüşüm hattı Haberi

Kentsel dönüşüm hattı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının vatandaşlarla birebir iletişim kurmak ve sorunlara çözüm üretmek için kurduğu Alo 181 hattı bu yılın ilk 6 ayında 197 bin 622 vatandaşa çözüm üretti.


 7 gün 24 saat hizmetle Çevre ve Şehircilik Bakanlığının uygulama alanına ilişkin tüm konularda telefonları karşılayan iletişim hattı, her yıl daha fazla sayıda vatandaşın aradığı bir hat durumuna geldi.


 -Çevre Şikâyetleri Çözümleniyor


Çevre Yönetimi başlığı altında hava, su, toprak, atık, gürültü ve deniz kirliliği konulu şikâyetleri kayıt altına alarak şikâyet ve ihbar sonuçlarını vatandaşa bildiren Çağrı Merkezi aynı zamanda Tapu Kadastro bilgi ve randevu işlemlerinin yanı sıra Kentsel Dönüşüm hakkında da bilgi veriyor.


 Yılın ilk 6 ayında karşılanan çağrıların yüzde 72’si bilgi edinmek için gerçekleşirken, yüzde 23’ü randevu işlemleri için, yüzde 4’ü şikayet ve 1’i...