01 / 05 / 2024

Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen

Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen

'2. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nde yeni hedefler tartışıldı. Zirvede konuşan Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen "Bu projeler depreme karşı aynı zamanda hayat kurtarma projesidir"dedi.

Vedad Gürgen kimdir?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen kimdir? Vedad Gürgen, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Vedad Gürgen...

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Büyükçekmece Pozitif Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Limited Şirketi Küçükçekmece'de Şaban Türker tarafından kuruldu.

Biga Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Biga Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Büyükçekmece’de   100 binTL sermaye bedeli  ile Ayşenaz Özlü tarafından  kuruldu.

Ege Kentsel Dönüşüm Hizmetleri ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kentsel Dönüşüm Hizmetleri ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İlteriş K Erdemir tarafından kuruldu.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm fırsatı!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 44 ayda hayata geçirdiği hizmetleri anlattı. Bölgedeki dönüşüm projelerinden bahseden Çolakbayrakdar, ''Kentsel dönüşüm kanunu bizim için bir fırsattır'' şeklinde konuştu.

Suna Kotan, Kentsel Dönüşüm Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Bazı bakanlıklara ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Suna Kotan, Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Vural getirildi.

Büyükçekmece Elit Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyükçekmece Elit Gayrimenkul Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Ertüzün ve Hande Gizem Türker ortaklığında kuruldu.

Tekirdağ'da Kentsel Dönüşüm Mater Planı toplantısı gerçekleşti!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deprem ve Risk Yönetimi Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından yaptırılan Süleymanpaşa ilçesi Kentsel Dönüşüm Mater Planı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Tekirdağ'da kentsel dönüşüm görüşüldü!

Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesi Kentsel Dönüşüm Mater Planı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deprem ve Risk Yönetimi Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlendi.

Tekirdağ'da kentsel dönüşüm master planı toplantısı yapıldı!

Çevre ve şehircilik bakanlığı altyapı ve kentsel dönüşüm hizmetleri genel müdürlüğü Tekirdağ büyükşehir belediye başkanlığını ziyaret ederek kentsel dönüşüm master planı kapsamında değerlendirme toplantısı yapıldı.

Vedat Gürgen Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi'ni inceledi!

Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen, Erenler Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm ne durumda?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı ile Daire Başkanı, Adıyaman'a nefes aldıracak proje olan kentsel dönüşüm çalışmalarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Dartes Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Mühendislik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dartes Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Mühendislik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sezgin Polat ve Muhittin Nüvit tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen Haberi

Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen

TÜRKİYE'NİN en önemli konularımn biri olan 'Kentsel Dönüşüm' sektörün önde gelenlerinin katılımıyla İstanbul'da masaya yatırıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteğiyle gerçekleştirilen ve Kentsel Dönüşüm'de yeni dönem ve yeni hedeflerin tartışıldığı '2. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 'nde yeni yapılaşmanın Türkiye'nin gündeminde uzun süre kalacağı belirtildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen kongrede yaptığı konuşmada kentsel dönüşüm çalışmalarının uzun süredir devam ettiğini ifade ederek "Bugüne kadar TOKİ'nin, belediyelerin, özel teşebbüsün gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projleri var. Bu dönüşüm projeleri depreme karşı aynı zamanda hayat kurtarma projeleridir. Bu hayat kurtarma projesinin içerisinde vatandaştan devletin en üst noktasına kadar herkesin aktif olarak bulunması gerekir" diye konuştu. Kentsel dönüşümde metrekare ve TL çıkmazından çıkamadıklannı da belirten Gürgen...