05 / 05 / 2024

kentsel dönüşüm izmir uzundere

kentsel dönüşüm izmir uzundere

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Uzundere'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinin tanıtımı yapıt...

Kentsel dönüşüm İzmir'in birinci gündem maddesi olmalı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'de yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik eleştirilerde bulundu. 

Kentsel dönüşüm İzmir için acil ihtiyaç!

İzmir için acil kentsel dönüşüm çalışmalarına başlanılması gerekiyor. Binlerce gecekondunun bulunduğu İzmir'e bu görüntü yakışmıyor... 

İzmir'de kentsel dönüşüm uzlaşmacı modeliyle yapılıyor!

İzmir’de Managemant Plus tarafından bu yıl 11.’si gerçekleştirilen ‘Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi’nde kamu, yerel yönetimler ve sektör temsilcileri ‘uzlaşma’ modelinin dönüşümün kalbi olduğu konusunda birleşti. 

İzmir Karabağlar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

İzmir Karabağlar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik şikayetler mecliste konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir Karabağlar'a Avrupa modeli kentsel dönüşüm!

İzmir'de kentsel dönüşüm projelerinde çığır aşılacak proje planlanıyor. Dönüşüm projesini AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten açıkladı. 

İzmir Örnekköy kentsel dönüşüm ihalesi 28 Aralık'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından, İzmir Örnekköy Mahallesi kentsel dönüşüm alanı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediliyor. İhale, 28 Aralık'ta gerçekleşecek..

İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 28 Aralık'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 28 Aralık'ta düzenleniyor..

İzmir Örnekköy'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Örnekköy Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi başlıyor. 3 bin 520 konut ve 338 ticaret biriminin dönüşeceği projede yıkımlar etaplar halinde gerçekleşecek..

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm 2. etap ihalesi Ekim'de!

Toplam 462 bağımsız birime yer verilen İzmir Uzundere kentsel dönüşüm 2. etap için ihale tarihleri son teklif için 12 Ekim Perşembe günü saat 12.00, mali teklif için son teklif ise 19 Ekim Perşembe günü saat 14.00 olarak belirlendi.

Mehmet Özhaseki, İzmir Kentsel Dönüşüm Kurultayına katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kaya Termal Otel'de düzenlenen İzmir Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayına katıldı.

Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı İzmir’de gerçekleşiyor!

SABAH gazetesinin düzenlediği Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı İzmir’de gerçekleşiyor. Kurultayda dönüşüm politikaları masaya yatırılacak

Kentsel dönüşüm kurultayı bugün İzmir'de!

Sabah Gazetesi tarafından düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'nın dördüncüsü bugün İzmir Kaya Termal Otel'de gerçekleştirilecek.

Kentsel dönüşüm kurultayı İzmir'de toplanacak!

Sabah Gazetesi tarafından düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'nın dördüncüsü yarın İzmir Kaya Termal Otel'de gerçekleştirilecek.

kentsel dönüşüm izmir uzundere Haberi

kentsel dönüşüm izmir uzundere

Uzundere için hazırlanan kentsel dönüşüm projesini tanıtan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Olumsuz propaganda yapanlara inanmayın, evinizi satmayın. Bizim sistemimizle uzlaşmayabilirsiniz. Ama bakanlığın sisteminde uzlaşmak zorundasınız. Aramızdaki en büyük fark bu" dedi Kentin farklı noktalarındaki kent yenileme çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı'nın ardından, Uzundere için hazırlanan dönüşüm ve gelişim projesini de tamamladı. Bölgeyi yeniden yapılandırması beklenen dönüşüm projesi, Başkan Aziz Kocaoğlu ve Sıtkı Kürüm tarafından vatandaşlara tanıtıldı. 


Tanıtım toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "O gün, bugündür. Kentin imarsız alanlarım, yeniden kurma günündeyiz. Park, futbol sahaları, yeşil alan ya da çocuk oyun alanları bu çağda ekmek su kadar ihtiyaç ama yer yok. Bu çalışmaları da 'ben yaptım oldu' mantığı ile değil, bilimi kullanarak yapıyoruz. Kentsel dönüşüm projelerinden...