27 / 04 / 2024

Kentsel Dönüşüm Kongresi

Kentsel Dönüşüm Kongresi

İş Bankası “Kentsel stratejiye dayalı akıllı şehirler ve binalar” başlığı altında 5. kez gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde ödül aldı.

Kentsel dönüşümde ikinci perde!

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Durbakayım, "Kentsel dönüşümde Türkiye'de birinci perdeyi kapattık, ikinci perdeye geçiyoruz. Torba kanuna koyulacak birtakım hazırlıklar var" dedi.

Kentsel dönüşüm Eskişehir'de masaya yatırılıyor!

Kentsel sorunlara çözüm yollarının ele alınacağı Uluslararası Kent Araştırmaları Kongresi, 16 Nisan'da, Eskişehir'de yapılacak. Kongre, Eskişehir'de iki gün sürecek kongrede 100'ü aşkın bilim adamı ve araştırmacı bildiri sunacak.

Hüseyin Samut: Kentsel dönüşüm insan hayatına endeksli!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu desteğiyle İstanbul Marriott Otel Şişli’de “2. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” düzenlendi. Hüseyin Samut İstanbul Kentsel Dönüşüm Kongresi’ni değerlendirdi.

2'nci Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi yarın başlıyor!

Türkiye 'de büyük önem verilen ' Kentsel Dönüşüm ' projeleri farklı şehirlerinde tartışılarak doğru adımların atılması için farklı kesimden temsilcileri bir araya getiriyor.

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 25 Şubat'ta gerçekleşecek!

Gelecek 20 yıl içinde ekonomimizin lokomotifi olacak kentsel dönüşüm, 25 Şubat’ta İstanbul’da yapılacak ‘Kentsel Dönüşümde Yeni Dönem Yeni Hedefler’ başlığı altında ‘2. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde her yönüyle tartışılacak.

Kentsel dönüşümün tüm detayları konuşulacak!

Kentsel dönüşüm, 25 Şubat’ta İstanbul’da yapılacak ‘Kentsel Dönüşümde Yeni Dönem Yeni Hedefler’ başlığı altında ‘2. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde her yönüyle tartışılacak.

2. Kentsel Dönüşüm Kongresi 25 Şubat'ta yapılacak!

2. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi, 25 Şubat'ta İstanbul Marriott Hotel Şişli'de yapılacak. Saat 09:30'da başlayacak olan kongrede kentsel dönüşüm her yönüyle konuşulacak.

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’ne ‘emsal’ tartışmaları damga vurdu!

Kentsel Dönüşüm Kongresi’ nde ‘ emsal kargaşasının ’ dönüşümü zora soktuğu dile getirildi. Yüksek emsal alan müteahhitlerin büyük işlere girdiği, alamayanların ise dönüşümden çekildiği vurgulandı...

7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde neler konuşuldu?

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfının liderliğinde Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her sene organize edilen bu sene de 7. si gerçekleştirilen “Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” 26 Mayıs Perşembe günü Fairmont Quasar Otel'de yapıldı. İşte detaylar...

Encan Aydoğdu: Kentsel dönüşüm hayati önem taşıyor!

"Kentsel Stratejiye Dayalı Dönüşüm" ana temasıyla gerçekleştirilen "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde konuşan Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Encan Aydoğdu, kentsel dönüşümün ülkenin gelişimi açısından hayati önem taşıdığını söyledi.

 6'ncı Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 7 Kasım'da!

2013 yılında, kentsel dönüşüm sürecini kamuoyuna iyi bir şekilde anlatmak amacıyla yapılan, 'Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nin bu yıl altıncısı 7 Kasım'da düzenlenecek...

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 7 Kasım'da!

“Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresinin” bu yıl altıncısı düzenlenecek. 7 Kasım 2019 Perşembe günü gerçekleştirilecek kongrenin basın toplantısı 4 Ekim'de yapılacak...

İş Bankası'na en çok kentsel dönüşüm kredisi veren banka ödülü!

İş Bankası “Kentsel stratejiye dayalı akıllı şehirler ve binalar” başlığı altında 5. kez gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde ödül aldı.

5. Kentsel Dönüşüm Kongresi Sonuç Bildirgesi!

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi Sonuç Bildirgesi yayınlandı. Kongre 22 Şubat'ta gerçekleştirildi. 

Kentsel dönüşüm Yıldırım’ı geleceğe taşıyacak!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde, önemli açıklamalarda bulundu.

Kentsel dönüşüm fiziksel bir değişim değildir!

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde konuşma yapan TOKİ Başkan Yardımcısı Özçelik, "Dönüşüm mantığıyla uyuşmayan ve herkesin kazanmak istediği bir anlayışla şehirlerimizi dönüştüremeyiz, yenileyemeyiz" dedi. 

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi yarın!

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi yarın Swissotel the Bosphorus’ta yapılacak. Kongre beş farklı oturumda düzenlenecek..

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi için geri sayım!

Bu yıl 5.'si düzenlenecek olan Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi için geri sayım başladı. 

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi 22 Şubat'ta!

5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nin tarihi belli oldu. Kongre, 22 Şubat 2018’de Swiss Hotel İstanbul’da düzenlenecek.

Büyükçekmece'nin kentsel dönüşüm projesi Avrupa Konseyi sergisinde!

Büyükçekmece Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi Franda'da düzenlenen Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi kapsamında açılan sergide yer aldı..

Fazlı Kılıç Kağıthane'deki kentsel dönüşümü anlattı!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, '4.Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarından bahsetti.

Kentsel Dönüşüm Kongresi Haberi

Kentsel Dönüşüm Kongresi

Türkiye İş Bankası, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) desteğiyle düzenlenen Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde, ödül aldı. İş Bankası En Çok Kentsel Dönüşüm Kredisi Veren Banka Teşvik ödülüne layık görüldü. 

Kongreye Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik ve inşaat sektörünün önde gelen temsilcileri katıldı.

2013 yılında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile protokol imzalayarak kentsel dönüşüm kredileri alanında öncülük eden İş Bankası, 27 Nisan 2013’den bu yana 77 ilde, 3 bin 742 müşteriye 5 bin 714 adet ve 486 milyon liranın üzerinde kredi sağladı. İş Bankası kentsel dönüşüm konusundaki desteğine devam...