07 / 05 / 2024

kentsel dönüşüm kuzey ankara

kentsel dönüşüm kuzey ankara

CHP Ankara Milletvekili Yýlmaz Ateþ, Kuzey Ankara Giriþi Kentsel Dönüþüm Projesinin geciktiðini savunarak, vatandaþlarýn maðduriyetlerinin nasýl giderileceðini sordu.

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap İmar Planı"na ilişkin tanıtım açıklaması yaptı.

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta imar planları değişti!

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap projesi dahilinde imar planları yenilendi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yapılan değişiklikleri vatandaşlara anlattı. 

Kuzey Ankara Girişi 2.etap kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

Kuzey Ankara Girişi kentsel dönüşüm 2.etap imar planı askıda!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etaba ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ve 1/5000 Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı...

TOKİ Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi ev fiyatları!

TOKİ Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi ev fiyatları 96 bin TL'den başlıyor. Dairelerin 4+1 şeklinde dizayn edildiği projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi başvuru!

TOKİ Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi başvuru işlemleri 16 Mayıs'ta başladı ve 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Projede 12 konut satışa çıkarıldı.

Samsun Canik Yeni Mahalle'de kentsel dönüşüm başladı!

Canik Belediyesi tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Karadeniz’in en büyük kentsel dönüşüm çalışması Kuzey Yıldızı’ndan sonra Yeni Mahalle’de de dönüşüm çalışması başlatan belediye, eski binaları yıkıyor..

Canik Yeni Mahalle'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Canik Belediyesi tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor.Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşüm çalışması Kuzey Yıldızı'ndan sonra Yeni Mahalle'de de dönüşüm çalışması başlatan belediye, eski binaları yıkıyor.

Canik'te kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Canik Belediyesi tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Karadeniz’in en büyük kentsel dönüşüm çalışması Kuzey Yıldızı’ndan sonra Yeni Mahalle’de de dönüşüm çalışması başlatan belediye, eski binaları yıkıyor.

Kuzey Ankara kentsel dönüşüm projesinde kaç hak sahibi evini teslim aldı?

TOKİ ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 18. Etap konutlarının teslimi sürüyor. Peki projede kaç hak sahibi evini teslim aldı? Finansman amaçlı konut satışları ne zaman başlıyor?

Yeni Mahalle kentsel dönüşüm projesinde kamulaştırma çalışmaları sürüyor!

Kentsel dönüşüm projesi olan Kuzey Yıldızı'nı gerçekleştiren Canik Belediyesi, şimdi de Yeni Mahalle'de yeni bir yaşam alanının çalışmalarını yürütüyor. Yeni Mahalle'de 80.5 dönüm alanda kamulaştırma çalışmaları devam ediyor.

Kuzey Kentsel Dönüşüm Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Kentsel Dönüşüm Yapı Anonim Şirketi, Mehmet Özcan Özhan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Temmuz 2014 tarihinde Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Liberya heyeti Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi'ni inceledi!

Liberya Dışişleri Bakanı Augustine Kpehe Ngafuan ve beraberindeki heyet, Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Proje Alanı’nı gezerek, yetkililerden bilgi aldı. Konuk Dışişleri Bakanı, projenin büyüleyici olduğunu söyledi...

kentsel dönüşüm kuzey ankara Haberi

kentsel dönüşüm kuzey ankara

Ateþ, Ýçiþleri Bakaný Beþir Atalay'ýn cevaplandýrmasý istemiyle TBMM Baþkanlýðýna sunduðu soru önergesinde, Keçiören ilçesinde bazý sokak ve parsellerin proje kapsamýna alýndýðýný, bu nedenle söz konusu bölgelere imar ve tadilat izni verilmediðini kaydetti.

Proje kapsamýna giren alanlarda 1968'den beri yapýlaþma olduðunu, buralarda yaþayanlarýn baþta doðalgaz olmak üzere pek çok hizmetten yararlanamadýklarýný belirten Yýlmaz Ateþ, 2 yýlda tamamlanmasý planlanan projenin aradan 3 yýl geçmiþ olmasýna raðmen bitirilemediðini, söz konusu projenin 2. etap çalýþmasý kapsamýnda þimdiye kadar hiç konut yapýlmadýðýný ileri sürdü.

Proje kapsamýna giren alanlardaki gecekondu sayýsýný öðrenmek isteyen CHP'li Ateþ, "Bazý bölgelerin Kuzey Ankara Giriþi Kentsel Dönüþüm Projesi kapsamý dýþýnda býrakýlmasý, bir takým rant beklentilerinden mi kaynaklanmaktadýr? Proje ne zaman tamamlanacak, vatandaþlarýmýz ne zaman evlerine yerleþecektir? Bu...