04 / 05 / 2024

kentsel dönüşüm programı

kentsel dönüşüm programı

TOKİ Başkanı Ergün Turan, deprem kuşaklarına göre bir kentsel dönüşüm programının hazırlandığını belirterek, "170 bin 947 konutluk kentsel dönüşüm çalışmaları devam etmektedir" dedi.

Kentsel dönüşümde öncelik deprem kuşakları olacak!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, yeni hazırlanan “Kentsel Dönüşüm Programı”nın tamamlanmak üzere olduğunu açıklayarak, “Yeni programa göre, kentsel dönüşümde önceliğimizi deprem kuşakları olarak tespit ettik” dedi.

Adım adım kentsel dönüşüm programı yayınlanacak!

Yatırım Zamanı bu hafta izleyenleri AK Parti Ekonomiden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Dr. Mehmet Muş ile buluşturuyor. Program saat 14:00'de yayınlanıyor.

İstanbul Üniversitesi kentsel dönüşüm sertifikası veriyor!

Olası depremlere karşı kentsel dönüşüm projeleri günden güne çoğalırken, kentsel dönüşüm konusunda kendini geliştirmek isteyen profesyoneller, kamu ve özel sektörden konunun uzmanlarıyla bir araya gelecek.

Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm açıklaması: Ülkemizin yapı stokunun çoğu riskli! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki,  "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" programında konuştu ve "Ülkemizin yapı stokunun çoğu riskli" diyerek kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Özhaseki'nin o açıklamaları...

Hilmi Türkmen'den kentsel dönüşüm tepkisi!

Önceki gün Üsküdar'da gerçekleşen kentsel dönüşüm programına katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kentsel dönüşüm' çağrısı!

"Okullardan Yarınlara" programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kentsel dönüşüm' çağrısı yaptı. Erdoğan, “Benim sizlerden ricam şu, deprem riski yüksek alanlara öncelik vermenizdir'' diye konuştu.

Bursa Büyükşehir'in Akıllı Şehir ve Kentsel Dönüşüm projelerine hibe desteği!

Birleşik Krallık Refah Fonu, “Geleceğin Şehirleri” programıyla Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Akıllı Şehir ve Kentsel Dönüşüm temalı projelerine 3,2 milyon Pound hibe desteği verdi.

Kentsel dönüşüm Ankara'da konuşulacak!

AK Parti’nin hafta sonu gerçekleştireceği Kızılcahamam istişare kampı programı netleşmeye başladı. Program kapsamında kentsel dönüşüm projelerinin tüm detayları konuşulacak.

İÜ Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 13 Nisan'da başlıyor!

İstanbul Üniversitesi (SEM) ve Management Plus işbirliği tarafından düzenlenecek Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı’nın yirmincisi 13 Nisan'da başlıyor.

İlkadım’da kentsel dönüşüm baharı!

Samsun'un İlkadım ilçesinde 14 mahallede uygulanacak kentsel dönüşüm programı vatandaşların yüzünü güldürdü.

Alper Taş: Kentsel dönüşüm soylulaştırma operasyonu olmasın!

CHP'nin Beyoğlu adayı Alper Taş, Seyr-i Sabah programında Beyoğlu’nun bugün geldiği durumu ve seçildiğinde yapacaklarını açıkladı. Alper Taş, Beyoğlu kentsel dönüşümünün bir soylulaştırma operasyonuna dönüşmemesi için çalışacaklarını ifade etti.

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 14 Nisan'da başlıyor!

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 14 Nisan - 13 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek..

16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 24 Mart'ta başlıyor!

24 Mart'ta başlayan 16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı, Beyazıt'taki İstanbul Üniversitesi Kongre Salonu'nda gerçekleşecek.

16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 10 Şubat'ta başlıyor!

İstanbul Üniversitesi ve ManagementPlus işbirliğinde düzenlenen 16. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 10 Şubat'ta başlıyor.

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 2 Aralık'ta başlıyor!

“Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı” 2 Aralık 2017 den itibaren İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsünde Cumartesi-Pazar günleri dersler olacak şekilde başlıyor.

Kentsel dönüşüm uzmanlık sertifika programı 30 Eylül'de başlıyor!

İstanbul Üniversitesi ve ManagementPlus işbirliğinde gerçekleşecek ''14. Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı' 30 Eylül'de başlıyor.

kentsel dönüşüm programı Haberi

kentsel dönüşüm programı

TOKİ Başkanı Ergün Turan, deprem kuşaklarına göre bir kentsel dönüşüm programının hazırlandığını belirterek, "170 bin 947 konutluk kentsel dönüşüm çalışmaları devam etmektedir" dedi.


Turan, yaptığı açıklamada, deprem kuşaklarına göre bir kentsel dönüşüm programının hazırlandığını kaydederek, şu ifadeleri kullandı:


"Bu çalışmamızda deprem riski yüksek şehirlerimizin barındırdığı tehlikeyi esas alarak, kentsel dönüşümde önceliğimizi deprem kuşakları olarak tespit ettik ve 170 bin 947 konutluk kentsel dönüşüm çalışmaları devam etmektedir. Kentsel dönüşümün başarılı olabilmesi için başta mülk sahipleri olmak üzere, tüm paydaşların bu işin önündeki engelleyici yaklaşımlardan uzak durması gerekiyor; çünkü artık bu gereklilik değil, zorunluluktur. Vatandaşlarımızın can güvenliğinin söz konusu olduğu bir süreçte, dönüşümden, daha geniş konutlar ve yüksek gelir elde etme fikrinin terk edilmesi gerekiyor. Kentsel dönüşüme, 'Evler yıkılıp daha iyileri yapılıyor' bakışının...