27 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm toplantısı

kentsel dönüşüm toplantısı

GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi işbirliğiyle gerçekleştirien Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı'nın 19'ncusu yarın gerçekleştirilecek.

Zonguldak'ta kentsel dönüşüm toplantısı gerçekleşti!

Zonguldak Belediyesi tarafından "kentsel dönüşüm" bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Zonguldak Belediyesi Eğitim Odası'nda yapılan toplantıya Belediye Başkanı, Başkan Yardımcısı, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden Kentsel Dönüşüm Toplantısı!

Kentsel dönüşüm alanlarında oturan vatandaşlarla sık sık bilgilendirme toplantılarında biraraya gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, bu kez Fevzi Çakmak Mahallesi’nde oturan bayanlara yönelik bir toplantı düzenledi...

Çömlekçi 1. Etap Kentsel Dönüşümü için toplantı yapıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Çolak ile birlikte Emlak Konut Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Yetim, Murat Kurum ile İstanbul'da bir araya geldi.

2023'e Doğru Kentsel Dönüşüm toplantısı 23 Ocak'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce’nin onur konuşmacısı olarak teşrif edeceği “2023’e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler” konulu toplantı 23 Ocak'ta saat 12:30'da gerçekleştirilecek.

İkinci Kentsel Dönüşüm Zirvesi gerçekleşti!

İkinci Kentsel Dönüşüm Zirvesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampusu'nda gerçekleştirildi. YTÜ ve Piri Reis Harita ve CBS Derneği'nin ortaklığındaki zirvenin ikinci gününde "Yerinde Dönüşüm-Yaşanabilir Kentler Sempozyumu" yapıldı.

ATSO'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

ATSO'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası 32.Grup Meslek Komitesi öncülüğünde 'Yapı Kooperatifçiliği ve Kentsel Dönüşüm' konulu bir toplantı düzenlendi.

ÇMO'dan kentsel dönüşüm talebi!

Koza TV' de Murat Barhun un hazırlayıp sunduğu Parantez programına konuk olan Kenan Doğan, Kentsel dönüşümün çevresel etkilerin de göz önünde bulundurulmasının yaşam kalitesini yükselteceğini söyledi

Avcılar'da kentsel dönüşüm toplantısı gerçekleşti!

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Tahtakale mahallesi halkını Kentsel Dönüşüm konusunda bilgilendirdi.Tahtakale Çınar Düğün salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Değirmenci “Her zaman yanınızdayım” açıklamasını yaptı...

Adıyaman Gölbaşı'nda kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Adıyaman Gölbaşı bölgesinde Mimar Sinan Mahallesi'nde 5 ayrı bölgede 45 dönüm alanda hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projeleri hakkında bölge halkına bilgi vermek adına toplantı yapıldı...

İstanbul'da kentsel dönüşüm toplantısı: Mega kentte kaybedecek 1 dakika yok!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da gerçekleştirilen kentsel dönüşüm toplantısında önemli açıklamalarda bulundu ve mega kentte kaybedecek 1 dakikanın bile olmadığını belirtti. İşte Özhaseki'nin o açıklaması...

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

Milyonlara kentsel dönüşüm uyarısı! Sağlam konutunuzu kentsel dönüşümde kaybetmeyin!

Milyonlarca vatandaş sağlam konutunu kentsel dönüşümde kaybedebilir. Kentsel dönüşümü hızlandırmak amacıyla TBMM’ye gönderilen ve 2.5 saat gibi kısa bir sürede komisyondan geçen kanun teklifiyle, vatandaşa sağlam konut ve işyerini kaybedebileceği uyarısı yapıldı.

Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden kampanyasına başvuru nereden yapılıyor? 20 soruda tüm detaylarıyla...

“Dönüşümde Yarısı Bizden” kampanyasına başvurular devam ediyor. Peki, Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden kampanyasına başvuru nereden yapılıyor? İşte 20 soruda Yarısı Bizden kampanyasının tüm detayları...

Bakan Kurum, Fikirtepe’de kentsel dönüşüm müjdelerini sıraladı! 12 bin konut inşa ediliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kadıköy Hasanpaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm Toplantısı’nda dikkat çeken açıklamalar yaptı.

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı

TOKİ ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ortaklığında 'Yarısı Bizden Kampanyası' başladı. Peki, TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı...

Okmeydanı Fetihtepe'de kentsel dönüşüm krizi: Sözleşme ve proje yok iddası!

İstanbul'un Okmeydanı ilçesi Fetihtepe Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm projesinde kriz yaşanıyor. Mahalleliler, sözleşmenin ve projenin olmadığını söylüyor...

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda kentsel dönüşüm Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Kızılcahamam'da bir takım ziyaretlerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kasaplar Çarşısı'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi, Belediye Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri için ilk toplantı gerçekleştirildi. 

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi için hak sahipleri ile kentsel dönüşüm toplantısı gerçekleştirdi. 

Hüseyin Aslan'dan 8 maddelik kentsel dönüşüm uyarısı!

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan son zamanların gündem konusu kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Ahmet Akın: Afyonkarahisar'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Afyonkarahisar'da Yaşanabilir Kentsel Dönüşüm toplantısına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın kentteki dönüşüm projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

kentsel dönüşüm toplantısı Haberi

kentsel dönüşüm toplantısı


GYODER Turizm ve Turizm Yatırımları Komitesi işbirliğiyle gerçekleştirien Gayrimenkul Türkiye Yuvarlak Masa Toplantısı'nın 19'ncusu yarın yapılacak.

Yuvarlak Masa toplantılarının 19.'sunda "Belediyelerin ve Yatırımcıların Gözünden Kentsel Dönüşüm Deneyimleri" konuşulacak. 

Belediyeler ve kentsel dönüşüm alanında aktif rol oynayan firmaların bir araya geleceği Yuvarlak Masa toplantısı iki oturumdan oluşuyor. Oturumlarda hem belediyeler hem de yatırımcılar/geliştiriciler eliyle gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırılacak. Kentsel dönüşüm süreci geçirmiş belediyelerin ve proje geliştirmiş yatırımcıların karşılaştığı sorunlar ve bu sorunlara üretilen çözümler, üç ana başlık altında ele alınacak. 

Finansman:
1- Belediyeler kentsel dönüşümü nasıl finanse ediyor?
2- Yatırımcı/geliştirici firmalar hangi aşamada devreye giriyor? Ne türden işbirliği modelleri kullanılıyor?
3- Yeni yasayla devreye gireceği konuşulan İller Bankası formülü var olan finansman sorunlarına çare olacak mı?

Mülkiyet:
1- Mülk sahipleriyle en...