12 / 05 / 2024

Kentsel Dönüşüm töreni

Kentsel Dönüşüm töreni

17 Agustos'ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Marmara depreminin 14'üncü yılında Bursa'da düzenlenecek törenle, 45 ildeki dev kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatacak. Törenle ilgili ayrıntılar bir kaç gün içinde belli olacak...

Kentsel Dönüşüm Yapı Yenileme Kredisi töreni düzenleniyor!

Kentsel Dönüşüm Projesi ile yıkılıp yeniden yapılacak binaların inşa finansmanı için Kentsel Dönüşüm Yapı Yenileme Kredisi töreni düzenleniyor...

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Avcılar'da kentsel dönüşüm tüm mahallelere yayıldı: 2029'da riskli hiçbir yapı kalmayacak!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu ve mahalle mahalle son durumları aktardı. Hançerli, 2029'da riskli hiçbir yapının kalmayacağını da söyledi. 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Kentsel dönüşüm tüm Türkiye'nin ihtiyacı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Sipahi bugünkü köşe yazısında Türkiye'deki kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. 

Diyarbakır'da Kentsel Dönüşüm Projesi Anahtar Teslim Töreni gerçekleşti!

Diyarbakır'da "Fiskaya'da Kentsel Dönüşüm Başlıyor" çalışmasının birinci etabı kapsamında anahtar teslim töreni yapıldı. 

Eyüpsultan Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde Ekrem İmamoğlu'na tepki!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da başlattığı kentsel dönüşüm projesi temel atma töreni sırasında bir grup mahalle sakini, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki verdi...

Antalya'daki kentsel dönüşüm Türkiye'ye örnek olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Sur Yapı tarafından Antalya'da hayata geçirilen dev kentsel dönüşüm projesini yerinde inceledi. 

Konya'da kentsel dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor!

Konya'nın kalbinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kentsel dönüşüm Türkiye için milli dava olmalı!

Çukurova Gayrimenkul Başkanı Tamer Son, Dünya Konut Günü kapsamında deprem gerçeğine dikkat çekti. Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son, kentsel dönüşümün Türkiye için milli bir dava olması gerektiğini söyledi.

Niğde'de kentsel dönüşüm tüm hızıyla sürüyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Meram'da kentsel dönüşüm tüm hızıyla sürüyor!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, ‘Dönüşüm Meram’ ismiyle kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiğini, 1. etap olarak çalışılan bölgelerde 2017 yılında inşaat çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Soğanlı'da kentsel dönüşüm tüm hızıyla sürüyor!

Uzun vadede tüm Bursa için düşünülen kentsel dönüşümün en büyük örneği olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor.

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm inşaata can suyu oldu!

Türkiye’de 7 milyon Kahramanmaraş’ta 100 bin dönüm üzerinde alana yapılacak kentsel dönüşüm tüm hızıyla sürüyor. Etap etap alınan bölgelerdeki konutlar sahiplerine teslim edilirken, yeni yapılan binaların dönüşümü de devam ediyor.

Kentsel Dönüşüm töreni Haberi

Kentsel Dönüşüm töreni

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan, Marmara depreminin 14'üncü yıl dönümü olan 17 Agustos'ta, Bursa'da düzenlenecek törenle, 45 ildeki dev kentsel dönüşüm çalışmalarını başlatacak. AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, ayrıntıları birkaç gün içerisinde netleşecek büyük bir törenle, Türkiye genelinde 45 ili ve 90 bin konutu kapsayan dev kentsel dönüşüm hamlesinin Bursa'dan, Başbakan eliyle başlatılacağını söyledi. Yıldırım Belediyesi'nin Mevlana Mahallesi'nde planladığı büyük kentsel dönüşüm çalışmasının da program kapsamında yer alacağını belirten Yalçın "Hükümetimizin tüm Türkiye'de öngördüğü büyük kentsel dönüşüm hamlesi, çok büyük bir kalabalık ve güçlü biçimde Bursa'dan başlatılacak. Başbakanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ın 45 ilde aynı anda başlatacağı bu büyük ve çok önemli dönüşüm hamlesine Bursa'dan start verecek olması, bu konuda düzenlenen yasanın Bursa özelinde dikkate alınarak geliştirilmiş olması bakımından...