30 / 04 / 2024

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Timuçin Kurt

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Timuçin Kurt

Kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, uzmanlar ile dönüşüm yapılacak alanlarda incelemeler yaptı. Gemlik'e özgü mimari örneğin uygulanacağı projelere son şekli verilecek.

TOKİ Heyeti Gemlik'te inceleme yaptı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 1 Nolu Şube Müdürü Banu Tanıtan ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Timuçin Kurt, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın davetlisi olarak ilçeye geldi.

Kentsel dönüşüm uzmanından çarpıcı açıklama: 'Vatandaş bile bile lades diyor!'

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Nihat Şen son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte Nihat Şen'in o açıklamaları...

Gayrimenkul uzmanı 1.5 milyonluk kentsel dönüşüm desteğiyle ilgili merak edilenleri açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1 buçuk milyon liralık kentsel dönüşüm desteğiyle ilgili araştırmalar devam ediyor. Vatandaşlar yarısı bizden kampanyası ile ilgili merak edilenleri araştırıyor. İşte kentsel dönüşüm projesi ile ilgili tüm merak edilenler...

Vatandaş sordu, Kentsel Dönüşüm Uzmanı cevapladı! 7 soruda 100 yılın kentsel dönüşümünde merak edilenler!

Evleri kentsel dönüşüme girenlerin hakları neler? Müteahhitle yerinde kentsel dönüşüm nasıl olacak? Kaç konut verilecek? Metrekare hesabı nasıl yapılıyor? Vatandaş sordu, Kentsel Dönüşüm Uzmanı cevapladı... 7 soruda 100 yılın kentsel dönüşümünde merak edilenler...

Kentsel dönüşüm uzmanından korkutan açıklama: Yerinde dönüşüm projesi sıkıntı oluşturabilir! 

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Av. Osman Avcıl, yerinde kentsel dönüşüm projesinin Elazığ için sıkıntılara neden olabileceğini söyledi.

Kentsel dönüşüm yasası, ‘müsadere’ yasası mı? Uzman isim açıkladı!

Kentsel dönüşüm yasasının ‘müsadere’ yasası, yani devletin belirli kişilerin malına istediği zaman el koyması olduğunu öne süren Cumhuriyet gazetesi Köşe Yazarı Av. Erol Türk, bugünkü köşe yazısında anayasanın yasakladığı bu sistemin geri getirildiğini söyledi.

Kentsel dönüşüm kredisi alırsam kaç ay vadeyle aylık ne kadar öderim? Gayrimenkul uzmanı tek tek hesapladı!

Kentsel dönüşüm kredisinde adım atılmasının ardından vatandaşlar destek paketinin detaylarını araştırmaya başladı. Peki, kentsel dönüşüm kredisi aylık taksitleri ne olacak?

Kentsel dönüşüm müteahhitlerin eline bırakılamayacak kadar önemli! Şehirler nasıl dönüşmeli?

Şehir-Bölge Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Mete Gülbaş, kentsel dönüşüm ve depremle ilgili açıklamalarda bulundu. Kentsel dönüşüm müteahhitlerin eline bırakılamayacak kadar önemli! Peki şehirler nasıl dönüşmeli?

Doğru kentsel dönüşüm nasıl olmalı?

Doğru kentsel dönüşüm nasıl olmalı? Kentsel dönüşüm projelerinde nelere dikkat edilmeli? Merak edilen soruları Kentsel Dönüşüm Uzmanı Tolga Şahlıoğlu yanıtladı.

Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde teslimler 2023'e kadar tamamlanacak!

İstanbul Fikirtepe'de yılan hikayesine dönen kentsel dönüşüm çalışmalarında sorunlar çözüme kavuşuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın devreye girmesiyle konut teslimleri hızlandı. Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen çalışmalarda son gelinen durumu anlattı. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Olası İstanbul depremi gün geçtikçe yaklaşıyor. Depremle ilgili sürekli uyarıda bulunan uzman isimler kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik çağrıda bulundu. 

Kentsel dönüşüm sözleşmelerinde nelere dikkat edilmeli?

Gayrimenkul ve kentsel dönüşüm hukuku uzmanı avukat Senem Kiraz, kentsel dönüşüm sözleşmelerinde yaşanabilecek sorunlar hakkında önerilerde bulundu. Kiraz her türlü sorunun çözümü için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın devreye gireceğini dile getirdi. 

Kadıköy kentsel dönüşüm bekliyor! 

Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, Kadıköy - Bağdat Caddesi çevresindeki kentsel dönüşümü değerlendirdi.

Kayseri kentsel dönüşüm projeleriyle değerleniyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Kayseri Şube Yöneticisi ve Lisanslı Değerleme Uzmanı İsa Üresin Kayseri’deki gayrimenkul piyasasını inceledi. Üresin, şehirdeki konut fiyatlarını ve kentsel dönüşümü kaleme aldı.

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Timuçin Kurt Haberi

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Timuçin Kurt

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 1 Nolu Şube Müdürü Banu Tanıtan ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Timuçin Kurt, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz'ın davetlisi olarak ilçeye geldi. Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü Feray Koyunlular'm da yer aldığı ziyarette, Cihatlı Bölgesi rezerv yapı alanları incelendi. Gemlik Belediyesi, daire amir ve müdürlerinin de katıldığı gezide TOKİ heyetine bilgi veren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesinin bitişiğindeki 150 dönümlük arsayı gezdirdi. 


PROJEYE SON ŞEKLİ VERİLECEK

825 konutluk ilk proje içinde okul, cami, otopark ve spor tesisi alanlarının da bulunduğunu anlatan Refik Yılmaz, "İlk uygulama yeri olan Cihatlı Mahallesindeki TOKİ binaları, Mimar ve Mühendis Odaları ile yapılan toplantı sonrasında hazırlanan ilk projedeki gibi Gemlik'e özgü mimari örneği sergileyecek Bu projeye son şekli TOKİ yetkilileriyle birlikte...