27 / 04 / 2024

kentsel dönüşüm zorunluluk

kentsel dönüşüm zorunluluk

Kentsel Dönüşüm projesi hakkında konuşan Mustafa Sarıgül; " Kentsel dönüşüm zorunluluk. Bölgede yaşayan vatandaşlar da Kentsel Dönüşüm projesinin en önemli aktörleri" dedi...

Kentsel dönüşüm bir zorunluluk diyen Refik Tuzcuoğlu belediyelere çağrıda bulundu! Sahada daha aktif olmalısınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade ederek, belediyelerin sahada daha aktif olmaları konusunda çağrıda bulundu. 

Kentsel dönüşüm yapacaklara büyük müjde! Hükümet kesenin ağzını açıyor. Kredi ve faiz desteği yolda

Deprem gerçeği ve binaların yaşlı olması nedeniyle kentsel dönüşüm adeta zorunluluk haline geldi. Ancak inşaat maliyetlerindeki artışla birlikte durma noktasına gelen dönüşüm faaliyetlerinin yeni tedbirlerle atağa geçmesi bekleniyor.

Faruk Aksu: Kentsel dönüşüm kırsal alanlarda da zorunlu hale geldi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanvekili, MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu kentsel dönüşümün sadece büyükşehirlerde değil sel, heyelan, taşkın gibi nedenlerden ötürü kırsal alanda da zorunluluk ve öncelik haline geldiğini söyledi.

Deprem odaklı kentsel dönüşüm zorunluluk!

İstanbul’da yaşanan son depremin ardından, Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün'ün açıklama yaptı. Yenigün “Deprem odaklı kentsel dönüşüm zorunluluk” dedi...

Kentsel dönüşüm hasta etmesin!

TÜSAD Başkanı Prof. Dr. Mirici, "Riskli binaların yıkılıp yeniden yapılabilmesi için kentsel dönüşüm bir zorunluluk olarak kabul edilse de bu sürecin sadece inşaat sektörünü değil, insan sağlığını da yakından ilgilendirdiğini bilmeliyiz" dedi...

Kentsel dönüşüm gereklilik değil zorunluluk!

Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, kentsel dönüşümün Türkiye için bir gereklilik değil zorunluluk olduğunu söyledi. 

Kentsel dönüşüm hayati önem taşıyor!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nin 17 Ağustos Depremi’nin 19. yıldönümünde yayınladığı açıklamada, Türkiye topraklarının çok büyük kısmının deprem riski altında olduğu hatırlatılarak, deprem odaklı kentsel dönüşümün vazgeçilmez bir zorunluluk olduğu belirtildi. 

Ergün Turan: Kentsel dönüşüm bir zorunluluk!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "17 Ağustos Marmara Depremi'nde yaşadığımız bu ağır tabloyu tekrar yaşamamak adına, 286 bin 500 konutluk 191 kentsel dönüşüm projesi yürütüyoruz." dedi.

Deprem bölgelerinde kentsel dönüşüm bir zorunluluk!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından inşa edilecek 184 konutun temel atma törenine katıldı. Açıklamalarda bulunun Özhaseki, kentsel dönüşüm konusunda açıklamalarda bulundu.

Nail Çiler: Kentsel dönüşüm Kocaeli için zorunlu!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği'nin ziyaretinde açıklamalan yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Kocaeli'de imar sıkıntısı olduğunu belirtirken, Kentsel Dönüşümün Kocaeli için zorunluluk olduğunun altını çizdi.

Seyfi Dingil: Kentsel dönüşüm bir zorunluluk!

Başkan Seyfi Dingil, kentin geleceğini yakından ilgilendiren kentsel dönüşüm projesinde önemli aşamaların geride bırakıldığını belirterek, çalışmaların çok yakında tamamlanacağının müjdesini verdi.

Kentsel dönüşüm Kadıköy'de ikamet edenlerin sayısını artıracak!

Ahmet Erkurtoğlu, kentsel dönüşümün İstanbul'a 50 senelik bir yük getirdiğini belirterek, yanlış kentsel dönüşüm uygulamaları nedeniyle 50 sene sonra İstanbul'da yeniden bir kentsel dönüşümün zorunluluk haline geleceğini kaydetti.

Kentsel dönüşümün İstanbul'a katkısı yok!

Mimar Ahmet Erkurtoğlu, kentsel dönüşümün İstanbul'a 50 senelik yük getirdiğini belirterek, yanlış kentsel dönüşüm nedeniyle 50 sene sonra İstanbul'da yeniden kentsel dönüşümün zorunluluk olacağını söyledi.

kentsel dönüşüm zorunluluk Haberi

kentsel dönüşüm zorunluluk
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kentsel Dönüşüm projesi için; " Özellikle büyük kentlerdeki konutların bir kısmı dayanıksız, sağlıksız ve enerji verimliliği olmayan binalardan oluşmakta. Kentsel Dönüşüm ülkemiz için bir zorunluluk teşkil etmektedir. Bu projeyi hayata geçirecek olanlar ise sadece mimarlar ve mühendisler değildir. Dönüşümde aktif rol oynaması gerekenlerden biri de hiç kuşkusuz o bölgede yaşayan vatandaşlardır." şeklinde...