18 / 05 / 2024

kentsel dönüşümden konut almak kazanç sağlar mı

kentsel dönüşümden konut almak kazanç sağlar mı

Gayrimenkul yatırımcıları şehir dışına taşan projelerde yüksek kazancın adresini ararken, şehir merkezindeki kentsel dönüşümden konut satın alanların kazancı daha yüksek oluyor.

Kentsel dönüşümden dolayı boşaltılan eve hırsız yerleşti! Ev sahibi çözümü kapıya duvar örmekte buldu!

Avcılar'da bir kişi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanarak boşaltılan binadaki daireye ev sahibinden habersiz yerleşti. Ev sahibi ise çözümü kapıya duvar örmekte buldu. İşte ayrıntılar..

Kentsel dönüşümde konut üreten firmalara destek: 12 ay ödemesiz, 48 ay vadeli, 250 milyon TL kredi imkanı sunuluyor!

Kentsel dönüşüm kredisi için milyonlarca vatandaş tarafından beklenen detaylı açıklama geldi. Kentsel dönüşümde konut üreten firmalara destek! Yeni paketle 12 ay ödemesiz, 48 ay vadeli, 250 milyon TL kredi imkanı sunuluyor!

Kentsel dönüşümden hak sahibi olanlar dikkat! Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ödemeler için tarih verdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Elazığ ve Malatya depremzedelerine müjdeyi verdi. Kentsel dönüşüme giren konutlara 18 ay eşit faizle sahip olunabilecek. İşte detaylar…

Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm projesinde sular durulmuyor!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinde sular durulmuyor. Kentsel dönüşümden şikayetçi vatandaşlar seslerini duyurmak için basın açıklaması yaptı.

Hürana Güngör: Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini çözer!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hürana Güngör “Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini de çözer” dedi.

Kentsel dönüşüm müteahhit avantajları!

Miladını dolduran veya riskli yapı olarak ilan edilen binalar kentsel dönüşüm kapsamında yenileniyor. Peki kentsel dönüşüm müteahhit avantajları neler? Müteahhit kentsel dönüşümden ne kazanıyor? İşte tüm merak edilenler...

Kentsel dönüşüm kredi limiti 2021!

Kentsel dönüşümden yararlanmak isteyenler için kolaylık sağlayan faiz desteğiyle ilgili yeni karar çıktı. Buna göre kentsel dönüşüm kredi limiti 2021 yılında artırıldı. İşte tüm merak edilenler...

Kentsel dönüşüm faiz desteği detayları!

Kentsel dönüşümden yararlanmak isteyenler için kolaylık sağlayan faiz desteğiyle ilgili yeni kararlar alındı. İşte Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz'ın konuyla ilgili yazısı...

Son dakika! Kentsel dönüşüme büyük kolaylık getirildi!

Kentsel dönüşümden yararlanmak isteyenler için kolaylık sağlayan faiz desteğiyle ilgili yeni kararlar alındı. Buna göre konutlarda kentsel dönüşüm faiz destekli kredi 125 bin liradan 200 bin liraya yükseltildi.

Hedef: Türkiye’nin her yerinde kentsel dönüşüm!

Çevre ve Şehircilik Bakam Murat Kurum, Türkiye genelinde yatırım değeri 81 milyar TL olan 272 bin sosyal konut ve kentsel dönüşüm konut inşasının devam ettiğini belirtti. Kurum, 2021 ’e de 25 milyar TL tutarında 80 bin konutluk projeye başlayacaklarını kaydetti.

Fikirtepe halkı kentsel dönüşümden memnun!

Uzun zamandır yılan hikayesine dönen Fikirtepe'deki kentsel dönüşümde mutlu sona ulaşılıyor. Mahalle sakinleri kentsel dönüşüm çalışmalarından oldukça memnun.

Riskli binalarda oturanlar dikkat! Kentsel dönüşüm kredisinde fırsat!

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli yapılarda yaşayan vatandaşlara devlet kredilerde faiz indirimi fırsatı sunuyor. Kentsel dönüşüm konut kredisinde faiz oranı 0.66 olarak belirlendi...

Kentsel dönüşüm konut kredisinde faiz fırsatı!

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli yapılarda oturan vatandaşlara devlet faiz indiriminde bulunuyor ve yüzde 0.66 faizle konut kredisi kullandırıyor...

kentsel dönüşümden konut almak kazanç sağlar mı Haberi

kentsel dönüşümden konut almak kazanç sağlar mı

Gayrimenkul yatırımcıları şehir dışına taşan projelerde yüksek kazancın adresini ararken, şehir merkezindeki kentsel dönüşümden konut satın alanların kazancı daha yüksek oluyor. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkam H. İnanç Kabadayı, şehirden kaçmak yerine şehrin merkez noktalarını tercih edenlerin şanslarının daha yüksek olduğunu söylüyor. 


İSTANBUL, Ankara ve İzmir gibi kabına sığmayan şehirlerde müteahhitlerin yeni projelerini kenar semtlere taşıması yatırımcı tercihlerini de etkiliyor. Ancak akıllı yatırımcının önceliğinin şehrin merkezi olması gerektiğini söyleyenler de var. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, şehirden kaçmak yerine şehri yaşamaya önem verenlerin kazançlı çıkacağını vurguluyor. İstanbul'un altın üçgeni olarak adlandırılan Kartal, Kağıthane ve Basın Ekspresi içine alan akslar üzerinde projeler geliştirdiklerini söyleyen Kabadayı, gayrimenkul dünyasındaki gelişmelerle ilgili Mehmet Canıtath'nın sorularını cevaplandırdı. 


KENTSEL DÖNÜŞÜMDE MANİFESTOMUZ VAR 


Yatırımcı gözüyle kentsel...