02 / 05 / 2024

kentsel dönüşümün ikinci adımı nerede atıldı

kentsel dönüşümün ikinci adımı nerede atıldı

'Yeni Yıldırım' hedefi için büyük önem taşıyan ikinci büyük adım 75.yıl Mahallesi'nde atıldı.Yıldırım Belediyesi, 8 bin 800 metrekare alanı kapsayan kentsel dönüşüm projesinin temelini attı.

Mersin'deki kentsel dönüşüm konutları 2024'ün ikinci çeyreğinden sonra teslim edilecek!

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak yaptığı açıklamada 415 konut ve 50 dükkanı kapsayan kentsel dönüşüm projesinin ilk etabını 2024 yılının 2. çeyreğinden sonra tamamlayıp vatandaşlara teslim edeceklerini söyledi.

Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2. etabı 2022'nin sonunda tamam!

Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projes'nin ikinci etabını Özyazıcı İnşaat hayata geçirecek. Proje kapsamında 3 etapta toplamda 1876 konut, 142 ticari bağımsız birim inşa edilecek.

Kocaeli Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesine ikinci erteleme!

Kocaeli'de hayata geçirilecek olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesine bir erteleme kararı daha alındı. Projenin ihalesi 6 Eylül'e ertelendi.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etaba geçildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen talimatla 2018'de start verilen Çamlıca Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 2'nci etaba başlandı. 

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Kayseri Melikgazi Belediyesi Battalgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap çalışmalarını başlattı.

Kayseri Sahabiye'de kentsel dönüşüm projesi için yıkımlar başladı!

Kayseri Sahabiye'de devam eden kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap için yıkım çalışmaları başladı. 

Çanakkale Belediyesi'nde gündem kentsel dönüşüm!

Çanakkale Belediyesi, Nisan Ayı Belediye Meclis Toplantısının ikinci bilişiminde, Sosyal Konutlar Mevkii kentsel dönüşüm çalışmalarını gündeme aldı. 

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 1. Etabı sonbaharda tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde incelemeler yaparak, 622 daire, 55 dükkan ve 850 araçlık otoparkın sonbaharda tamamlanacağını, ikinci etabın da temele hazır hale getirildiğini söyled..

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konut, 13 dükkân, 1.039 araç kapasiteli kapalı otopark ve yeşil alanlardan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi, 2020 yılının ikinci yarısında hak sahiplerine teslim edilecek.

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 126 daire, 9 dükkan yapım işi ihale ediliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri İmar ve İnş. Tic. Anonim Şirketi, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin birinci etap ikinci kısmına ait bölümünde yer alan 2 blok inşaatın yapım işini 71 milyon 290 bin TL'ye ihale ediyor.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2 blok inşaatın yapım işi ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri İmar ve İnş. Tic. Anonim Şirketi tarafından Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin birinci etap ikinci kısmına ait bölümünde yer alan 2 blok inşaatın yapım işi 66 milyon 121 bin 395 bin TL'ye ihale ediliyor.

Çamlıca Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ikinci etaba geçildi!

Üsküdar Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarında hızla ilerliyor. Bu kapsamda sürdürülen Çamlıca Camii eteklerindeki, Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin “Yerinde ve Gönüllü” dönüşümün altyapı çalışmalarında 2’nci etaba geçildi...

kentsel dönüşümün ikinci adımı nerede atıldı Haberi

kentsel dönüşümün ikinci adımı nerede atıldı


'Yeni Yıldırım' hedefi için büyük önem taşıyan kentsel dönüşümün ikinci büyük adımı 75. Yıl Mahallesi'nde atıldı. Yıldırıma yeni bir vizyon kazandırmak için çalışmalarına devam eden Yıldırım Belediyesi, 75. Yıl Mahallesi'nde 8 bin 800 metrekare alanı kapsayan kentsel dönüşüm projesinin temelini attı. Reform Grup tarafından yapılacak olan Jenga Rezidans Projesinin yıkım ve temel atma törenine Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin yanı sıra AK Parti 22'inci Dönem Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Kosova Gilan Belediye Başkanı Lütfi Hazki ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı. Başkan Edebali, "Kentsel dönüşüm, risk teşkil eden ve kent estetiğini bozan her bina için geçerlidir. Bir bölgeyi kalkındırmak için gereklidir. Bu amaçlarla hemşerilerimizi daha iyi şartlarda yaşaması için her bölgeyi yapışma uygun...