02 / 05 / 2024

Kentsel Harfiyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret adres

Kentsel Harfiyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret adres

Kentsel Harfiyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yunus Kaban ve Dursun Rençber tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Başakşehir'de kuruldu.

Kentsel dönüşüm hızlandı, evden depoya nakliyat dönemi başladı!

Kentsel dönüşüm ‘Evden eve nakliyat' kavramını da değiştiriyor. Evi kentsel dönüşüme giren vatandaş, düşük maliyeti sebebiyle eşyaları için depo kiralamaya başladı. Depoların aylık kirası ise 4 bin TL'den başlıyor.

Mfg Harfiyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mfg Harfiyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Fidan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Fay Harfiyat İnşaat Madencilik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fay Harfiyat İnşaat Madencilik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erdal Etyemez tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün Ümraniye'de kuruldu.

M N R Metal Hurda Yıkım Harfiyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M N R Metal Hurda Yıkım Harfiyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Münür Üstündağ tarafından 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Mercn İnşaat Harfiyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercn İnşaat Harfiyat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Mercan imzasıyla Maltepe'de kuruldu.

Öz Nesam Yapı İnşaat Mühendislik Elektrik Nakliyat Harfiyat Madencilik Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Öz Nesam Yapı İnşaat Mühendislik Elektrik Nakliyat Harfiyat Madencilik Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Beylikdüzü'nde Müslüm Şahin imzasıyla 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hakoğulları İnşaat Nakliyat Harfiyat Gıda Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Hakoğulları İnşaat Nakliyat Harfiyat Gıda Ticaret Ve Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Özgür Özdoğan imzasıyla kuruldu.

Meke İnşaat Nakliyat Harfiyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meke İnşaat Nakliyat Harfiyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Meke imzasıyla kuruldu.

Sgf İnşaat Nakliyat Harfiyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgf İnşaat Nakliyat Harfiyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Selim Adalan imzasıyla kuruldu.

Krt Harfiyat Madencilik Nakliyat İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krt Harfiyat Madencilik Nakliyat İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Emine Kurt imzasıyla kuruldu.

Saltuk Nakliyat Harfiyat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saltuk Nakliyat Harfiyat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Albayrak imzasıyla kuruldu.

Winter Emlak İnşaat Elektrik Harfiyat Nakliyat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Winter Emlak İnşaat Elektrik Harfiyat Nakliyat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatma Sili tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de kuruldu.

Armide İnşaat Yapı Malzemeleri Harfiyat Metal Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armide İnşaat Yapı Malzemeleri Harfiyat Metal Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yalman Uzun tarafından 80 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Beylikdüzü'nde kuruldu.

Kentsel Harfiyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret adres Haberi

Kentsel Harfiyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret adres

Kentsel Harfiyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yunus Kaban ve Dursun Rençber tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Başakşehir'de kuruldu.


Kentsel Harfiyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Kentsel Harfiyat Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi amacı ve iş konusu; 1. Her türlü inşaat yapımı ,mesken.toplu konut, yol,köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı,kamuyaait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkul'un yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri yapmak,  2. Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğlakiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans , karo, kale bodur , parke, mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç...