14 / 05 / 2024

Kepez Barajları

Kepez Barajları

Devlet 29 HES ve doğalgaz elektrik üretim santralini özelleştirme kararı aldı. Listede Uzanlar’ın kontrolündeyken el konulan Çukurova ve Kepez Elektrik’e ait 8 baraj da var.

Reysaş GYO Antalya Kepez değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Antalya Kepez değerleme raporunu yayınladı.

İstanbul'daki barajların doluluk oranı yüzde 75!

Veysel Eroğlu: "İstanbul'daki barajların doluluk oranı yüzde 75. Barajlarda 650 milyon metreküp suyumuz var. Su sıkıntımız yok. Arkasından Melen de devreye girecek. Bundan sonra kriz yönetime gerek yok"

İzmir barajları yağışlardan nasibini almadı!

Son 50 yılın en soğuk kışını yaşayan İzmir'in barajları yağışlara rağmen dolmadı. İçme suyu ve sulama ihtiyaçlarının karşılandığı barajların ortalama doluluk oranı yüzde 39 olarak belirlendi.

Yağışlar Bursa’daki barajları doldurdu!

Bursa’da 10 günden beri aralıklarla devam eden yağmur ve kar yağışı kentin su ihtiyacını karşılayan Doğancı ve Nilüfer barajlarını doldurdu.

Kepez Dokuma İplik Fabrikası ne olacak?

ÖİB'nin Kepez Belediyesi'ne devrettiği Dokuma İplik Fabrikası alanının ne olacağına Antalyalılar karar verecek. Başkan Tütüncü, 'AVM yapmayacağız. Otel yok. Rezidans yok. Toplu konut yok' dedi.

İstanbul'un barajlarının yüzde 70'i doldu!

İstanbul'un barajlarının yüzde 70'i doldu. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) verilerinden derlenen bilgiye göre, İstanbul'a su sağlayan barajların doluluk oranı, yüzde 70,02'ye yükseldi.

Barajlar son 4 yılın en yüksek seviyesinde!

İstanbul'a su sağlayan barajların doluluk oranı, yüzde 66,71'e yükseldi. Ocak ayının ilk günü olmasına rağmen ulaşılan 3'te 2'lik doluluk, son 4 yılın en yüksek oranı oldu.

Kepez planlı büyüyecek!

Takış Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yukarı mahallelere haftalık yaptığı ziyaretler kapsamında Kepez'de, " 4,5 yıl içinde inşallah Kepez çok farklı bir görünüme kavuşacak" dedi.

Kepez'de satış memurluğundan 1.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya 4. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Kepez Sütçüler Mahallesi'nde yer alan arsa nitelikli oyun alanını 5 Şubat 2015 tarihinde saat 15.00 ile 15.10 arasında ihaleye çıkarıyor.

Hakan Tütüncü'den Kepez'e yeni yıl müjdesi!

Hakan Tütüncü'den Kepez'e yeni yıl müjdesi geldi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Sağlık Bakanlığı'nın Göçerler Mahallesi'ne yapılacak olan 1000 yataklı Antalya Bölg Hastanesi'ni 2015 yılı yatırım programına aldığını bildirdi.

Kepez'de kentsel yenileme projesine başlanıyor!

Antalya'nın Kepez İlçesi'nde 132 hektar alanı kapsayan İki mahalle Bakanlar Kurulu Kararıyla 'riskli alan' ilan edildi. Kepezaltı ve Santral mahallelerinde bu kapsamda, Büyükşehlr'in uygulayacağı kentsel yenilenme projesi de tamamlandı.

Antalya Kepez Devlet Hastanesi 29 Ekim'de açılacak!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yaptığı açıklamada 350 yataklı devlet hastanesinin yapımının 29 Ekim 2015 'te tamamlanarak, bir Cumhuriyet Bayramı hediyesi olarak Antalya'ya kazandırılacağını söyledi

Ankara'nın barajları dolmuyor!

Aralık itibarıyla Ankara’daki içme suyu amaçlı barajların doluluk oranı yüzde 18,4 olarak belirlenirken; İstanbul'un oranı yüzde 54,6, İzmir'in yüzde 52,8 olarak ölçüldü.

Kepez Barajları Haberi

Kepez Barajları

Elektrik Üretim A.Ş.’ye ait 29 HES ve doğalgaz elektrik üretim santrali, TPAO’ya ait TP Petrol Dağıtım ile Türkiye Elektromekanik Sanayi (TEMSAN) özelleştirme programına alındı. 

Resmi Gazete’nin dünkü sayısında yer alan Özelleştirme Yüksek Kurulu kararına göre, EÜAŞ’a ait Hopa Termik Santrali, Bursa Doğalgaz Santrali ve Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri (Aliağa KÇGT) Santrali ile Kesikköprü, Derbent, Çamlıgöze, Köklüce, Almus ve Yenice, Adıgüzel, Kemer, Karacaören 1 ve 2, Kepez 2, Manavgat, Fethiye, Kadıncık 1 ve 2, Doğankent, Kürtün, Torul, Seyhan 1, Seyhan 2, Yüreğir, Kılavuzlu, Menzelet, Tortum, Çamlıca 1 ve Şanlıurfa Hidroelektrik Santralleri ile bu santraller tarafından kullanılan taşınmazlar özelleştirme kapsam ve programına alındı. 

Santraller varlık veya işletme hakkının verilmesi yöntemi ile özelleştirilecek. Listeye alınan barajlardan 8 tanesi Uzanlar’ın tüm malvarlıklarına el...