02 / 05 / 2024

Kepez Belediyesi ödülleri

Kepez Belediyesi ödülleri

Antalya Kepez Belediyesi'nin Mimarlar Odası işbirliğiyle bu yıl ikincisini düzenlediği "Turgut Cansever Mimarlık Ödülleri", Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Kepez Belediyesi'nde tapu işlemleri kolaylaştırıldı!

Antalya Kepez Belediyesi ve Kepez Tapu Müdürlüğü arasında, Elektronik Ortamda Emlak Beyan Değerinin Alınmasıyla ilgili protokole imza attı.

Kepez'e 'dünya' kütüphanesi inşa edilecek!

Kepez Belediyesi, dört kütüphane projesinin en büyüğünün de yapımına başlıyor. Kütüphane, Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşa edildiği arazinin yanında yer alan 6 bin 500 metrekare büyüklüğüne sahip belediye kültürel tesis alanında yapılacak.

Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri'nin kazananları belli oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 16. kez düzenlediği “Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri”ni kazananlar belli oldu. Değerlendirme ve inceleme için toplanan Seçici Kurul, 21 başvuruyu ödüle değer buldu.

Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri için başvurular başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi yapıların korunmasını teşvik için bu yıl 16. kez düzenlediği “Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri” için başvurular başladı.

Kepez kentsel dönüşüm projesi ihalesi 29 Mayıs'ta!

Kepez Belediyesi tarafından, Kentsel Dönüşüm Projesi düzenleme şeklinde taşınmaz satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat işi ihale ediliyor..

Kepez Belediyesi arsa karşılığı inşaat yaptırıyor!

Kepez Belediyesi, Gülveren Mahallesi kentsel dönüşüm projesi düzenleme şeklinde taşınmaz satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat işleri yaptırıyor..

Antalya Kepez kentsel dönüşüm ihalesi 20 Mart'ta!

Kepez Belediyesi, Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi düzenleme şeklinde taşınmaz satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat işi yaptırıyor..

3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi!

Kepez Belediyesi ile Mimarlar Odası Antalya Şubesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi.

Kepez Belediyesi, kentsel dönüşümü anlatıyor!

KEPEZ Belediyesi'nin 5 mahalledeki imar planı revizyonunun kabulü için yapılacak referandum öncesinde, ekipler mahalle mahalle gezerek tanıtım yapıyor.

Antalya Kepez'de dönüşüm hızlanacak!

Antalya Kepez Belediyesi'nin Mayıs ayı meclis toplantısında aldığı kararla, Erenköy mahallesinde konut alanlarındaki kat sayısını arttırması, müteahhitler tarafından olumlu karşılandı.

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri başvuruları başladı!

4. Zeki Yurtbay Tasarım Ödülleri başvuruları başladı. Yarışmada; seramik sektörüne ve eğitimine katkıda bulunmak, yaratıcı fikirleri desteklemek, seramik sektöründe tasarımın önemini vurgulamak amaçlanıyor.

Mimar Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri Sergisi 12 Mayıs'ta!

Antalya Kepez Belediyesi Mimar Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri Sergisi 12 Mayıs 2016 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde açılıyor.

Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden Endülüs Park'a 2 ödül!

Endülüs Park, inşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak ve özgün projeleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen Şehrin Yıldızları 2016 Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden iki ödül birden kazandı.

Kepez Belediyesi ödülleri Haberi

Kepez Belediyesi ödülleri

Antalya Kepez Belediyesi'nin Mimarlar Odası işbirliğiyle bu yıl ikincisini düzenlediği "Turgut Cansever Mimarlık Ödülleri", Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün ev sahipliğindeki törene Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Hüseyin Samani, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve il Başkanı Rıza Sümer, Mimarlar Odası Antalya $ube Başkanı Özge Koksal da katıldı. 


Törende Başkan Tütüncü, merhum mimar Turgut Cansever adına düzenlenen mimarlık yarışmasındaki hedeflerinden birinin, yeni şehirleşen, önünde şehirleşme konusunda çok muazzam imkanlar bulunan Kepez'de mimariyi merkeze alarak şehirciliği tekrar düşünebilmek, kafa yorabilmek ve akıl üretmek olduğunu kaydetti. Son 70 yılda oluşturulan şehirlerin felsefi bir karakteri olmadığını kaydeden Tütüncü, "Ya geçmişin kötü taklidi olan eserler ya da kimliksizliğin timsali, hilkat garibesi yapılar, maalesef şehirlerimizi nefes alınmaz hale...