10 / 05 / 2024

Kepez Belediyesi yatırım

Kepez Belediyesi yatırım

Kepez Belediyesi’nin, Ekim ayı olağan meclis toplantısının devam oturumunda, 2016 yılı gelir ve gider bütçesinin 235 milyon 250 bin lira olması oy birliği ile kabul edildi.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Yenimahalle Belediyesi'nden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım!

Yenimahalle Belediyesi ilçenin en hızlı gelişen mahallelerinden Ata Mahallesi’ne 2 yeni yatırım kazandıracak...

Kepez Dönüşüm Projesi 8 milyar TL'lik yatırım bedeliyle yükseliyor!

8 milyar TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirilen Kepez Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 23 kule vinç ile 2 bin personel çalışıyor.

Aksaray Belediyesi'nden 4 bölgeye 43 milyonluk yatırım!

Aksaray Belediyesi, 4 bölgeye 43 milyonluk  yatırım gerçekleştirdi. 700 günde tamamlanan yatırımlar halkın hizmetine sunuldu. 

Antalya Büyükşehir’den Kepez’e 2.2 milyar TL’lik yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 4.5 yılda Kepez’e 2.2 Milyar TL’lik yatırım yaptığını dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Kepez’in Antalya’nın arka bahçesi olmaktan çıkıp Antalya’nın ön bahçesi haline geldiğini söyledi

Amasya Sulova Belediyesi'nden 18.3 milyon TL'lik 6 yatırım!

Amasya Sulova Belediyesi tarafından hayata geçirilen 6 dev yatırım hizmete açıldı. 18.3 milyon TL'ye inşa edilen projeler 61. yıldönümde halkın hizmetine sunuldu.

İzmir Büyükşehir yatırım harcamalarını 27 kat artırdı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yatırım harcamalarını son 14 yılda tam 27 kat artırdı ve 15 milyar liranın üzerine çıktı. 

Derince'nin altyapısına 87 milyonluk yatırım!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince'ye 87 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapıyor,

Trabzon'un 5 ilçesine 30 milyon TL'lik alt yapı yatırımı!

Altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi kentin 5 ilçesine 30 milyon TL'lik altyapı yatırımı yapacak.

2. Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 10 Mayıs'ta!

Kartal Belediyesi tarafından Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi'nin 2.'si gerçekleşiyor. Zirve, 10 Mayıs 2016 günü saat 09:00'da düzenlenecek.

Erzincan Belediyesi yatırım sezonunu açtı!

Erzincan Belediyesi 2017 yılı içerisinde 150 Milyon TL’lik yatırım yapacak, belediye bu kapsamda hayata geçireceği yatırımlara da start verdi.

Antalya Serik'e 3 yılda 80 milyon TL'lik yatırım!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Serik’e 3 yılda yaklaşık 80 milyon TL'lik yatırım yaptı.

Ordu Çaybaşı'na 5 milyon 840 bin TL'lik yatırım!

Ordu'nun yol sorununu çözmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Çaybaşı ilçesinde 7 milyon 922 bin TL yol yatırımı yaptı.

Kepez Belediyesi yatırım Haberi

Kepez Belediyesi yatırım

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bütçe görüşmesinde 2016 yılında yapımını başlatacakları yeni projeleri de açıkladı.

İlk görüşülen madde olan Plan ve Bütçe Komisyonu’nun 2016 yılı Performans Programına ilişkin raporu oy birliği ile meclisten geçti. Daha sonra 2016 yılı bütçesi, gelir tarifesi, kadro cetvelleri ve bütçe kararnamesine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu’nun raporu görüşüldü.

AK Parti Grup Sözcüsü Serhat Demir, MHP Grup Sözcüsü Adem Çelik ve CHP Grup Sözcüsü Kadir Zeybek, 2016 yılı gelir ve gider bütçesiyle ilgili görüşlerini dile getirdiler.


BÜTÇEDE REKOR KIRDIK

Başkan Hakan Tütüncü, "Belediye bütçesi yüzde 70 oranında gerçekleşiyorsa 5 yıldızlı bir bütçedir. Görevi devraldığımda bütçenin gerçekleşme oranı yüzde 40’lardaydı. 2009’dan sonra bizim bütçelerimizde gerçekleşme oranları hiçbir zaman yüzde 75-80’lerin altına inmedi. 80-90 aralığında bütçe gerçekleşmemiz oldu. Geçtiğimiz yıllar Kepez’de...