26 / 08 / 2024

kepez belediyesi yeni kanal

kepez belediyesi yeni kanal

Kepez Belediyesi, imar probleminin çözümünde sona yaklaştığı Altınova bölgesinin acil çözüm bekleyen sorunlarını ortadan kaldırıyor. Su kanalı engelini yeni bir kanal çözen belediye, Altınova Hanımeli Sokak'ta yol genişletme çalışmasını başlattı...

Kepez Belediyesi 4 konut ve 14 arsa satacak! Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat!

Kepez Belediyesi Antalya'da 4 konut ve 14 arsa satacak. Antalya'da arsa ve konut arayalar bu tarihe dikkat... İşte o ihale ilanı...

Kepez Belediyesi'nde tapu işlemleri kolaylaştırıldı!

Antalya Kepez Belediyesi ve Kepez Tapu Müdürlüğü arasında, Elektronik Ortamda Emlak Beyan Değerinin Alınmasıyla ilgili protokole imza attı.

Kepez Belediyesi esnaftan 3 ay daha kira almayacak!

Antalya Kepez Belediyesi, 3 ay boyunca esnafa verdiği destek kapsamında 3 ay boyunca esnaftan 3 ay boyunca kira almadı. Belediye bu süreyi 3 ay daha uzattığını duyurdu. 

Sakarya Belediyesi Yeni Sakarya Stadyumu kiralamasından 1.2 milyon zarar etti!

Sakarya Belediyesi, Yeni Sakarya Stadyumu’nu 325 bin TL'ye Sakaryaspor’a kiraladı. Fakat Sayıştay raporuna göre, belediye 1 milyon 864 bin TL'lik masrafı üstlenerek 1 milyon 261 bin TL zarara uğradı.

Kepez Belediyesi'nden okul sorununa imar formülü!

Kepez Belediyesi tarafından ilk kademe eğitim için okula ihtiyaç duyulan Karşıyaka Mahallesi'nde, imar revizyonuyla 5 bin 626 metrekare büyüklüğüne sahip bir okul arsası hazırlandı.  

Kepez Belediyesi esnaftan 3 ay kira almayacak!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından ticari tesislerini işleten esnafa kira desteği verildi. Başkan Hakan Tütüncü, koronavirüs salgınıyla mücadelede belediyeye ait iş yerlerinden 3 ay boyunca kira almayacaklarını açıkladı.

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatını da tamamlıyor.

Çekmeköy Belediyesi yeni projelerini vatandaşlarla beraber yürütüyor!

Çekmeköy Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen ‘Stratejik Plan Paydaş Anketi’ ile vatandaşlarla çift taraflı iletişime geçilerek projeler hakkında görüşleri öğreniliyor. Gerçekleştirilmesi planlanan yeni projeleri vatandaşın istekleri belirleyecek...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yeni binası tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, inşaat çalışmaları hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasını inceledi.

Sancaktepe Belediyesi’nde yeni dönem ilk meclis toplantısı yapıldı!

31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra Sancaktepe Belediyesi yeni dönem ilk meclisi Başkan Av.Şeyma Edöğücü yönetiminde yapıldı.

Osmangazi Belediyesi yeni projelerin temelini atacak!

Osmangazi Belediyesi, 2019 yılında açılışını gerçekleştireceği yeni projeler ile kentin geleceğine damga vuracak.

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa için yeni projeler!

Hayata geçirdiği vizyon projelerle Bursa’ya değer katan Osmangazi Belediyesi, yeni projeler için düğmeye bastı.

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

kepez belediyesi yeni kanal Haberi

kepez belediyesi yeni kanal

İlçe ile Altınova arasında ulaşımı sağlayan Hanımeli Sokak'ta yaşanan dar yol problemi de gideriliyor. İki aracın yan yana geçemediği, kazaların yaşandığı ve asfaltı bozulan yolun genişletebilmesi için mini bir çılgın projeye imza atıldı. Fen İşleri Müdürlüğü, yolun genişletilmesine engel olan su kanalının yerini değiştirdi. Mevcut kanalın yanına 1800 metre uzunluğunda, derinliği 3 metre, ağız genişliği 6 metre olan yeni bir kanal yapıldı. 

5 metre olan sokak 20 metre genişletiliyor İnşasında 1600 m3 beton kullanılan kanalın hizmete girmesinden sonra Fen İşleri Müdürlüğü, Altınova Köprüsü ile Serik Caddesi arasındaki yolu büyütme çalışmalarına geçti. 

İş makinesiyle balçıktan temizlenen eski kanal, hafriyatla dolduruluyor. Hafriyat serme işinin bitmesinden sonra ise yola sathi kaplama asfalt dökülecek. Yolun alt yapısının sağlamlaşmasının ardından ise 2014 yılının ilk çeyreğinde cadde...