30 / 04 / 2024

kepez Burhanettin Onat Kütüphanesi

kepez Burhanettin Onat Kütüphanesi

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Kepez'de 4.272 metrekare, konut alanına çevrildi!

Kepez ve Büyükşehir belediyeleri eşi görülmemiş bir plan tadilatına imza attı. Kepez’deki 4 bin 272 metrekarelik konut alanının 2 bin 500 metrekaresi akaryakıt istasyonuna, 1.772 metrekaresi de ticari alana çevrildi. 2 milyon TL’lik arazi bir anda 15 mily

Yusuf İşeri: Kepez Dokuma arazisi projelendirilecek!

AK Parti’li İşeri, Kepez’in, Antalya’nın parlayan yıldızı olduğunu belirterek, “19 ilçenin içerisinde yıldızı en çok parlayan yer Kepez’dir. Dokuma’yı halka açtığımız zaman Kepez’in çehresi değişecektir” dedi

Kepez Akdeniz Sanayi Sitesi'ne yapılacak projeler!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ziyaret ettiği Akdeniz Sanayi Sitesi'ne, lise, polis merkezi, vergi ve imar müjdesi verdi. Tütüncü, 2 bin 500 dükkanın olduğu Akdeniz Sanayi Sitesi'ne yatırım yapıyor.

Kepez'e kapalı yüzme havuzu inşa edilecek!

Kepez Belediyesi’nin projesi hazırlanan ve 7 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olan yüzme havuzu inşaatına, ihale sürecinin tamamlanmasının ardından başlayacağı açıklandı...

TOKİ Kepez Devlet Hastanesi inşaatı devam ediyor!

Kepez için önemli hedeflerin gerçekleştirildiğini söyleyen Başkan Yusuf İşeri, yeni yılda birçok büyük projenin hayata geçirileceğini söyledi. İlçeye 305 yataklı hastane inşa edilecek..

Kepez Dokuma Alanı'nda ticari alanlar olmayacak!

Hürses Gazetesi köşe yazarı Abdullah Yalçın bugün köşesinde "Tütüncü'nün heyecanı" başlıklı yazısına yer verdi. "Meclis toplantısı hariç bu hafta 2 kez Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile bir araya gelme imkanım oldu..."

Antalya Kepez'de büyük projeler planlanıyor!

2015 yılı Kepezimizin için önemli hedeflerin gerçekleştirildiğini söyleyen Antalya Kepez Belediye Başkanı Yusuf İşeri, yeni yılda bir çok büyük projelerin hayata geçirileceğini söyledi.

Adakent Kepez Konakları fiyat listesi!

Adadeng İnşaat tarafından hayata geçirilen Adakent Kepez Konakları toplam 100 adet daireden oluşuyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Adakent Kepez Konakları fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Adakent Kepez Konakları' nda fiyatlar 120 bin TL' den başlıyor!

Adadeng İnşaat tarafından hayata geçirilen Adakent Kepez Konakları projesinde toplam 100 adet daire bulunuyor. 4 blok şeklinde yükselen proje Çanakkale İl'i Kepez İlçe' sinde bulunuyor. Adakent Kepez Konakları' nda fiyatlar 120 bin TL' den başlıyor.

Kepez Şafak Mahallesi'ne kapalı pazar inşa edilecek!

Kepez Şafak Mahallesi'ne yeni bir kapalı pazar inşa edilecek. Pazar alanıyla ilgili imar planı kararı meclisten geçti. Tütüncü, " Proje ve ihale süreçlerinin tamamlanmasından ardından mevcut semt pazarını, kapalı modern bir Pazar haline getireceğiz." ded

Kepez Varsak sanayi sitesinin 1. etabı hizmette!

Kepez Belediyesi'nin desteği Varsak 'ta, 93 dönümlük alana yapılan sanayi sitesinin 1. etabı hizmete girdi. 2. kısımdaki dükkanların yapımı ise sürüyor.

Kepez'e kapalı pazar yeri inşa edilecek!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şafak Mahallesi’ne yeni bir kapalı pazar inşa yapacaklarını açıkladı. Kepez Belediyesi, Şafak Mahallesi’nde 3 bin 484 metrekarelik açık semt pazarını üzeri kapalı modern bir pazar haline getirecek.

kepez Burhanettin Onat Kütüphanesi Haberi

kepez Burhanettin Onat Kütüphanesi

Antalya Kepez Belediyesi tarafından Antalya'nın en zengin kütüphanesi Cemil Meriç Kütüphanesi'nden sonra DokumaPark'a da yeni çocuk kütüphanesi yapılması için çalışmalara başlandı. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya'nın en büyük çocuk kütüphanesinin inşa edilmesi için çalışmalara başlandığını söyledi. Türkiye'de bir eşi benzeri daha bulunmayan yeni projeyle hayat bulan 10 ayrı müzesi, modern sanatlar galerisi, birçok sanat atölyesiyle şehrin kültür ve sanat adası haline gelen DokumaPark'a yeni bir kütüphane daha inşa edecek. Antalya'nın en büyük çocuk kütüphanesine eski belediye başkanı, milletvekili, İstiklal madalyası sahibi ve Antalya aşığı Dr. Burhanettin Onat ismi verilecek.

DOKUMA FABRİKASI'NIN KURULUŞUNA ÖNCÜLÜK ETTİ

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, şehirde sıtma hastağıyla mücadele kapsamında insanlığa önemli hizmetlerde bulunan merhum Dr. Burhanettin Onat'ın adının çocuk kütüphanesinde...