05 / 05 / 2024

kepez dokuma projesi

kepez dokuma projesi

Kepez Belediyesi, Dokuma Fabrikası kompleksini ve mevcut imar planındaki 238 dönümlük park alanını, kendi imkanlarıyla müze, bilim, kültür, sanat merkezi ve kent parkı olarak Antalya’ya kazandırıyor.

Kepez Dokuma projesi başlıyor!

Kepez Dokuma projesi başlıyor. Raporun, Dokuma projesinin rehberi olacağının altını çizen Başkan Hakan Tütüncü, Dokuma’da ilk olarak ormanlık alanı ve idari binayı halkın kullanımına açacaklarını duyurdu.

Alphan İnşaat'ın Antalya projesi resmen başlıyor! Kepez'e 336 konut geliyor!

Alphan Taahhüt ve Toprak İnşaat Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Antalya Kepez'de yükselecek olan projede  336 konut, 3 kapıcı dairesi ve 43 dükkân yapılması planlanıyor.

İlyada Park 2. etap projesi için start verildi!

İlyada Park 2. etap projesi, Aydoğan İnşaat ve Sönmezler inşaat tarafından Çanakkale'nin prestijli semti Kepez Hamidiye bölgesinde yükseliyor. İlyada Park 2. etap birinci etabın hemen yanına yer alacak. 

Antalya Kepez'de 137 hak sahibi tapularına kavuştu!

Antalya'nın Kepez ilçesinde 137 hak sahibi Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tapularını teslim aldı. 

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Antalya Kepez Santral'de 472 aile dairelerine kavuştu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde inşaatı tamamlanan 472 aileye evleri teslim edildi. 

Kepez'e 'dünya' kütüphanesi inşa edilecek!

Kepez Belediyesi, dört kütüphane projesinin en büyüğünün de yapımına başlıyor. Kütüphane, Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşa edildiği arazinin yanında yer alan 6 bin 500 metrekare büyüklüğüne sahip belediye kültürel tesis alanında yapılacak.

Kepez'e 21 dükkanlık sahaf çarşısı inşa ediliyor!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe halkına verdiği sahaf çarşısı sözünü tuttu. Dokuma Sanat Sokağı'na 21 dükkanın yer alacağı sahaf çarşısı yapılıyor. 

Kepez Santral mahallesinde 40 yıllık tapu sevinci!

Kepez Belediyesinin, Gülveren Mahallesi’nde, gecekonducu 135 hak sahibini, modern konutlarda konforlu yaşamla kavuşturacak kentsel dönüşüm projesi hızlandı. Projenin fiziki gerçekleşmesinde yüzde 65’ler seviyesine ulaşıldı.

Kepez Gülveren'de 135 hak sahibi için dönüşüm projesi hazırlandı!

Antalya Kepez Belediyesi'nin Gülveren Mahallesi'nde gecekonduda yaşayan 135 hak sahibi için kentsel dönüşüm projesi hazırlandı.

Antalya Kepez-Santral projesinde hak sahipleri evlerine kavuşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaat çalışmaları tamamlanan 460 daireyi 28 Temmuz Salı günü törenle hak sahiplerine teslim edecek.

Kepez Millet Kıraathanesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Millet Kıraathanesi’ projesi Kepez’de hayata geçirildi. Kepez Kent Meydanı içerisinde yer alan Millet Kıraathanesi’nde çay ve internet bedava oldu.

Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi'nin inşaatında son durum!

Antalya'nın Kepez ilçesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel döneminde başlatılan Kepez Toptancı Hali Sosyal Konut Projesi'nin inşaatında bir ilerleme kaydedilemedi...

Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi Kepez'i değerlendirecek!

Antalya Kepez Belediyesi'nin tüm aşamalarını şeffaflık ilkesi içerisinde kaldığı 'Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi' hızla sürüyor. Başkan Hakan Tütüncü, projenin hayata geçirildiği mahallede bulunan şantiye alanını gezip çalışmaları inceledi.

kepez dokuma projesi Haberi

kepez dokuma projesi

Kepez Belediyesi, Dokuma Fabrikası kompleksini ve mevcut imar planındaki 238 dönümlük park alanını, kendi imkanlarıyla müze, bilim, kültür, sanat merkezi ve kent parkı olarak Antalya’ya kazandırıyor. Bu kapsamda başlatılan restorasyon, temizlik ve peyzaj çalışmaları sürüyor.


Fabrika alanında çalışmaların Antalya dinamiklerinden oluşan Dokuma Projesi Çalışma Grubu’nun hazırladığı raporun, Kepez Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı toplantısına sunulmasından sonra başladığı hatırlatılırken, Dokuma Projesi Çalışma Grubu’nun, 238 dönümlük park alanının, mevcut yapıların ve bitki dokusunun korunarak Dokuma alanının kent parkı, kültür, sanat, bilim ve eğitim merkezi ile bellek parkı olarak değerlendirilmesini önerdiği belirtildi.


ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Kepez Belediyesi’nin, yüzde 99,9 hissedarı olduğu Dokuma AŞ de fabrika kompleksindeki binalarda ve yeşil alandaki restorasyon ve temizlik çalışmalarının rapor doğrultusunda yapıldığı belirtilirken, Dokuma AŞ bünyesinde kurulan ve eski fabrika çalışanlarının da...