04 / 05 / 2024

kepez Fatih Mahallesine imar planı revizyonu

kepez Fatih Mahallesine imar planı revizyonu

KEPEZ Belediyesi vakıf arazileri takasıyla Fatih Mahallesinde de imar revizyonu gerçekleştiriyor. Hakan Tütüncü, Fatih Mahallesine imar planı revizyonu getireceklerini müjdeledi.

Kepez'in 5 mahallesine imar müjdesi!

Antalya'nın Kepez Belediye Meclisi olağanüstü toplantısında Esentepe, Kazım Karabekir, Çankaya, Barış ve Yavuz Selim Mahallesi'nde parselasyon planı yapılmasına karar verildi.

Kepez'de 4 mahalle için imar planı revizyonu hazırlandı!

Kepez Belediyesi, Fatih, Göçerler, Çamlıbel ve Esentepe Mahallesi sakinlerine tapu ve konforlu konutlarını kavuşturmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Kepez'de 4 mahalle için imar planı revizyonu hazırlandı. 

Kepez'in iki mahallesine Aile Sağlığı Merkezi müjdesi!

Kepez Belediyesi'nin Ekim ayı olağan meclis toplantısı düzenlendi. 24 maddenin karara bağlandığı toplatıda, iki mahalleye Aile Sağlığı Merkezi (ASM) müjdesi çıktı.

Kepez Fatih Mahallesi'ne imar revizyonu!

KEPEZ Belediyesi vakıf arazileri takasıyla Fatih Mahallesinde de imar revizyonu gerçekleştiriyor. Hakan Tütüncü, Fatih Mahallesine imar planı revizyonu getireceklerini müjdeledi.

Kepez Fatih Mahallesi'nde imar revizyonu yapılacak!

Kepez Belediyesi vakıf arazileri takasıyla Fatih Mahallesin’de de imar revizyonu gerçekleştiriyor.

Kepez Odabaşı Semt Spor Sahası açıldı!

Antalya’nın Kepez ilçesi Odabaşı Mahallesine Kepez Belediyesi tarafından yaptırılan semt spor sahası törenle hizmete açıldı.

Kepez yeniden inşa ediliyor!

Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı Süleyman Akbıyık, Kepez’de Fatih, Göçerler ve Çamlıbel mahallelerinde hazırlanacağı açıklanan imar revizyonu hakkında açıklamalarda bulundu. Akbıyık, “Son yıllardaki bu çalışmalar sayesinde Kepez adeta yeniden inşa ediliyor” dedi.

Kepez'de beş ayrı mahallede spor sahaları yükseliyor!

Kepez Belediyesi tarafından semt spor sahaları, 5 ayrı mahallede yükseliyor. Kepez Belediyesi hizmet sınırları içerisinde yer alan Ayanoğlu, Gazi, Fatih, Kızıllı ile Odabaşı Mahallelerindeki semt spor sahaları hizmet vermek için gün sayıyor.

Ağrı Abdulkadir Geylani Camii ibadete açıldı!

Ağrı Valisi Musa Işın, Fatih Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Abdulkadir Geylani Camii’nin açılışına katıldı. Kurum amirleriyle Fatih Mahallesine gelen Vali Işın, okunan duaların ardından açılışı gerçekleştirdi.

Hakan Tütüncü Kepez'deki yeni projelerini anlattı!

Kepez Belediyesi’nin hizmette altıncı yıl tanıtım toplantısı, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Başkan Tütüncü, "Masa Dağındaki yeni şehir parkının, Avni Tolunay mahallesine şehir parkının yapımına başlayacağız" dedi.

Alanyurt'a yapılan sosyal tesis inşaatı son aşamaya geldi!

Alanyurt Fatih Mahallesine yapılan sosyal tesis inşaatı son aşamaya geldi. Yapımı devam eden Alanyurt Sosyal Tesisi'ni inceleyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, binanın yüzde 90'ının tamamlandığını, şubat ayında açılışının yapılacağını belirtti...

Kepez Fatih Mahallesi'nde aile eğitim ve sosyal hizmet merkezi açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, dördüncü aile eğitim ve sosyal hizmet merkezini Fatih Mahallesi’ nde açtı. Merkezde sosyal hizmet uygulamaları ile çeşitli eğitim ve kurs programları gerçekleştiriliyor...

Fatih Kıral, WhiteandSoft'a ortak oldu!

Türkiye'de ‘'yenileyen yatak'' konsepti ile koleksiyonlarını hazırlayan WhiteandSoft 2012 yılı itibari ile gerçekleştirdiği ortaklıkla WhiteandSoft By Fatih Kıral olarak çalışmalarına devam edecek

kepez Fatih Mahallesine imar planı revizyonu Haberi

kepez Fatih Mahallesine imar planı revizyonu

KEPEZ Belediyesi vakıf arazileri takasıyla Fatih Mahallesinde de imar revizyonu gerçekleştiriyor. Kepez'in birçok yerleşim yerlerindeki mülkiyet sorunlarını çözümleyen Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Fatih Mahallesine imar planı revizyonu getireceklerini müjdeledi. Başkan Tütüncü. 2B sorununu tamamladıkları Fatih Mahallesindeki vakıf arazisi takas işlemlerinin onaylandığı ve Başbakanlıktan çıktığını kaydetti. Bu evrağın Başbakanlıktan çıkması üzerine Fatih Mahallesi tapularının Antalya Milli Emlak Müdürlüğü'ne gönderildiğini duyuran Tütüncü, söz verdikleri tapuları dağıtma işlemi öncesinde inlerinde hiçbir engel kalmadığını söyledi. 

İMAR REVİZYONUNU BİRLİKTİ YAPACAĞIZ 

Bundan somaki nihai hedeflerinin tapuları sahiplerine teslim ederken eş zamanlı olarak imar planı revizyonunu tamamlayacaklarını duyuran Tütüncü. "Hemşehrilerimize daha büyük parsellerde daha büyük inşaat hakkı tanıyacak bu imar planı revizyonunu, mahalle sakinlerimizle, muhtarımızla ve mahalle temsilcilerimizle birlikte yapacağız. Planı tamamladıktan sonra da buradaki yeni yapılaşmanın önünde...