05 / 05 / 2024

kepez huzurevi

kepez huzurevi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ikinci döneminin birinci yılında seçim vaadi olan 70 proje arasında yer alan 7 kalıcı eserin inşasını başlatıyor..

Kepez Şefkat ve Huzurevi yılbaşında açılıyor!

Kepez Belediyesi'nin yaptırdığı 50 yataklı şefkat ve huzurevi, yılbaşında hizmete giriyor. Kütükçü Mahallesi'nde yapılan huzurevi inşaatı tamamlandı.

Kepez Şefkat ve Huzur Evi Projesi sona yaklaştı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün seçim vaadi olan 70 projeden biri olan şefkat ve huzurevi projesinde sona yaklaşılıyor. Peki projede son durum ne?

Kepez'de şefkat ve huzurevi inşaat çalışmaları sürüyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, önümüzdeki aylarda hizmete girecek olan şefkat ve huzurevinde incelemelerde bulundu. Tütüncü, yüklenici firmanın yetkililerinden, tesisin yapımında gelinen son durumla ilgili bilgi aldı.

Kepez Şefkat ve Huzurevi inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Antalya'nın Kütükçü Mahallesi'nde 24 Nisan'da temeli atılan Kepez Belediyesi Şefkat ve Huzurevi'nin ince işçiliğinde yüzde 60'lar seviyesine gelindi.

Kepez Şefkat ve Huzurevi inşaatı tamamlanıyor!

Kepez Belediyesi’nin, mimarisi darülaceze’den esinlenerek hazırladığı Şefkat ve Huzurevi’nin karkas inşasının yüzde 60’lık kısmı tamamlandı.

Kepez'de 20 bin kişinin tapu sorunu çözülüyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kızılırmak Caddesi’nin doğusundaki 5 mahallede, 20 bine yakın kişiyi ilgilendiren konut alanındaki Vakıf parselleri üzerindeki gecekonduların tapu mülkiyeti sorununun çözüleceğini söyledi..

Bursa Nilüfer'de huzurevi inşa ediliyor!

Nilüfer Belediyesi, hayırsever desteğiyle ilçeye huzurevi kazandırıyor. Nilüfer Belediyesi’nin hayırsever Altınmakas ailesinin katkılarıyla ilçeye kazandıracağı huzurevinin inşaatında artık sona gelindi...

Kepez'de Dokuma İplik Fabrikası açılıyor!

Kepez Belediyesi liderliğinde Dokuma iplik Fabrikası'nın park alanı üzerinde fikir projesi amacıyla sivil toplum kuruluşları, üniversite, esnaf ve ticaret odaları ile siyasi partilerin temsilcilerinden oluşan çalışma grubu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Torunlar GYO Kepez arsa değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Antalya Kepez İlçesinde bulunan parsellere ilişkin 2014 Yıl Sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a yapılan açıklama...

Reysaş GYO Antalya Kepez değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Antalya Kepez değerleme raporunu yayınladı.

Kepez Dokuma İplik Fabrikası ne olacak?

ÖİB'nin Kepez Belediyesi'ne devrettiği Dokuma İplik Fabrikası alanının ne olacağına Antalyalılar karar verecek. Başkan Tütüncü, 'AVM yapmayacağız. Otel yok. Rezidans yok. Toplu konut yok' dedi.

Kepez planlı büyüyecek!

Takış Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yukarı mahallelere haftalık yaptığı ziyaretler kapsamında Kepez'de, " 4,5 yıl içinde inşallah Kepez çok farklı bir görünüme kavuşacak" dedi.

Kepez'de satış memurluğundan 1.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya 4. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu; Kepez Sütçüler Mahallesi'nde yer alan arsa nitelikli oyun alanını 5 Şubat 2015 tarihinde saat 15.00 ile 15.10 arasında ihaleye çıkarıyor.

kepez huzurevi Haberi

kepez huzurevi

Eğitim, sağlık, spor ve sosyal yaşam alanında ilçe halkına hizmet verecek olan 7 büyük eserin temelini bu yıl içerisinde atılacak. İhalesi tamamlanan şefkat ve huzur evine ilk kazma 24 Nisan’da vurulacak. İhalesi biten Kepez Merkez Camii’nin yapımına ise Mayıs ayı içerisinde başlanılacak. Projeleri hazırlanan açık yüzme havuzu, semt spor sahaları, belediye sağlık merkezi, şehir kütüphanesi, sosyal yardım merkezi ve kent parkının ihale hazırlıkları devam ediyor. İhaleleri bittikten sonra bu eserler de 2015’te inşa edilecek. 70 proje arasında yer alan Macera Parkı’nın yapımı ise 2014’te başlamıştı. Diğer bir vaat olan simge eserin yer tespiti de yapıldı. Masa Dağı’nda 200 dönümlük kent parkı içerisine yapılacak olan simge eser için ulusal mimari proje yarışması düzenlenecek.


BELEDİYE SAĞLIK MERKEZİ

Belediye hizmet binasının yanında taşınacak olan...