18 / 05 / 2024

kepez mahallesi tapu sorunu

kepez mahallesi tapu sorunu

CHP Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner Kepez 2004 yılında 50 mahallesinde tapu sorunu olan bir bölgeydi ama hamdolsun şu anda 16 -17 mahalle kaldı...

Üsküdar Bahçelievler Mahallesi'ndeki tapu sorunu TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, Üsküdar'da Bahçelievler Mahallesi Sultan Murat Caddesi üzerinde ikamet eden vatandaşların tapu sorununa ilişkin soru önergesi verdi. 

Antalya Kepez'de 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Kepez ilçesi Gülveren Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar 40 yıldır tapu sorunu yaşıyordu. İlçe genelinde hayata geçen kentsel dönüşüm projeleriyle tapu sorunu çözüme kavuştu.

Kepez Belediyesi'nde tapu işlemleri kolaylaştırıldı!

Antalya Kepez Belediyesi ve Kepez Tapu Müdürlüğü arasında, Elektronik Ortamda Emlak Beyan Değerinin Alınmasıyla ilgili protokole imza attı.

Kepez Aydoğmuş Mahallesi'ne imar ve parselasyon müjdesi!

Antalya Kepez Belediyesi, Aydoğmuş Mahallesi'nde yaşanan imar planı revizyonuyla çözdü. Mecliste onaylanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planıyla, bölgede parselasyon yapılması için çalışmalar hızlandı.

Seyhan Gölbaşı Mahallesi'nin tapu sorunu TBMM'de!

Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan Gölbaşı Mahallesi'nin tapu sorununa ve Adana iline yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Barut, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çankaya 50. Yıl Mahallesi, 36 yıldır tapu sorununun çözülmesini bekliyor!

Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı 50. Yıl Mahallesi’nde yaşayan 70 hak sahibi, 36 yıldır tapu sorununun çözülmesini bekliyor.

Çankaya 50. Yıl Mahallesi, 60 yıldır tapu sorununun çözülmesini bekliyor!

Çankaya 50. Yıl Mahallesi'nin sakinleri gecekondular için 60 yıldır tapu sorununun çözülmesini bekliyor.

Kepez Santral mahallesinde 40 yıllık tapu sevinci!

Kepez Belediyesinin, Gülveren Mahallesi’nde, gecekonducu 135 hak sahibini, modern konutlarda konforlu yaşamla kavuşturacak kentsel dönüşüm projesi hızlandı. Projenin fiziki gerçekleşmesinde yüzde 65’ler seviyesine ulaşıldı.

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Kepez Şafak Mahallesi'ne taziye evi ve kurs merkezi müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şafak Mahallesi'ne taziye evi yapacaklarını ve 2'nci kurs merkezi açacaklarını söyledi.

Kepez Gülveren Mahallesi'nde örnek dönüşüm başlıyor!

Kepez Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin konut inşaatı yapımı karşılığı arsa ihalesi yapıldı. İhaleyi Pınarlar İş Ortaklığı 48.5 milyon TL'ye kazandı. Pınarlar İş Ortaklığı hak sahipleri için 320 daire inşa edecek...

Kepez Gülveren Mahallesi kentsel dönüşüm ihalesi 26 Mart'ta!

Kepez Belediye Başkanlığı tarafından Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaddi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat İşi 26 Mart'ta ihale edilecek..

Antalya Kırcami ve Kepez-Santral’de tapu bayramı!

Antalya Kırcami ve Kepez Santral’de tapu bayramı yaşanacak. Tapu dağıtımının söz verilen tarihe yetişmesi için büyük çaba sarf eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tapuları bizzat kendisi dağıtmak için hafta sonu gerçekleşen törenlere katılmak üzere Antalya’da olacak.  

kepez mahallesi tapu sorunu Haberi

kepez mahallesi tapu sorunu

CHP Kepez Belediye Başkan adayı Erdal Öner, seçim çalışmalarına devam ediyor. Dirmilliler ve Ispartalılar derneklerini ziyaret eden Öner, 2004-2009 yıllarında hizmet etme onuruna sahip olduğunu hatırlatarak, "Kepez 2004 yılında 50 mahallesinde tapu sorunu olan bir bölgeydi ama hamdolsun şu anda 16-17 mahalle kaldı. O dönemde inşaat ruhsatı bile alınamıyordu ama bugün geldiğimiz noktada inanılmaz bir şekilde kentsel dönüşüm yaşanmaya başladı. Şunu onurla söyleyebilirim ki 2019 yılında tapu üzerinden siyaset bitecektir. Daha güzel yolları, daha güzel şehirleşmeyi nasıl yaparız bunları tartışacağız" dedi. Abdal Musa Demeği'ni de ziyaret eden Öner dernek üyeleriyle sohbet ederek, Kepez'de cemevi için arazi tahsisi sözü verdi. Öner, daha sonra mahalle gezisi yaptı. 


Sabah...