10 / 05 / 2024

kepez Nasrettin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi nerede

kepez Nasrettin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi nerede

Kepez Belediyesi, Teomanpaşa Mahallesi’ nde 120 çocuğa hizmet verecek olan dünyaca ünlü fıkraları ve hikayeleriyle tanınan Nasrettin Hoca’ nın isminin konulduğu kreşin açılışını bugün gerçekleştirecek...

Kepez'de şehirleşmeye yön verildi!

Nisan ayı meclis toplantısında belediyenin çalışmaları konusundaki istek ve eleştirilere yanıt veren Tütüncü, "Biz göreve geldiğimizde köklü sorunlar vardı. Şu anda Kepez'de şehirleşmeye yön verildi. Daha yapacak çok işimiz var" dedi.

Kepez Belediyesi, Nisan ayı olağan toplantısı yapıldı!

Kepez Belediyesi, nisan ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında gerçekleştirdi. Mecliste, Dokuma Projesi Çalışma Grubu raporunun tamamlanamamasından dolayı süre 1 ay uzatıldı.

Kepez Belediyesi Santral mahallelerine yapılacak kentsel dönüşümü anlattı!

Büyükşehir Belediyesi'nin Kepez ile Santral Mahallelerinde yapacağı kentsel dönüşüm projesini vatandaşın ayağına giderek anlatan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, mutlu sona yaklaşıldığını söyledi.

Kepez'de konut yatırımı artacak!

Kepez Belediyesi tarafından Göksu Mahallesi’nde kapalı olan imarlı yolların tamamına yakınının açıldığı ve 12 kilometrelik yeni yol hizmetinden sonra bölgede konut yatırımının arttığı bildirildi.

TOKİ Antalya Kepez 1. Etap'ta 1 adet konut satıyor!

TOKİ Antalya Kepez 1. Etap'ta 1 adet konut satıyor. Daire fiyatı 140 bin 767 TL olarak belirlenen projede 120,14 metrekare olarak tasarlanan 3 oda 1 salon konut açık satışa sunuluyor.

TOKİ Antalya Kepez 2. Bölge'de 6 adet konut satıyor!

TOKİ Antalya Kepez 2. Bölge'de 6 adet konut satıyor. Başvuruları 6 Nisan'da başlayacak olan projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Kepez Ahatlı idari tesis alanı imar planı askıda!

Antalya Kepez ilçesine bağlı Ahatlı Mahallesi 1836 ada 4 parsel “ İdari Tesis Alanına ” ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Kepez'de binlik imar planı bekleniyor!

Büyükşehlr Belediyesi, Kepez ilçesi Kuzeyyaka Mahallesi sınırlarındaki aile sağlığı merkezinin 5 binlik planını geçtiğimiz ay meclisten geçirdi, Kepez Belediyesi de binlik planı revize ederse inşaat kaldığı yerden devam edecek.

Kepez'de cami inşaatı yapım işi ihale edilecek!

Kepez Cami İnşaatı Betonarme İmalatının Yaptırılması yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunumu. 19'uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı'ndan ev alacaklara uyarı!

KEPEZ Müteahhitler Derneği Başkanı Süleyman Akbıyık, ev alacak vatandaşa, "Gayrimenkul satın alınırken, uzun vade, cazip fiyat ve kampanyaların yanı sıra. projeyi yapan firmanın iyi araştırılması gerekir" uyarısı yaptı.

Kepez'e müze ve arkeopark geliyor!

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği’nin Kahvaltılı toplantısının konuğu Kepez Belediye Başkanı Avukat Hakan Tütüncü oldu. Tütüncü, "Dokuma’ya Modern Sanatlar Müzesi düşünüyoruz" dedi.

Kepez Belediyesi'nden 16.9 milyon TL'ye 7 ticari arsa!

Kepez Belediye Başkanlığı'ndan Kepez Varsak mahallesinde bulunan 7 adet ticaret alanı 31 Mart 2015 günü saat 14:15 ile 15:15 arası ihale edilecek.

Kepez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi yeni binası açıldı!

Geçtiğimiz Cumartesi günü, Kepez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi yeni hizmet binası açıldı. Hizmet binasının açılışına birçok siyasi katıldı..

kepez Nasrettin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi nerede Haberi

kepez Nasrettin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi nerede


Antalya Kepez Belediyesi’nin Teomanpaşa Mahallesi’nde inşa ettiği Nasrettin Hoca Kreş ve Gündüz Bakım Evi açılıyor.


Kepez Belediyesi, Teomanpaşa Mahallesi’nde 120 çocuğa hizmet verecek olan dünyaca ünlü fıkraları ve hikayeleriyle tanınan Nasrettin Hoca’nın isminin konulduğu kreşin açılışını bugün gerçekleştirecek. Toplam 960 metrekarelik belediye sosyal tesis alanına inşa edilen kreş ve gündüz bakım evinin bin 200 metrekare inşaat alanına sahip olduğu ve üç kattan oluştuğu belirtildi.


Kreşte, derslikler, yemekhane, gösteri odası, uyku odası ve oyun grup odalarının yer aldığını belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Nasrettin Hoca’yı fıkralarla tanısak da o aslında aynı zamanda Anadolu aydınlanmasının, Anadolu kültür ve medeniyetinin en önemli isimlerinden bir tanesidir” dedi.



Maraş...