05 / 05 / 2024

Kepez-Santral mahalleleri kentsel dönüşüm ofisi

Kepez-Santral mahalleleri kentsel dönüşüm ofisi

Antalya’nın “Rüya Projesi” Kepez Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Ofisi açıldı. Projenin Antalya için önemine değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel proje hayata geçtiğinde bölgenin değerinin 3 kat artacağını söyledi.

30 Ayda tamamlanması gereken kentsel dönüşüm projesi 7 yılda tamamlanmadı!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, 30 ayda tamamlanması gereken, aradan 7 sene geçmesine rağmen bitmeyen Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm projesindeki gecikmeyi TBMM'ye taşıdı.

Sultangazi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Sultangazi ilçesi, Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanının Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Erzincan Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm kuraları çekiliyor!

Erzincan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap için kura tarihi belli oldu. 

Bursa Osmangazi kentsel dönüşüm ihalesi 9 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Osmangazi Alemdar ve Gaziakdemir Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesini 9 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Antalya Kepez'in çehresi kentsel dönüşümle değişti!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada, Antalya Kepez'de, kentsel dönüşüm projelerinin vatandaş eliyle yapıldığını söyledi.

Antalya Kepez Santral'de 472 aile dairelerine kavuştu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde inşaatı tamamlanan 472 aileye evleri teslim edildi. 

Kepezaltı-Santral Kentsel Dönüşüm projesinde kira yardımları ne oldu?

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepezaltı-Santral kentsel dönüşüm projesinde kira yardımı sorunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Antalya Kepez kentsel dönüşüm projesinde kira yardımı krizi! 

Antalya'nın Kepez ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri kendilerine 5 aydır kira yardımı yapılmadığını dile getirdi. 

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Kepez ve Santral mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüm projesinin bitirilememesi ve ödenmeyen kira yardımları sebebiyle vatandaşların mağdur oldu.

Kepez Santral mahallesinde 40 yıllık tapu sevinci!

Kepez Belediyesinin, Gülveren Mahallesi’nde, gecekonducu 135 hak sahibini, modern konutlarda konforlu yaşamla kavuşturacak kentsel dönüşüm projesi hızlandı. Projenin fiziki gerçekleşmesinde yüzde 65’ler seviyesine ulaşıldı.

TOKİ Adıyaman 484 konut ihalesi yarın!

Adıyaman ili Merkez Mara ve Musalla Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 484 Adet Konut (+6 KD) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Şanlıurfa Eyyübiye ilçesinde Yenice, Osmanlı, Eyyüpkent, Ruha, Hayati Harani Mahalleleri 'Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı' olarak ilan edildi.

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm kabusa döndü!

Antalya’nın Kepez ilçesi, Kepez ve Santral mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüm projesinin tamamlanmaması ve ödenmeyen kira yardımları sebebiyle vatandaşlar mağdur oluyor...

Kepez-Santral mahalleleri kentsel dönüşüm ofisi Haberi

Kepez-Santral mahalleleri kentsel dönüşüm ofisi

Antalya’nın “Rüya Projesi” Kepez Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Ofisi açıldı. Projenin Antalya için önemine değinen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel proje hayata geçtiğinde bölgenin değerinin 3 kat artacağını söyledi.


“Kepez ve Santral Kentsel Dönüşüm Projesi” ile ilgili halkın daha doğru bilgiye ulaşması için Kepez ve Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi açılışını gerçekleştirdi. Açılışa, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer’in yanı sıra Kepez-Santral mahallesi sakinleri katıldı. Vatandaşların umutla beklediği projeni startını veren Başkan Türel, kurdeleyi ‘Benim ilk karne notum olacak. İnşallah o karne notumu da en iyi şekilde sizler dolduracaksınız’ diyerek dualar içinde açtı.


Kepez-Santral Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşan ve projenin vatandaşların isteklerine göre hayata geçirileceğini dile getiren Türel, “Siz ne istiyorsanız biz onu...